Mám radost, bo jsem dala zkoušku, se kterou nás hned od nástupu strašili, že na ní vylítne 70 % lidí. Přitom podmínky nic moc, týden před ní jsme se stěhovali, v neděli jsme se dostěhovali a v pondělí jsem na ni šla, a ještě jsme do toho řešila nějaký zdravotní záseky, o práci nemluvě. A mám ji, takže tak! :-D
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Gratuluju!
Super, gratuluji!
Gratuluju!![]()
Na jaro nespěchám, ale kvete vám to krásně. A hezký zrcadlo!
mam radost,ze sem si dnes vyklidila satni skrin,neco vyradila a utriduju si nazory co dokoupit na jaro.:-)
A taky mam radost,ze u nas to uz vypada na jaro.Dnes slunecno a osm stupnu,noa,ze uz je videt do pul seste.:-D
Děkuji za pochvalu:-)
Na jaro také nespěchám, jsem ráda, jak to je, ale ty květy potěšily, byl to s magnolií na konci ledna první pokus. Fakt ale je, že mě začínají svrbět zahradnické ruce:-)
Takřka sama jsem dneska složila komodu pro miminko, roztřídila oblečky a popsala, co máme od koho půjčené, naplnila šuplíky různýma srandovníma věcičkama a konečně se mi uvolnilo místo v šatní skříni.
Koupila jsem vakuové pytle a věci, co budeme potřebovat až za čas, jsem slisovala na placičku; super vynález!
Vytvořila jsem super přehledný systém ve všech papírenských věcech a přidělila jim několik skříněk a zásuvek v nové knihovně.
Mít řidičák a auto, ještě bych zajela do OBI a navrtala si police do koupelny. Mám dnes nějak moc energie a jsem dost spokojená.
Nalezený pečený čaj od přítelovy maminky. Je to výborný, dalo by se to pít od ráno do večera místo všech jídel. Jedna pixla byla teda zkažená, zrovna ta s lesníma jahodama :-/, omylem to zavařila dvěma víčky. Jéé, to bylo tak dobrý!
Gratulujem!!!
Toto je ta kniha omalovánek.
Některé obrázky má víc barevné
Sama jsem se do toho ještě nikdy nepouštěla, vždycky byl po ruce nějaký šikovný muž, který se vrtačky ujal. Ale zdá se mi, že na tom nemůže být nic těžkého, kromě té těžké vrtačky teda :-) S akušroubovákem mi to jde dobře, to nemůže být moc velký rozdíl ![]()

Některé má barevně střídmějšíi
Opravdu krásné, je teda fakt šikovná!! Třeba ten papoušek je úplně úchvatný, jako natištěný, tam je ta práce se stínováním krásně vidět.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.