Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Torrah
3391 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 20:34
Reakce na Candance:

Ale zas je hezký, že jsou šikovný, to potěší, ne?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 21:05
Reakce na Torrah:

Jj, ja vzdycham jen tak  . Mam z nich radost, samotnou me ted vic laka lyzovat, dokonce zvazuju koupi novych lyzi.

Pokud je koupim, tak do CJSDK nedam nic pul roku, protoze uz jsem tento tyden kupovala 2 krasobruslarske oblecky.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 22:36
Reakce na Candance:

tak slalomarka by byla fajn, ale co kdyby byla sjezdarka? dnes se jel Kutzbuhel a muz uplne nadsene vykladal starsi o technice a ja... no ja na to nemuzu vubec koukat, kdyz si predstavim ty rychlosti. moje maximum je superG a to jsem vcera propasla.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 22:42

jinak se musim pochlubit, co nekolikadennim usili mam uklizene vice mene vsechny skrine. chybi skrinka v koupelne, ale to je na chvilku. dnes muz vynesl dva velke pytle odpadku a dve velke tasky jsem vyrobila jeste ted vecer v detskem pokoji. nechapu, kde se to porad bere, podobnou cistku delame pravidelne, hlavne u deti se ty kramy hromadi stylem hrnicku var. jednu stranu uklizim a na druhe koukam, jak to pribyva v primem prenosu. no hned se lepe dycha.

a jeste jsme stihli sice pomalou, ale dlouhou prochazku s detma lesem. dobry den.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. ledna 2017 23:11
Reakce na continuity:

Jj, jedna muze byt i sjezdarka, kdyz bude chtit...  

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 10:56
Reakce na continuity:

Gratulujem!!!Lyžovanie je krásny šport!

Ja si dodnes pamätám vlastný prvý pokus na lyžiach...mali sme malý svah rovno pod domom, otec (o.i. lyžiarsky inštruktor) ma chcel učiť, mama v panike že prechladnem ma naobliekala tak, že som vôbec nemohla pripažiť (vtedy ešte žiadne funkčné oblečko nebolo), otec ma tak teda zdvihol pod pazuchy, výťahom zniesol dole, pripol mi lyže, ja ako som sa vôbec nemohla hýbať, som padla ako kolka nabok, rozrevala som sa, zaťala, že ďalej vôbec nič, tak ma rovnakým spôsobom zdvihol a  odniesol domov.

Ale dnes lyžujem fakt dobre a aj moje deti.

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 12:04
Reakce na žluťásek:

Znáte Maxe Raabe? Německý zpěvák, dělá super cover verze popových hitů, zpívá je ovšem ve stylu 20.-30. let. Něco, jako kdyby Ondřej Havelka zpíval ABBU. Pustila jsem si pár písniček a výborně se bavím :)

Díky za tip, poslouchám Sex Bomb a je to teda super :) Vážně to zvedne náladu

Offline wendulka admin
16655 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 14:54
Reakce na žluťásek:

Sex bomb je super, jestli jsi ještě neslyšela Mají vtipný i klipy, výrazy členů orchestru i samotného zpěváka jsou výborný.

No jak jsem koukla i na pár živých vystoupení, tak ta jeho mimika mi k tomu podání už tak vtipná nepřijde. Taková mrtvolná nebo jak to nazvat. V tomhle ohledu mi přijde náš Ondřej Havelka lepší, ale to je asi tím, že Max Raabe není herec.

Ale když ho člověk jenom poslouchá, tak to nemá chybu. Super, jak dokáže modulovat hlas - hodně mě baví i Super Trouper a Oops, I did it again.

barbucha "prvorepublikový kníkání"

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 22. ledna 2017 21:25
Reakce na slniecko:

ja lyzovanie milujem a jazdim dost solidne povedala by som. (no lepsie vlani, kym som si nevyklbila koleno a nepotrhala si tam nejake vazy). ale uz som to tento rok trochu rozjazdila. ale prave preto, ze to dost sledujeme, tak viem aky nebezpecny sport to je. posledne roky sme boli v Spindlerovom mlyne snowjame, co su boardy a kazdy, kazducky raz odtama aspon raz za den niekoho vezie sanitka. tie decka maju tak 20. 

ja na toto nervy nemam, a to mam muza, co lezie (pokojne ho pustim aj s detmi), tazke se myslim neda hovorit o tom, ze som prilis uzkostliva matka.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 10:16
Reakce na slniecko:

Ďakujem, už som si naplánovala na čo to zvýšenie platu miniem

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 10:26
Reakce na continuity:

Myslite, ze je "bezpecnejsi" lyzovani nebo snowboard? Ja si jinak od vcerejska taky predstavuju kde co.

