Mně včera přišel balíček z Brastopu. Po tom, co nejspíš Česká pošta minulý rok jeden někde zašantročila (peníze vrátili, ale já chtěla to prádlo!!!), jsem si radši připlatila 10 liber za sledovanou zásilku. A super! Mám konečně vršek k plavkám a novou soupravu s podprsenkou, co dělá fantastické tvary. Juchů!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Byla jsem si vyzvednout objednanou knížku v antikvariátu. Prodavač pravil, že ji mám zadarmo, "protože jsem tak milá a sympatická". ![]()
![]()
tak to je ďaleko lepšie, ako keď mne dal minule v Hradci v antikvariáte predavač 30% zľavu so slovami "a hezky si zatopte"....![]()
To teda jo! ![]()
Jé, taky jezdíte na Harusák:-D. Já tam vloni oživovala po 10 letech lyžování (ehm všehovšudy po dvou lyžařských kurzech na gymnáziu) a dobrý, byla jsem nadšená a dopracovala jsem to až do Alp:-D a jsem opravdu nadšena, mám závazek jezdit do Rakous každý rok a i s případnými potomky. Letos jsem se na Harusák těšila, je to tam taková pohoda, chtěli jsme tam s přítelem prolyžovat tak dva prodloužené víkendy, ale měl úraz, stoná a na lyže prý už v životě nevleze.
Abych si tu furt jen nestezovala na sve rameno, tak skodolibe mi dnes VELIKOU radost udelalo zjisteni, ze muj exsef pacient tu konci :-) Od noveho roku je zavreno, bez jakekoli cedule, dnes zacal vyklizet knizky a vyvesil ceduli, ze obchod konci. Na ferovku, udelalo mi to radost, protoze tenhle pacient ma chovani reznickeho psa a je to ten typ slizouna, podnikatele let devadesatych. Pozn.: Za slovo pacient dosad libovolne sproste slovo.
To byly ty historky, co (nejen) mě zvedly ze židle, že?
Napadá mě něco o božích mlýnech...
Jo, to je ono. Nahralas mi - urcite ne z detske kancelarske od barvy spinave zidle, jakou jsem od nej dostala :-)
šetřit na osvětlení v knihkupectví se fakt nevyplatí ![]()
Co me prave rozesmalo - hledala jsem neco v googlu a vsimla si dole na strance, ze moje pozice jsou Brambory. Ha ha. Jako nekdy se sekne (mam vypnute veskere lokalizace), ale do Brambor me tedy jeste nelokalizoval. Ale je pravda, ze jsem dneska delala brambory s kvetakem dle Zlutaska ![]()

To je mi lito, ze ma pritel takove problemy. Na Harusak radi zajedem, kdyz jsme u rodicu na Vysocine.
Hlásím , že jsem po brusleni bez zlomenin. Ale je to po těch letech fuška . Samozřejmě jsem spadla v momentě, kdy jsem si říkala, že už to půjde a ztratila ostražitost.
Ono to snad bude v pořádku, dostali jsme se naštěstí do dobrých rukou a lyžovat já budu za dva:-D.
Jestli neznáte, kupte mu mast MUAY. Mast thajských boxerů, postaví na nohy i mrtvého. Jen si musíte dát sakra pozor a nesáhnout si prsty od masti někam, kam nechcete ;-)

Díky, mast tomu asi nepomůže, půjde to operativně. Ale díky za doporučení, je dobrý mít přehled, i když doufám, že moc případů využití té mastičky nebude!:-)
Gratuluju. To musí být docela příjemná náplast nejen kvůli tomu, co sis s ním užila, ale i na ten tvůj úraz.
Já jsem zase pro změnu v sobotu platila svou novou bezkontaktní platební kartou v supermarketu. Byl to nákup přes tři stovky, takže bez nutnosti zadávat PIN. Normálně to prošlo, dostala jsem účtenku a potvrzení o zaplacení kartou. No a dnes si otevřu internetové bankovnictví a ta platba v blokacích vůbec není, ani v zúčtovaných platbách
. To se mi ještě nikdy v životě nestalo. Takže to vypadá, že jsem tentokrát nakupovala asi zadarmo
. A to teda potěšilo
.
Nechci Vám kazit radost, ale třeba u ČS se mi některé platby ( i bezkontaktní ) objevují se zpožděním - zvlášť když jsem platila o víkendu. A tady v UK taky.
Nemám ČS, ale Poštovní spořitelnu. Jasně bezkontaktní platby se mi vždycky zúčtovávají a objevují v přehledu plateb se zpožděním několik dnů včetně těch víkendových, ale v blokacích se mi pokaždé objevují okamžitě. V tomhle supermarketu navíc platím bezkontaktně pravidelně každý týden. Pouze jednou se mi stalo, že když jsem platila online v jednom e-shopu o víkendu, který neměl 3D Secure zabezpečení, že se platba zablokovala až následující den. Ale při platbě kartou v kamenném obchodě se mi tohle ještě nikdy nestalo.
Samozřejmě ještě nejásám předčasně a pořád se mi tomu nechce úplně věřit, že by fakt vznikla nějaká chyba v systému a nezablokovali to, ale zatím nic. No schválně to budu sledovat dál.
Sledujte a poreferujte, taky by mě to zajímalo.

http://eshop.zasivarna.eu/vysivani/geometricky-jelen-sada/
Tohle mi dnes udelalo radost. uz mam objednano a tesim se, az budu vysivat. to bude pohodicka! :D
Jé to je pekné!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.