A čo šaty? Kedy uvidíme šaty!!!!? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Jó, šaty...
To není taková rychlovka jako triko!![]()
Ale myslím na ně usilovně! (potřebuju je až na začátku března:)
Tak sa teším. Dúfam, že sa nám pochválite :)
Já mám hodně ráda tohle tričko s lodičkovým výstřihem z Burdy 2/2009 model 108. Podle jejich fotky v časopise mě moc nezaujalo, ale já jsem si ho ušila černobílý pruhovaný s 3/4 rukávem a je to moje uplně nejoblíbenější tričko (miluju lodičkovej výstřih a 3/4 rukávy totiž, mám v plánu si jich ještě našít spousty, až bude všechna ostatní práce hotova)

Na fotce je děsné, ale střih je perfektní, takové by se mi taky líbilo!!
A já mám taky radost (a už to málem vypadalo na stížnost)-včera jsem při vyzvedávání dcery v kroužku vytratila nový iPhone!. Velký provoz, parkoviště, nedaleko VŠ koleje....po dvou hodinách ho někdo zvedl, telefon je nepoškozený, mám ho zpátky a nálezkyně nejdražší bonbonieru, kterou jsem po cestě za ní objevila! ![]()
Ono je vůbec v Burdě nejlepší koukat na střihový plány, než na ty jejich fotky modelů![]()
Já lodičkovej nerada, ale jinak vypadá triko moc dobře!
Já mám to co jsem dala do "co jste si dnes koupily" a taky jich plánuju víc, včetně několika pruhovaných
Máme poblíž chalupy malou pletárnu, to se materiál nakupuje úplně nejlíp.
To je skvělé!![]()
já jsem ho sem dala schválně, to tygří, to je fakt strašný, ale jinak to tričko strašně miluju, akorát ho nosím tři roky fakt intenzivně a nějak mi přijde, že přestalo pružit.
Já myslim totiž, že mi lodičkovej výstřih strašně sluší :-D
Jehelníček zdroj dobrých úpletů závidím. Já si dala práci i se sesazením pruhů na rukávech, mám ty pruhy spíš užší a byl to trochu boj trefit
Jak jen tuhle? G. vidím výborně!![]()
A to jste teda borec, beru si vás za proužkovzor!![]()
Já ještě trochu lepší fotku, kde je snad líp vidět střih

vono na tom nic neni, jen jak jsou ty proužky úzký, tak jsem se bála, že mi to bude utíkat a nebude to na každý straně stejný, já žádnej extra šič nejsem, pár šatů a tohle tričko bylo první, nemám ani overlock, takže cikcakem a dvojitou jehlu jsem zlomila hned, takže u výstřihu jsou dva švy vedle sebe obyčejnou jehlou...
krásný a máte ten overlock? Já bych se u sebe toho kulatýho výstřihu asi trochu bála
Mám overlock, dokonce i coverlock, právě na lemy, ale nepoužívám ho, dost mě zlobí a nejsem schopná ho někam donést.![]()
Tohle triko je alá Polanka
, začištěnej jen výstřih, udělala jsem klasickou podsádku.
Ale kamarádka si celej triko-šatník ušila právě cikcakem na obyč. stroji a vypadá to dobře a ve výsledku má určitě kvalitnější trika než z řetězců.
Musím se přiznat, že jedním z důvodů, proč jsem z Pekla zavítala i sem, je, že mi chyběl pan G. ![]()
Parádne máte tie tričká. Obdivujem šikovnosť. Ja doma síce stroj mám, ale ešte som sa nedokopala k nemu sadnúť a čosi ušiť. Asi by som mala začať v vankúšmi čo?
Ušijte něco pro Amy...tu milujete, to vám půjde samo!![]()
Byla jsem si vyzvednout objednanou knížku v antikvariátu. Prodavač pravil, že ji mám zadarmo, "protože jsem tak milá a sympatická". ![]()
Ušijte něco pro Amy...tu milujete, to vám půjde samo!![]()
Máte pravdu. ![]()
Byla jsem si vyzvednout objednanou knížku v antikvariátu. Prodavač pravil, že ji mám zadarmo, "protože jsem tak milá a sympatická". ![]()
Má pravdu, předsedo!
![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.