Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 11:36

Evaeva Na výslovné přání otce, pracovní kalhoty. Syn mobil a manžel osobní váhu, která měří úplně všechno, propojí se s hodinkama,  mobilem, pračkou a vratama od lomaxu. Pro syna bych tedy chtěla ještě nějakou drobnost, překvapení, protože ten mobil kupuju podle přesných instrukcí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 11:39

Kan pěkné dárky, u nás bohužel nepoužitelné:(

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 13:52

Evaeva chlapečkové montérky neocení?

Já teda závidím všem, kteří už jsou s dárky takhle daleko. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 14:10

Mohučanka oni na oblečení moc nejsou. Já se děti vždycky snažím vyřešit nějak komplexně, jak mají na podzim i narozeniny a svátky. No daří se to tak střídavěale.nejake.lego.jsem.uz.koupila.

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 14:11

Evaeva  vybrat dárky dospělým mužům je boj, trpím tím odjakživa.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 14:13

Malenge já popravdě trochu tápu i u dětíale dospělí muži jsou nejhorší!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 14:19

Na mýho dospělýho muže funguje lego taky!

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 14:23
Reakce na Zina:

Na mýho dospělýho muže funguje lego taky!

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 15:35

Zina Sweet Potato já když vybírala lego loni k Vánocům (dceři), tak jsem šla za manželem s otázkou "A s čím se ti bude nejlíp stavět?"

Offline Aranel
6572 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 15:39

Kan

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 16:53

Kan Takovouhle váhu si muž před časem též pořídil. Dokonce si k ní koupil i měřič tlaku. Ale asi je nějaká kazová. Nezhubnul.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:08

Sweet Potato

Taky chci, aby můj chlap ocenil lego on má navíc před Vánoci narozeniny. Já fakt nevím, co mu vymýšlet, on nic nechce, nic nepotřebuje :(

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:09

Sweet Potato Můj muž nechce hubnout, ale jako chronický hypochondr, který musí mít přehled kolik má BMI, kolik má v těle vody, tuku a tak obecně všechno mít pod kontrolou to ocení. Naposledy mi utekl z procházky, protože já se zastavila něco natrhat ve zmoli a jeho hodinky vyhodnotily, že dlouho stojí, tak šel dál, že. Dřív spal dobře, prakticky ještě neměl nohy na posteli a už spal, ale hodinky mu oznámily, že má špatný hluboký spánek, tak od té doby si stěžuje, že spí špatně. Hádám tak začátkem prosince mi dojde trpělivost a hodinky budou mít úraz.

Offline Pinot Noir
29825 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:12

Třeba to bude pro někoho tip: koupila jsem muži pivní sklenice - sadu různých na různé pivní styly a pak krabici takových těch elegantnějších pivních sklenic na nožce, aby měl do čeho nalít i přátelům.

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:13

nonemy Soucítím.

Ale teď mám ještě větší problém - co si mám přát já, abych se nezařadila mezi ty protivy, co všechno mají, nic nechtějí, nic nepotřebujou.

Nevíte někdo, co chci k Vánocům?

Já teda vím, ale to mi nikdo pod stromeček bohužel zabalit nemůže

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:13

Kan Mám takové šikovné kladívečko

Offline Pinot Noir
29825 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:16

Sweet Potato co něco na zahradu? Nějaký ten "mercedes mezi zahradními lopatkami" nebo jinou užitečnou blbost. Tady ve Ctěnicích prodávají nějaké super skvělé nářadí, lopatky a motyčky, které se nikdy v životě neohnou a neztupí... Stojí to opravdu jako ten Mercedes, ale prý to zahradničí skoro samo.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:21

Sweet Potato já mám tento týden narozky a jediný, kdo se me ptá, co bych chtěla, je brácha. Přitom bych mohla psát seznamy takže já bych ti toho vymyslela... :) od manžela to jsou většinou praktická překvapení

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:21

Sweet Potato To bych mu musela tu ruku amputovat, protože je prakticky nesudná z ruky. Posledně nám u toho svítily, jelikož se mu ó Bóže zrychlil tep! Tohle nemůžu dlouho vydržet. Jinak to je super kluk do nepohody, ale po té padesátce..

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:28

nonemy Tenhle týden mám taky narozeniny a úplně stejného muže, jako ty. Nechce vůbec nic. Do teď jsem pokaždé vymyslela dobré překvapení, ale letos vůbec nevím. Koupil si nové kolo a už dva měsíce mě varuje, že na kolo nic, protože tomu nerozumím. Hubnoucí váhu nepotřebuje, oblečení nakupuje hromadně jednou za rok, na koníčky prý nemá čas a je téměř abstinent.