711990 No, ale kámoška měli zas ve firmě taky jídlo zajištěné, nějaký snídaně a svačiny, ovoce, ale byla tam i volně položená miska s cokoladovyma tyčinkama, snicerskama a tak. Jo, zase nemusím mít vsechno. Každopádně na pohovoru řeknu, že tu jídelnu chci vidět dopředu nez něco podepíšu
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja když tak trvej na zkušební době, kdyby ti nechutnalo. ![]()
continuity No teď mi sambo říka, že v Avastu se musí makat. Tak jdu hledat něco jinýho.
Karja zkus nějakej korporat, kde ty nebudeš ten business, co vydělává peníze. ![]()
continuity No že jo. Hlavně žádný roční cíle;-)
Karja Avast doporučuju, pracoval tam pár let chlapeček a bylo to tam super. Když jsem se pohybovala v době kolem oběda okolo, tak mne tam brával. Bylo normální si tam přivíst kohokoliv na oběd. Nebo na kafe a dort. Často tam byly i malé děti zaměstnanců, A teda výběr skvělej, já jsem na ryby a saláty, nebo kuře se zeleninou, ale tam jsem vyzkoušela i jiný možnosti. A i to kafe, to bylo tolik druhů a čajů a freš džusů. A dortíčky, poháry, tam se nedalo vybrat ani.
Měli k dispozici jídlo už od snídaně, přes oběd až do večera a ještě co zbylo, bylo připravený v krabičkách a kdo šel večer domů, vzal si s sebou.
A vůbec, celá firma je úžasná. Jednak tam mají fakt nadstandardní platy a i péči. Takový to zázemí: pinčes, stolní fotbálek, kulečníky, válecí gauče a pytle, hudební kout se sluchátkama, čtecí kout, kino, izolovaný budky na soukromý hovory, fitko v domě, no všechny ty vymoženosti, aby si mohli ti mladí a nadějní dát voraz.
A druhak majitelé pořádali každou chvíli nějakou akci, dobročinnou benefici, koncert, výstavu, když nemohla synova přítelkyně, ráda to využila stará matka ![]()
Jako dost mne mrzelo, když dal kluk přednost nejisté volné noze ![]()
Ale stejně teď už to bude asi jiný, i Avast se přesouvá po kovidu víc do online režimu, možná ty kanceláře úplně pustí prý.
Karja kdyz jsem jeste delala v ty predchozi firme, tak jsme v utery meli ovoce pres zimu a zmrzliny v lete. To bylo uplne bozi. Taky muzu doporucit:D
Jennyfor já na ně popravdě jedním okem koukám dlouho, ale úplně nenabírají tu moji odbornost.
Hudební festiválek ze střechy Modřanského biografu. Sjeli jsme z cyklostezky že si dáme kafe, a tam bigbeat ❤️
continuity tak mojí i nabírali, kluk mi dával echa, ono konec konců i na pozici testéra bych měla větší plat než na svý pozici ve školství, bohužel můj největší hendikep je angličtina, která tam byla téměř úředním jazykem
to byly všechno mezinárodní týmy, všechny myslitelný národnosti a státní příslušnosti, tak to byla nutnost. A to já bych jí byla tak schopná použít jen v tý jídelně při objednání kafe
ale tak maj zastoupení i v Rusku, tam bych mohla prubnout ![]()
Jennyfor to je fakt, mohla bych změnit profesii na méně stresovou. No ještě to promyslim.
Jennyfor já byla před pár lety při openhouse v nějaké firmě na Pankráci, možná ten Avast, nevím a přesně, gaučíky, fotbálek, fitko atd., všechno krásný, ale ze svého malomešťáckého pohledu jsem si nedokázala představit že bych v takovém prostředí fakt pracovala ![]()
A radost mi udělala včerejší Noc kostelů, byly jsme s dcerkou ve třech, ukázala jsem jí rozdíly mezi gotikou a barokem, byly jsme na věži u zvonu a večer se prošly po náměstí, zahrádky byly plné lidí a všechno vypadalo normálně. Hned bych si taky sedla a dala si drink.
JankaM proč by ne, fotbálek mají i v jednom kanclu u nás a rozhodne si práci udělají. Ono je to napriklad o tom, že když řeším nějaký problém, dumám nad tím kolikrát hodinu, obracím to ze všech stran, pak se zvednu, abych si natočila vodu a najednou mám řešení jak víno.
JankaM continuity tak oni ti mladý kluci dneska pracujou už trochu jinak. Oni tam klidně tráví 12 a víc hodin denně, některý i přespávali, a právě podle toho, jak jim to vyhovuje, si udělají pauzu na fitko, nebo si i chvíli zdřímnou, dají ten pinčes a zas jdou dělat. Všechno, co by jinak stíhali po práci, mají přímo tam, tak to využijou a tu práci si rozvrhnou, jak potřebují. A jako dělat se tam musí, žádná flákárna to není.
Pro otce a matky od rodin asi tohle není úplná priorita, ale stejně se to firmě vyplatí. Nevím, jak po kovidu, ale před ním jsem četla článek, jak si to vedení pochvalovalo, že produktivita roste. Oni ti ajťáci jsou i vesměs spíš takový domácí typy, takhle všechno kolem sebe pod jednou střechou jim vyhovuje a ještě super jídlo po celý den zadarmo, no neber to ![]()
Já jsem neřekla, že se k sobě nehoděj... to zjevně tak není
Myslela jsem spíš takový to klišé, ke kterýmu to vysloveně svádí: že jako programátor v podstatě individualista až sociopat
plus naopak (nutně) komunikativní a altruistická doktorka z hospicu...
Kanada!![]()
![]()
![]()
Dcera miluje F1, a to tak, že moc. Hrozně si přála podívat se v Montréalu na okruh, aspoň to místo vidět, i když se nepojede závod.
No a tento víkend se stal absolutní zázrak. Zřídili tam jakési promo očkovací místo na podporu zdravého pohybu, chůze, cyklistiky.
Takže: tam byla a viděla úplně všechno
má nové tričko
vzali ji do boxu jejího nejmilovanějšího pilota
jezdila po okruhu na kole
ďobli jí Pfitzera (a je mi úplně jedno, jestli ho tu uznaj nebo ne)
a ještě je v novinách!
![]()
Sweet Potato juhuu![]()
![]()
![]()
barbucha to je klise jak noha teda![]()
No vždyť říkám že je to klišé. A ne, neměla jsem v úmyslu vědecky hodnotit kompatibilitu dotyčné dvojice ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí