potom se pochlubíte výsledkem, doufám!
Taky se chystám tenhle měsíc na jednu výšivku a máte pravdu, jednu to hodí do klidu...
potom se pochlubíte výsledkem, doufám!
Taky se chystám tenhle měsíc na jednu výšivku a máte pravdu, jednu to hodí do klidu...
Co mi dnes udělalo radost byl pochod hlubokým prašanem.
A návrat domů taky ![]()
tak vysivanie, pripadne pletenie je davna forma zenskej meditacie. menej sikovni vyfarbuju omalovanky.
ja som si dala zavazok, ze kazdy den poskladam jedno origami. krabicu papiera mam tri tyzdne a uz som pokladala cele tri!
Skládání origami by mě přivedlo k zoufalství...s přesností v souvislosti s papírem si teda moc nerozumím. Takže máte můj obdiv, i přes ten malý počet :)
Proti tomu méně šikovní bych se ohradila. Moje maminka je manuálně velmi zručná a omalovánky ji strašně baví a odreagovává se u nich. Její vymalované obrázky jsou prostě nádherné. Včetně stínování, překrývání barev atd. Až budu u ní, něco vyfotím. Já bych to tak v životě nevymalovala.
Jak to bylo... Božský když maluje, tak u toho děsně, ale děsně přetahuje! ![]()
Tak to vyfoť, jsem zvědavá. Mě to teda moc nebaví, ale přivezla jsem si kdysi z Japonska omalovánky a jsou úplně jiné než ty, co se prodávají tady. Čáry jsou jen naznačené, nedotažené, takže to opravdu dává velký prostor pro fantazii. Jsou navíc krásné samy o sobě, ani se mi je nechce kazit malováním ![]()
Jé, omalovánky, ty taky někde mám! A při mém tempu vybarvování zbude i na pravnoučata :D
Fakt pěkný! Já toho jelena normálně na prasáka obšlehnu, ale tenhel typ stehu mi nikdá moc nešel. Kam to budete tvořit na nějaké obečení? Přemýšlím, co by to mělo být za látku aby to nějak vypadalo......
Asi před dvěma lety (?) jsem dostala antistresové omalovánky, vybarvila lišku a půlku dalšího obrázku a od té doby to tu leží a nemám buď čas nebo chuť. Tenkrát jsem byla nemocná a už se mi nechtělo ani číst, tak to byla docela příjemná změna.

chcu to udelat na polstar, jak ukazujou na strankach. rikala jsem si neco takovyho:
http://www.hm.com/de/product/59602?article=59602-H&cm_vc=PRA1#article=59602-C
mi se prave na tom libi, ze dostanu celou sadu i s navodem a nebudu muset nekde shanet jednotlivy veci. pro zacatecnika idealni. narocnost prej 60-80 hodin, takze do konce zimy to snad budu mit hotovy. uz si to predstavuju, jak u toho vecer piju caj a posloucham mluveny slovo.
tenhle steh vubec neznam, matne si pamatuju akorat krizkovej a perlickovej :D
(muzem klidne tykacku :)
Moc pěkná liška, právě v podobném stylu to má mamka také ( kurňa, jako by to malovala ona!). Má celkem tlustou , hezky vázanou knihu nádherných obrázků k vymalování . Mám ji slíbenou. Až ji dodělá celou, bude moje, na památku. Moc se těším.
A nedostaneš k tomu i tu podkladovou látku, jako ten povlak? Na správný podkladový látce celkem záleží. Už ani nevim, jestli bych byla schopná vybrat vhodnou látku. Já jsem tak do 13 vyšívala jak drak, mám spoustu polštářů, obrazů, a všichni příbuzní minimálně dva ubrusy:-D. Pak jsem se teda začala zajímat o jiné vyšívaní, že a bylo po. Tenhle steh jsem teda nedělala, ale znám ho, hodně se používal se stínováním. Mě tyhlety ruční práce hrozně baví, fakt si tím hrozně odpočinu, ale není na to vůbec čas:-/.
nee, podklad je zvlast. nejak logicky jsem si odvodila, ze by ta latka nemela byt moc ridka, aby se do ni dal delat ten hustej steh. tak snad to neni blbost. asi skocim do hm home nebo zara home a omrknu tam ty polstare.
ja bych ten cas na vysivani aji mela. respektivne vim, ze kvuli dusevni hygiene potrebuju relax a furt varit taky nemuzu, takze cas si nejak najdu. holt po vecerech a o vikendu :)
docela závidím, mě vyšívání nikdy nebavilo a vůbec to neumím, ale já teda pletu, a to relax fakt docela je, jen mám vždycky problém k tomu najít tu druhou činnost, ale ten poslech to splňuje dobře, k tomu taky hledám tu druhou mentálně nenáročnou činnost.
Legally I can kill him, Queen confirms.
The Queen has confirmed that if President Trump makes a state visit, she can kill him with a sword and nobody can touch her.
Palace staff have assured the Queen that, according to English law, Trump is a subject of the Crown and can, if judged to be damaging the monarchy, be dispatched without repercussion.
She said: “I haven’t made up my mind yet. I might.
“It’s been an awful lot of years hefting the old sword without using it, and who better to christen it on? Just imagine the look on his satsuma face.
“And the colonies would be so grateful they’d have me straight back as their reigning monarch, which solves this Brexit thing literally at a stroke.
“I should do one useful thing before I abdicate, really. And imagine how furious it’d make the May woman.”
Her Majesty added: “I genuinely can’t think of a reason not to. Anyone?”
Haha
To mě po ránu moc pobavilo!
![]()
Asi před dvěma lety (?) jsem dostala antistresové omalovánky, vybarvila lišku a půlku dalšího obrázku a od té doby to tu leží a nemám buď čas nebo chuť. Tenkrát jsem byla nemocná a už se mi nechtělo ani číst, tak to byla docela příjemná změna.

Teda to je krása - tonhle obrázek mám vytištěný na vybarvení, ale teda po tomhle se do toho radši ani nepustím, protože tohle je fakt povedené :)
Jinak já si pro vyčištění hlavy pro změnu kaligrafuji, na běžné malovánía ruční práce jsem nešikovná, ale ta kaligrafie mi vyhovuje, má určitý řád a dá se to vypozorovat :) Takže si radost dělám tím.... V listopadu sjem byla na wrkshopu kaligrafie jako modrotisk, teď plátno čeká u babičky na ušití povlaků na polštářky, taks e těším, až je tu budu mít :) Akorát teď s tou zlomenou rukou mám už čtrnáctidenní absťák ![]()
Jen se do toho dejte, určitě se to povede. Malovat neumim, takže to vybarvovani je moje maximum. Ruční práce celkem zvládám, i kdyz v poslednich cca 10 letech jsem na nic neměla čas. Ale doufám, že se k tomu zase vrátím. Jen paličkování už jsem asi úplně zapomněla. Kaligrafie zni zajímavě, doufám, ze se pak pochlubíte hotovými polštářky. A přeju brzké zahojení zlomeniny.
Doma mi vykvetlo jaro. S tím slunečným dnem dnes to vypadalo jakoby už bylo za dveřmi:-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.