Sweet Potato no teda! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha tak k vlckovym se nevyjadruju vubec, ale nejake lekare a ajtaky znam osobne a teda dost jich to ma presne opacne![]()
Jennyfor Hele zrovna do toho Avastu přecházel jeden můj kolega, v naší práci ho pořád okolnisti nutily dodělat i magistersky titul, což se mu s rodinou nechtělo, vysedávat ve škole, tak šel pracovat někam, kde oceněj příslušne jeho práci. A potkávala jsem ho pořád o půl 5 na busaku, takže asi i tam jsou pracovní místa klasická od do;-). Nebo si to nějak třeba rozvrhnul, aby stíhal i rodinu a deti a pak něco dosolichal doma. Ale on byl mladej, 25 let a skutečně chytrej plus ještě sociální:-D.
Tak já mám kolem jak mraky doktůrků, tak i ajťáků... a i když neni každej doktor zrovna Albert Schweitzer, tak za sociopata bych neoznačila ani jednoho - na rozdíl od každýho ajťáka co mám k dispozici
tam jsou všichni minimálně tichý blázni
Ty naplňujou to obvyklý klišé bezezbytku, včetně oblečení ![]()
Karja tak s rodinou si to určitě rozvrhnul jinak. Nebo spěchal na ty snídaně
Kluk se taky občas ráno hecnul a mazal na lívance nebo párečky, než dojde to nejlepší ![]()
Oni tam neměli od - do, ale hlídaly se hodiny na projektu. Když si kluci udělali v týdnu výlet do Němec, tak tam holt pak šli o víkendu, kdy už ovšem ten catering nebyl tak skvělej.
Jennyfor Určitě, asi to bylo víc takové sebezodpovednejsi;-).
barbucha Ale tichý blázen nerovná se sociopat, ne? Ty bych při vší úctě taky hledala spíš mezi lékaři. Čistě teoreticky samozřejmě!
Ale no jo... mě to prostě tak nějak jen pobavilo v tu chvíli, ta představa.
Sweet Potato
Úžasný!
Sweet Potato to je krásný ![]()
Sweet Potato to je krasny, jsem z toho uplne dojata...
moc ji to preju..!! A Montreal je super cely mmch...!
Sweet Potato moc ji to preji![]()
Sweet Potato Jéé! ![]()
Nekdo me zminil na ig v ramci "Mezinarodni den netopyru" jako jednoho z "artists", kteri casto pouzivaji netopyri a death motivy
Je to uz 6 tydnu a vsimla jsem si toho az dnes. Ujety, ale potesi to.![]()
Sweet Potato dcera ma super zazitek! Kdy se ma vratit, na konci skolniho roku?
Včera na trzích na Kulaťáku se ke mně najednou přitočila žena v roušce a prý jestli jsem M. P. (použila mé jméno za svobodna). Vyklubala se z ní spolužačka za základky, naposledy jsme se viděli v páté třídě... a prý že prý jsem se vůbec nezměnila.
Já jsem ji ovšem taky poznala, když strhla roušku. A co je fakt neuvěřitelná náhoda, prý se na mě před chvílí, ještě doma před odchodem, vzpomněla, protože měla puštěnou televizi a tam v nějakém starším hudebním tv pořadu viděla mýho tatínka.![]()
...to je prostě tak jako obyčejně a současně strašně hezký...
( a tak trochu i mystický...)
Kokoska Ano, na začátku července.
Děkuju všem za souradost. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my