Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 01. června 2021 11:00

Antje - díky za info, akorát to večer budeme řešit, chlap má jako jedničku Turecko, já Řecko, ale vcelku je mi to jedno, nehrotím to, je to dost o válečce u moře.

Ceny mě se nezdá, že by Řecko vycházelo líp, koukala jsem na 4* i některé 3* v červenci okolo 20 tis. Víš co mě štve, koukala jsem na jeden hotel jak na Invii tak na Lastu, na Invii i německé cestovky s odletem z Německa, ty ceny mají fakt nižší , což mě nebere je to věc cestovek, ale vadí mi, že nám automaticky dávají horší pokoje, jsme pořád druhá kategorie. Aspoň, že už někde si můžeš  objednat lepší pokoj, ale co mají Němci za 14 já mám z Prahy za 16 tis.   

A předloni jsem trochu nalítla, na Korfu jsme skončili v ruském hotelu, tak jako jo, dalo se to, jen omezená nabídka jídla a teda co bylo horší špatná postel, po týdnu jsem pěkně cítila záda. Tak i na to je třeba dát pozor, protože tato drobnost nikde uvedená nebyla. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 01. června 2021 12:24

Začátkem srpna víkend na jihu Moravy, slunce ,víno, zpěv. Doufám, že nám do toho nic nevleze a bude teplo. 

Offline Antje
příspěvků moje polička 01. června 2021 13:24

jitřenka zkus se podivat na airstop.cz nebo nacesty.cz, maji nabidky nemeckych cestovek a muzes zadat odlet z Prahy. Nebo jdi na stranky nemecke ck a zadej odlet z Phy.

Nemci , kdyby se neco stalo,  ti vrati penize, zadny voucher jako davaly ceske cestovky.

U toho Recka , jestli nejedete s malyma detma , je dobre najit si ubytovani bez stravy, to , co maji pro mistni, je vzdycky lepsi.

snidani si date v pekarne, obed a veceri nekde v taverne. Jeste maji restaurace ktere se nejmenuji taverny, ted si nevzpomenu na nazev, kde vari pro mistni jejich speciality.

Jejich zmrzllna je vzdycky lepsi nez v hotelu Algida z krabice.

jo a pozor, treba z Drazdan se  zatim nelita, i z nekterych malych letist. Norimberk lita.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 01. června 2021 14:20

Antje - díky moc, bezva tipy,  mrknu na to, kdysi jsme s mužem jezdily i Řecko karavanem a to stravování místní. No, občas když vidím karavan, tak se mi zasteskne. Ale doba je zase jinde, to se jen zaparkovalo u moře a nic neřešilo.  Přítel je trochu konzerva, myslím že letos prosadí Turecko, moc ho chce a až příští rok Řecko. Já si v Turecku užiju bazar, v Istanbulu to bylo něco pro mě. No a v Řecku si prosadím to místní stravování, to mě chybělo a ty jsi mě navnadila. Ježíš, to byli časy. 

Online Karja
44394 příspěvků moje polička 01. června 2021 14:26

Mne udělala dnes radost hrozná blbina. A to že mi nesmrdí klimatizace v autě:-D. Měla jsem podezření a hrozně se mi nechtělo na výměnu,ale dneska jsem jela dál a je to v cajku. a to je jako tak fajn, když odpadne jedna povinnost (a taky platba:-D). Já už se raduju fakt z blbin:-D

Offline Maureen
příspěvků moje polička 01. června 2021 15:16

Karja ale houbeles,to není blbina já mám velkou radost,ze jsem se dokopala nechat přezout zimní gumy-já to nesnáším a vždycky jsem ve stresu,ze nenajedu na ty lyžiny,nebo co to je a budu za blbku a jeste si zraním káru

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 01. června 2021 16:15

Nemladsi dite zdarne ukoncilo vzdelavaci proces. A behem zkousek jim vlitnul do tridy netopyr :))

Offline continuity
42604 příspěvků moje polička 01. června 2021 16:25

moora gratuluji! Trochu teda závidím.

Offline Sweet Potato
40073 příspěvků moje polička 01. června 2021 16:33

moora Huraaaaaa!

Online Garfie
28398 příspěvků moje polička 01. června 2021 16:40

moora  Gratulace, to je úleva, co! Studuje se Saxánou? 

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 01. června 2021 16:45

Garfie evidentne :))

Offline Janulik03
20108 příspěvků moje polička 01. června 2021 16:58

moora tak to gratulejem je to ulava

Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 01. června 2021 18:08

Velkou, smutnou radost mi dnes udělalo že dcera dostala občanství NZ

Offline 999
19680 příspěvků moje polička 01. června 2021 18:12

moora Gratuluju :-).

Offline Janulik03
20108 příspěvků moje polička 01. června 2021 19:06

Dnes som bola na reflexnej masazi noh. Tak toto bude moje oblubene povyrazenie

prva masaz pri ktorej som nechcela odist ponpar minutach

Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 01. června 2021 19:13

Janulik03

Já mám radost od božího rána. Ze slunce, tepla, zeleně a vůní venku, dobrý kávy, z obědabez nutnosti vaření, mužova volna, cesty vlakem na neplánovaný výlet s dětma, z novýho skla a nabíječky k telefonu, z usměvavé servismanky, ze společného času, společného jídla, zážitku.... Nikdy v životě jsem nepociťovala tolik vděčnosti, jako poslední roky. Jako kdyby se svět konečně zpomalil a začal dávat smysl. A zároveň s tím vším stín strachu, aby o to člověk nepřišel.

Offline rasaNori
8820 příspěvků moje polička 01. června 2021 19:16

marieu to me napadlo predevcirem. No budu doufat ze to byla jen obava typu moc se netes, at se treba vylet podari. 

Offline Sweet Potato
40073 příspěvků moje polička 01. června 2021 19:20

Manuka To musí být velmi rozporuplné pocity. Dál už být nemůže.

Offline Janulik03
20108 příspěvků moje polička 01. června 2021 19:24

marieu toolko radosti  to je super. A tiez mam pocit ze spomalenie je na uzitok nie opatrenia ale tak celkovo pomalsie plynutie. A slnko teplejsie kvety proste vsetko. 

Zivot je krasny

Offline Biely kvet
4145 příspěvků moje polička 01. června 2021 19:24
Reakce na marieu:

Janulik03

Já mám radost od božího rána. Ze slunce, tepla, zeleně a vůní venku, dobrý kávy, z obědabez nutnosti vaření, mužova volna, cesty vlakem na neplánovaný výlet s dětma, z novýho skla a nabíječky k telefonu, z usměvavé servismanky, ze společného času, společného jídla, zážitku.... Nikdy v životě jsem nepociťovala tolik vděčnosti, jako poslední roky. Jako kdyby se svět konečně zpomalil a začal dávat smysl. A zároveň s tím vším stín strachu, aby o to člověk nepřišel.

​To si moc krásne napísala!