Ty nedokončené obrázky by se jí určitě také líbily. Nádherně totiž i sama maluje. Bohužel táta nesnáší, když má mamka nějaký koníček. Sám dokáže akorát celé dny koukat na ČT 4 . Shazuje to a dobírá si ji, že zase "čmárá" . Tak ji v tom podporuji a říkám jí, že se těším,až tu knihu vybarví celou, že si ji pak vezmu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Strach nemám, každá díra jde zasádrovat ![]()
Ti chlapi, to jsou fakt paka (s prominutím teda) :-)
Vyhrabala jsem pro představu ty moje japonské, to jsou klasické omalovánky-takže je tam předtištěná verze, ale není přímo u obrázku, až v zadu, takže to nijak, ani podvědomě nespoutává při použití barev.

Ste šikovná
A prosím dajte mi potom vedieť či sa Vám vákuové pytle nenafúkli. Mne sa doteraz vždy všetky nafúkli. Skúšala som už asi 5 značiek od lacných až po drahšie. Sranda bola keď sa mi nafúkli periny v skrini, vytlačili mi poličku, celé to tam bolo ultra natesno no a bola sranda to vyťahovať von lebo to išlo aj s poličkou a vecami na nej položené. ![]()
Dnešní naprosto skvělé představení "Sólo pro tři" v Národním divadle. Spojení hudby Brela, Vysockého a Kryla s tancem jsem viděla už potřetí a stále ve mně vyvolává pocit, že nechci, aby to skončilo. Nádhera
.
Safra, taková záludnost mi ani nepřišla na mysl. Teď to budu chodit furt pozorovat. Jak rychle se to znovu nafouklo?
Tak ty omalovánky jsou krása, opravdu, maminka umí
A je fajn, že ji v tom podporuješ ![]()
Tak ono sa to nafukuje postupne, len ja som mala periny v skrini ktorú veľmi často neotváram. Povedala by som, že po 2 týždňoch budete mať jasno. Možno aj skôr
Ok, radši to teda vyndám z té nové komody, ať mi to tam nenadělá nějakou neplechu
Jsem úplně zvědavá, jak se to bude vyvíjet. (Ty pytle jsou z Rossmanna, asi nějaká jejich privátní značka).
Před pár lety jsem vakuové pytle měla a zpět se nenafoukly nikdy ( značku si už nepamatuju ). Později jsem je přestala používat, protože jsem z několika zdrojů vyčetla a slyšela, že se tím vakuováním ničí vlákna a když se do nich dají třeba kabáty nebo saka, tak už se je nikdy nepodaří úplně vyhladit do původního stavu. U peřin je to ale asi fuk...
Kdysi jsem pytle měla, nenafoukly se. Ale dát do nch zimní věci byl fakt blbý nápad. Vypadaly pak jak vytažené krávě odněkud.
Máte pravdu, nic na tom není! Jen se nebát, to je celé![]()
+ žluťásek
ok, tak to vyskúšam.
Môj problém je, že v mojom okolí je spústa šikovných mužov...ale v úplne iných veciach
....a keď sa takíto intelektuáli pustia do montovania čohokoľvek, tak ten čas väčšinou strávim s mobilom pri ruke, keby bolo treba volať pohotovosť a výsledok väčšinou buď nie je, alebo ak je, tak diskutabilný. A remeselníkov volať na blbiny, to je jasná ukážka toho, ako ich podceňujem a vôbec....útok na ich mužnosť ako takú...
Ty nedokončené obrázky by se jí určitě také líbily. Nádherně totiž i sama maluje. Bohužel táta nesnáší, když má mamka nějaký koníček. Sám dokáže akorát celé dny koukat na ČT 4 . Shazuje to a dobírá si ji, že zase "čmárá" . Tak ji v tom podporuji a říkám jí, že se těším,až tu knihu vybarví celou, že si ji pak vezmu.
Toto robieval svokor svokre...ona bola stále v niečom aktívna a jemu vadilo, že nesedí stále vedľa neho pred telkou, tak čokoľvek robila, tak ju v tom buď zhadzoval, alebo ak to bolo niečo čo aj tak nutne robiť musela,, tak sa aspoň snažil komandovať...väčšinou v v sekundovom závese, keďže vlastne nevedel, čo treba robiť.
Možno by fungovalo aj jemu nájsť koníček (čo je ale asi ťažké, ak nie nemožné).
Ano, všechno už nejsem zkouseli. Ale táta žil celý život jen prací. Nic ho nikdy nebavilo, nečte, žádný zájem nemá a hlavně nechce mít. Přitom se v důchodě nudí a komanduje. Ještě je dost konfliktní, takže život s ním není jednoduchý. Naštěstí mají zahradu, tak od jara do podzimu si najde něco tam. Ale nejraději s mamkou za zadkem nebo aspoň na dohled. Zima je očistec.
No, to verím...
Já pytle mám (nevím jaké značky) a nikdy se nenafoukly. Ale skladuju v nich jen peřiny teda...
A nbylo by mozne, aby sel tatinek na nejakou brigadu? Nejlip samozreme mu to podat tak, aby to byl jeho napad.
O tom jsme přemýšleli asi 2 roky zpět, ale on je zvyklý každého komandovat a řídit, nesnáší jiný názor, každého podezřívá ze všeho špatného (= každý ho chce podvést a okrást)... Neumím si představit,kde by ho vzali a hlavně s ním vydrželi. K tomu za poslední rok kvůli zdraví fyzicky sešel- jako chodí a je soběstačný, ale už je takový slabší, hůř ovládá ruku, brzy se unaví... Takže tak no...
nevím, jaký máš na ně názor, ale skoro mi to připadá na nějaká slabší antidepresiva? pokud by si teda nemyslel, že ho chcete otrávit:-)
Netlačí maminku svatozář? To bych asi nevydržela, nechat se tak komandovat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.