Evaeva Na výslovné přání otce, pracovní kalhoty. Syn mobil a manžel osobní váhu, která měří úplně všechno, propojí se s hodinkama, mobilem, pračkou a vratama od lomaxu.
Pro syna bych tedy chtěla ještě nějakou drobnost, překvapení, protože ten mobil kupuju podle přesných instrukcí.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan pěkné dárky, u nás bohužel nepoužitelné:(
Evaeva chlapečkové montérky neocení? ![]()
Já teda závidím všem, kteří už jsou s dárky takhle daleko.
Mohučanka
oni na oblečení moc nejsou. Já se děti vždycky snažím vyřešit nějak komplexně, jak mají na podzim i narozeniny a svátky. No daří se to tak střídavě
ale.nejake.lego.jsem.uz.koupila.
Evaeva
vybrat dárky dospělým mužům je boj, trpím tím odjakživa.
Malenge já popravdě trochu tápu i u dětí
ale dospělí muži jsou nejhorší!
Na mýho dospělýho muže funguje lego taky!
Zina Sweet Potato já když vybírala lego loni k Vánocům (dceři), tak jsem šla za manželem s otázkou "A s čím se ti bude nejlíp stavět?" ![]()
Kan Takovouhle váhu si muž před časem též pořídil. Dokonce si k ní koupil i měřič tlaku. Ale asi je nějaká kazová. Nezhubnul.
Taky chci, aby můj chlap ocenil lego
on má navíc před Vánoci narozeniny. Já fakt nevím, co mu vymýšlet, on nic nechce, nic nepotřebuje :(
Sweet Potato Můj muž nechce hubnout, ale jako chronický hypochondr, který musí mít přehled kolik má BMI, kolik má v těle vody, tuku a tak obecně všechno mít pod kontrolou to ocení. Naposledy mi utekl z procházky, protože já se zastavila něco natrhat ve zmoli a jeho hodinky vyhodnotily, že dlouho stojí, tak šel dál, že. Dřív spal dobře, prakticky ještě neměl nohy na posteli a už spal, ale hodinky mu oznámily, že má špatný hluboký spánek, tak od té doby si stěžuje, že spí špatně. Hádám tak začátkem prosince mi dojde trpělivost a hodinky budou mít úraz.
Třeba to bude pro někoho tip: koupila jsem muži pivní sklenice - sadu různých na různé pivní styly a pak krabici takových těch elegantnějších pivních sklenic na nožce, aby měl do čeho nalít i přátelům.
nonemy Soucítím.
Ale teď mám ještě větší problém - co si mám přát já, abych se nezařadila mezi ty protivy, co všechno mají, nic nechtějí, nic nepotřebujou.
Nevíte někdo, co chci k Vánocům?
Já teda vím, ale to mi nikdo pod stromeček bohužel zabalit nemůže![]()
Kan Mám takové šikovné kladívečko![]()
Sweet Potato co něco na zahradu? Nějaký ten "mercedes mezi zahradními lopatkami" nebo jinou užitečnou blbost. Tady ve Ctěnicích prodávají nějaké super skvělé nářadí, lopatky a motyčky, které se nikdy v životě neohnou a neztupí... Stojí to opravdu jako ten Mercedes, ale prý to zahradničí skoro samo. ![]()
Sweet Potato já mám tento týden narozky a jediný, kdo se me ptá, co bych chtěla, je brácha. Přitom bych mohla psát seznamy
takže já bych ti toho vymyslela... :) od manžela to jsou většinou praktická překvapení ![]()
Sweet Potato To bych mu musela tu ruku amputovat, protože je prakticky nesudná z ruky. Posledně nám u toho svítily, jelikož se mu ó Bóže zrychlil tep! Tohle nemůžu dlouho vydržet. Jinak to je super kluk do nepohody, ale po té padesátce..![]()
nonemy Tenhle týden mám taky narozeniny a úplně stejného muže, jako ty. Nechce vůbec nic. Do teď jsem pokaždé vymyslela dobré překvapení, ale letos vůbec nevím. Koupil si nové kolo a už dva měsíce mě varuje, že na kolo nic, protože tomu nerozumím. Hubnoucí váhu nepotřebuje, oblečení nakupuje hromadně jednou za rok
, na koníčky prý nemá čas a je téměř abstinent.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články