Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Viatori
200 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 23:42
Reakce na carries:

Mne včera spravilo radosť zvýšenie platu v práci, v ktoré som už ani nedúfala (hodnotenie sme mali v októbri a ku koncu roka avizoval zamestnávateľ, že zvýšenie asi nebude). Naviac moje zvýšenie bolo najvyššie v kancelárii, tak mám konečne feedback mojich výkonov

Toto si zaslouží  gratulaci i s třídenním zpožděním. Užívejte pocitu i peněz.

Offline viktorka_od splavu
49344 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 09:47
Reakce na Kokoska:

takhle hrnou snih ti co to neumi, na sjezdovce nemaji co delat:-/ zrejme jim je zatezko zaplatit si instruktora a radsi takhle trapasi a kazi to ostatnim

Online Kokoska
34932 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 12:30

No, byl to i jeden taťka, co učil dítě... dítě zatáčelo a tatík jel jak popsáno.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 13:18

takhle hrnou snih ti co to neumi, na sjezdovce nemaji co delat:-/ zrejme jim je zatezko zaplatit si instruktora a radsi takhle trapasi a kazi to ostatnim

No, ono to není tak jednoduché... dokud celá naše rodina lyžovala, tak jsem taky na snowboardisty koukala div ne přes prsty. Pak na SB začaly jezdit postupně obě děti a už se na ně dívám jinak.  I když  se učily s instruktory, tak jednou na ty sjezdovky vyjet prostě musí . A nejde hned sjet všechno a některé  úseky sjezdovek jsou pro ně příkré, i když už umí zatáčet. Tak je prostě sešupnou. Lyžař, který se učí, to zase sjede pluhem- takže taky hrne sníh- nebo křižuje sjezdovku od kraje ke kraji.  To si nevybereš.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 13:57
Reakce na Viatori:

Toto si zaslouží  gratulaci i s třídenním zpožděním. Užívejte pocitu i peněz.

Ďakujem :D Výplata je vo štvrtok. Minulý víkend som vytriedila skriňu, odviezla pár vriec oblečenia na charitu, takže musím doplniť zásoby. Obchody, traste sa!

Online Kokoska
34932 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 14:15
Reakce na Berta:

Tak na led se prodře sejzdovka i tam, kde zatáčí lyžaři, tomu se zabránit nedá. To prkno to ale bere ve větší ploše, v souvislém pruhu. Ta sjezdovka, o které píšu, je malá, v horní části úzká, tak je tam holt větší provoz a tím horší kvalita terénu. Asi by taky nebylo špatné, kdyby to přes den nějak uhrábli. Lyžuje se tam od 9 do 9 bez přestávky.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 15:18
Reakce na Kokoska:

Bruslení se asi fakt nezapomíná - máma (bylo jí zrovna 60) nazula v zimě brusle po 30 letech! A šlo jí to normálně - dopředu, dozadu, překládat...Taky to bylo kvůli vnukovi, byl poprvé na bruslích a prý dost čubrněl, co babička dovede  Jo a ty brusle měla taky pořád ty samý...Jen si je nechala trochu přibrousit.  

Online Kokoska
34932 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 15:32
Reakce na Mohučanka:

Taky mám schované, ale jednak nejsou nabroušené a taky ta kůže na botách je dost popraskaná, takže bych si pro začátek asi půjčila na stadionu, pak se uvidí.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 17:03
Reakce na Mohučanka:

"Bruslení se asi fakt nezapomíná"

Zapomíná, ale ne úplně. Jen holt toho dvojitýho axela a trojitýho rittbergera nahradí jednoduchý kadet. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 17:57
Reakce na domenica:

No takhle vysoko jsem nemířila 

Online Kokoska
34932 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 19:57
Reakce na domenica:

Jednoduchý kadet byl strop  už ve studentských letech, a to ještě takový minikadetíčíček  Teď budu ráda, když nebudu moc často olizovat ledovou plochu a kočetiny i kostrč nedojdou úhony.

49344 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 20:21
Reakce na Berta:

však jo, já to právě taky znám... a párkrát jsem pozorovala i fušery co se neučí, prostě hlavně že mají prkno... ono se to celkem snadno dá odlišit. jinak proti prknařům vůbec nic nemám, naopak se mi to moc líbí a trochu závidím:-) zkoušela jsem to, ale už na to nemám nervy, první týden se válet po zemi, to bych musela začít dřív když mi to nevadilo. teď už bych se i bála že si něco zlomím. děcka to mají k zemi blíž a kosti pružnější:-)

49344 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 20:23
Reakce na Mohučanka:

tak to je maminka dobrá! já od dětství nebruslila cca 10 let a pak jsem se to mohla učit od začátku (teda neskákala jsem žádný axly:-)) normálně jsem stoupla na led a rozjely se mi nohy jako bych na bruslích stála prvně. pak to teda netrvalo dlouho a zas jsem se rozvzpomněla, ale... hned to nebylo:-(

Online Kokoska
34932 příspěvků moje polička 24. ledna 2017 23:01

V sobotu vám napíšu, jaký to bylo! 

49344 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 13:21

jsem náhodně objevila moc pěknej twitterovej účet Frau Schischma

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 14:59

Mně dnes udělal radost znovu objevenej střih na triko.

Zrovna jsem si jedno ušila a na jaře si ušiju všechny!

Online Tak Betty
6135 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 15:13
Reakce na Jehelníček:

A můžeš se o ten střih podělit, prosím? Teda jestli není složitý.

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 26. ledna 2017 15:43
Reakce na Tak Betty:

Složitý není, jen se liší od ostatních hezkým výstřihem a úzkými hlavicemi rukávů.

Mám ho ale jen na papíře, je z nějaké nedohledatené, asi tak milion let staré Burdy.

Mám ho ve velikosti 36/38, kdyby se ti hodila, můžu ho obkreslit a poslat poštou :-)

Ještě teda triko příležitostně vyfotím, abys viděla, jestli to stojí za to...