continuity krasna bunka!
Taky myslim ze valecky jsou mitochondrie
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity no kdyby to nevybarvili a nezjednodušili, tak z toho nic nemám.
Já nepoznám ani mimino na ultrazvuku, jak někdo vidí nožičky a palecky, tak já vidím maximálně velryby a poloostrovy.
Včera jsem taky měla marieu den
Byla jsem darovat krev, takže jsem po delší době stihla snídani a kafe na balkoně, pak jsem lehce vysátá doma trochu poklidila a zbytek odpoledne strávila s nohama nahoře na sluníčku na zahradě. A to vše po delší době úplně sama.
Škoda, že zopakovat to můžu nejdřív v listopadu a to to na zahradě už nebývá ono ![]()
Je to děsná blbina, ale já mám dneska tak krásné vlasy! Že mě to vážně těší.
to je hezký, já jsem měla nejlepší vlasy kdysi na střední na chmelový brigádě. Nevím jak to souviselo, ale doted si to pamatuju.
Bolí mě celý člověk.
Ale příjemně, ze včerejšího cvičení na míčích. Byla jsem tam poprvé a spadla jsem jen párkrát. Takže samá pozitiva. ![]()
Mulen ![]()
U nás jsou termíny vždycky jen až od čtyř do osmi, takže není třeba brát si dovolenou.
Kalvárie u Nové Říše. Nejsem sice věřící, ale tyhle místa mají silnou energii. Navíc jsem tam byla úplně sama. Asi dvacet sekund teda, protože dítě spalo pod kopcem. Paráda.
Evaeva To je krásný
má to atmosféru.
Mě dnes potěšila třídní syna, napsala nám takové doporučení pro školu v Japonsku (která váhá, jestli ho přijmout), že mě normálně dojala, fakt jsem se u toho skoro rozbrečela.
Garfie tak at vam to vyjde!
moora Děkuju!
Garfie držím pěsti!
Garfie tridni super..!! ![]()
Muz dokoncil podlahu v zimnej a ja som vsetko upratala. Teraz sa tu kocham a chrnim blahom. Len teda neviem ci sa este zvladnem postavit a ist pod sprchu. ![]()
Garfie to je velmi prijemna sprava
Garfie syn měl opravdu štěstí na paní učitelku![]()
Evaeva Když jsme byli v Beskydech, tak chata patří opatství. Celé okolí, lesy a pozemky též. Starají se tam to, mimo jiné, dva starousedlíci. Od chalupy k takovému křížku, uprostřed kopců, měli vysekanou cestu a bylo to tam moc pěkné. I výhled.

Renusatko tady v okolí Dačic a Slavonic je v polích spousta kapliček a křížků, je to krása![]()
Evaeva
. Tady ten kus naší země vůbec neznám, někdy to musíme napravit.
Renusatko Prosím, jestli je to možné mohla bys mi poslat do SZ kde ta chata přesně je? Jestli si pamatuju dobře, je to v nějakém dobrém bodě pro tůry? Děkuji mockrát.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články