Sweet Potato Docitam... Pokud to byl jeden ze snu, tak je skvely, ze se dceri splnil!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dnes jsem zvládla dvoufázový trénink v celkové délce 27.80 km a tímto jsem překonala celkově 1.000 km uběhnutých od ledna. Takže mám radost, počasí akorát, hlava se těšila, nohy ok ![]()

Sweet Potato tak to je něco úžasného ![]()
Včera famózní den, ráno káva do postele, pak výlet, sedm setů volejbalu dva na dva, odpolední káva na zahradním valedle. A úplně nejvíc byla prohlídka soukromé sbírky grafik a obrazů. Dech se mi tajil.
Tak sláva! MZV konečně přeřadilo Švédsko z tmavě červený do obyč. červený
a už se uznává při návratu i očkování, takže žádnej PCR, žádná karanténa (zatím teda) ![]()
barbucha - ti přeju, já zrovna řeším Turecko, přítel tam chce na dovču, no uvidím zda ho to přejde až uvidí podmínky.
Mám radost, to jo - tak hlavně aby to vydrželo! I když jsem si letenku už koupila, že to v nejhorším absolvuju i s chlupama ![]()
V Turecku je to horší? To jsem nezkoumala (pojedu po Švédsku ještě akorát tradičně do Chorvatska a tam počítám že to půjde bez problémů anžto turistickej ruch a prachy).
barbucha - jo Turecko je horší, PCR test před , při odjezdu antigen, u nás karanténa a PCR. Jenže teď se to mění každý týden , musím chlapa nechat rozhodnout, není nic horšího než zpruzelý chlap na dovolený. Ještě je ve hře Rhodos, tak uvidíme.
No právě, to ještě změní xkrát... nejlíp je počítat s nejhorším resp. se na to neohlížet (kromě totálně zavřenejch hranic), pak už ustojíš všechno ![]()
barbucha - ty jo, já stejně počítám že by ještě vyšel nějaký prodloužený víkend někde ve městě na podzim. Ani nechci myslet na to, že by bylo pokračování tohodle cvokhausu. Moc si to užij. My pojedeme až v půli července to už budu i já 14 dní po druhé dávce.
Já jedu ještě pozdějc, koncem července. Budete si užívat dřív
ale dočkáme se snad všichni ![]()
Dělá mi radost průběh překladu. Vypadá to, že se možná už fakt přesouvám z kategorie "Začínající" do kategorie "uživím se"
a navíc jsem na tu knihu získala tvůrčí stipendium MK ČR.
![]()
Aranel gratuluju :)
Aranel skvělý
Aranel to je skvělý!
Pinot Noir Docela jo. A lepší nakladatelství, lepší honorář, ... další cíl je vystoupit v DVTV, ale musí se mnou vést rozhovor to "V" ![]()
moora Catherinne Sweet Potato Dík! V říjnu teda asi vystoupím z relativní anonymity ![]()
jitřenka Turecko je horsi v poctu nakazenych, ale taky maji mnohem vic obyvatel, ale pomalu to ustava a rozvolnuje se. Ode dneska se otviraji restaurace do 21 hod. napr.
Ode dneska pokud mas od obou ockovani vic jak 14 dni nemusis na testy, ale musis mit stejne jako do Recka kod, i kdyz ti co se vraceji rikaji ,ze ho nikdo videt nechtel.
Tam je neprijemne u Smartwings a Travelservisu ze slucuji lety z CR.
Sun Expres a Tuskishe Airlines jsou v pohode ,ale s tema zas nelitaji ceske CK.
Chce to pro jistotu nemeckou cestovku s odletem z Phy, to je jistejsi.
Letos kupodivu vychazi v sezone levneji Recko.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my