Offline viktorka_od splavu
49327 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 11:31
Reakce na Candance:

vzhledem k tomu ze snowboard neni urceny ke sjizdeni cernych sjezdovek, jsem spis pro nej:-) sama teda neumim a uz se do toho poustet nebudu ale deti jezdi

Offline 999
19815 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 13:07
Reakce na Candance:

Já jezdím na lyžích i na snowboardu. Mám tzv. měkké vázání, nejezdím řezané oblouky na černých sjezdovkách, prostě si jen tak na pohodu jezdím, ideálně v prašanu . Trochu nebezpečnější je snowboard v době učení, svázané nohy, padá se na ruce, časté jsou zlomeniny zápěstí... Mládež má úrazy proto, že blbnou, zkouší různé triky...

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 13:46
Reakce na continuity:

No,to ja som si len spomenula na moju úzkostlivú mamu . Inak ja úzkostlivá matka som a lyžovať deti učím, resp. aby som bola presná, dám učiť inštruktorom a potom už len dopĺňam, lebo nemám veľké pedagogické vlohy a napriek tomu, že trpezlivosť s deťmi mám, tak vždy mám pocit, že ich viac dopletiem, ako ich naučím. Ale keď už vedia, tak rôzne triky ich už naučiť viem. Ono podstatné je dodržovať určité bezpečnostné zásady a ak sa nedajú, tak sa na to proste kľudne vyondiať, permanentka - nepermamnentka. Možno aj tým, že to máme tak nejako v rodine, lyžovali nielen moji rodičia, ale aj starí rodičia, tí sa zúčastňovali aj stavby prvých horských chát ešte pred vojnou a značkovania turistických chodníkov, tak to mám tak nejako zaradené ako bežnú životnú vec.

Čo sa snowbordistov týka, môj brat aj snowboarduje a jediný úraz, čo zatiaľ mal bol, keď mu nejaký idiot viac-menej nechtiac "hodil" kotvu na hlavu. Nemať helmu, už je pod drnom, takto to bol len otras mozgu. A to sa môže stať rovnako na lyžiach. Mne snowboardovanie nejde.

Čo ale proti snowboardovaniu mám sú dve veci - jednak iná technika, ktorá "kazí" svah pre lyžiarov, tam by som ocenila asi oddelené svahy, ale čo ešte viac je to obľúbené polehávanie snowboardistov uprostred svahu, to je životu nebezpečné nielen pre nich, ale aj pre kohokoľvek iného na svahu, to by som hnala s prakerom, keď to vidím. Ale tak to nie je vec športu, ale skôr nejakej módy, alebo čo. Mám silné podozrenie, že to sú tí, ktorí to nevedia, tak sa tam proste niekde dokĺžu, sadnú si a predvádzajú sa v snowboardovej výstroji.

Offline continuity
43077 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 13:50

slniecko Candance 999 

tak ja predovsetkym hovorim o sporte zavodnom. sama lyzujem a deti tiez, sama som ich to naucila. s tym nemam problem. ked budu chciet jazdit na prkne, tak im zaplatim instruktora. ale mam problem s vrcholovymi sportami a zvlast tymi, kde je slusnejsie umiestnenie podmiene vykonom nadoraz.  

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 13:53
Reakce na slniecko:

Mám silné podozrenie, že to sú tí, ktorí to nevedia, tak sa tam proste niekde dokĺžu, sadnú si a predvádzajú sa v snowboardovej výstroji.

Nafotia kopec selfie, hodia to na instagram a všetci pozerajte jaky som ja týpek a týpenka, že boardujem a som úplne na pohodu a tak 

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 14:13
Reakce na continuity:

slniecko Candance 999 

tak ja predovsetkym hovorim o sporte zavodnom. sama lyzujem a deti tiez, sama som ich to naucila. s tym nemam problem. ked budu chciet jazdit na prkne, tak im zaplatim instruktora. ale mam problem s vrcholovymi sportami a zvlast tymi, kde je slusnejsie umiestnenie podmiene vykonom nadoraz.  

To bez debaty. Nájsť pre deti slušný športový team, kde ich nepôjdu zodrať z kože len kvôli nezdravým ambíciám trénera je ako hľadať ihlu v kope sena. Alebo kľúče v mojej kabelke.

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 14:14
Reakce na paktofonika:

Mám silné podozrenie, že to sú tí, ktorí to nevedia, tak sa tam proste niekde dokĺžu, sadnú si a predvádzajú sa v snowboardovej výstroji.

Nafotia kopec selfie, hodia to na instagram a všetci pozerajte jaky som ja týpek a týpenka, že boardujem a som úplne na pohodu a tak 

toto!!!

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 18:17
Reakce na slniecko:

Si pamatuju tak pět let staré hlášení vlekaře  na Harusáku u Nového Města : "Prosíme snowboardisty, kteří odpočívají uprostřed sjezdovky, ať jdou odpočívat na kraj ".

Offline slniecko admin
19565 příspěvků moje polička 23. ledna 2017 18:48
Reakce na Isca:

Si pamatuju tak pět let staré hlášení vlekaře  na Harusáku u Nového Města : "Prosíme snowboardisty, kteří odpočívají uprostřed sjezdovky, ať jdou odpočívat na kraj ".