Snad myslíme obě totéž.
https://www.databazeknih.cz/knihy/hadanky-a-hlavolamy-sherlocka-holmese-351823
(Některé, ehm mnohé, matematické jsem zbaběle vzdala rovnou)
Snad myslíme obě totéž.
https://www.databazeknih.cz/knihy/hadanky-a-hlavolamy-sherlocka-holmese-351823
(Některé, ehm mnohé, matematické jsem zbaběle vzdala rovnou)
Už i já jsem začala s dárky a koupila překvápka typu hrnek s pokemonem, mikina s Narutem.
Pro muže jako obvykle nevím a navíc má 24. 12. narozeniny. ![]()
nonemy Ty máme, ale nějak se neujaly. A co triko nebo něco s motivem oblíbeného filmu - star wars, Harry? Ehm, já si teď koupila triko s Nightmare before Christmas
brrr Ještě že není Adam![]()
Můj táta ani můj muž taky nikdy nic nechtějí
skoro nepijí, co potřebují, si koupí,... Muž používá jeden specifický šampon. Loni jich dostal tolik, že mu ještě nedošli
Takže.asi.zase.oba.dostanou.neco.prudce.originalniho.jako.obleceni.a.knihu.
nonemy tak ony si i řeknou. Mladší jsem pořídila knížku jak se stát módní návrhářkou, pak chtěla kreslící blok a dostane k tomu akvarelové pastelky.
Mikinu, kterou jsme fasovali v práci, akorát malé číslo. Hodně ji chtěla.
Starší sluchátka, chtěla nějakou influencerskou podložku pod myš a koupit si tam i mikinu, ale neměli číslo. Mikinu jsem vycihala a už je ve skříni.
Pak dostanou makeup kazety od Pupa a nějakou kvalitní kozmetiku na obličej, nějaké udelátka do vlasů.
Starší odešly chytré hodinky, buď to vyreklamuji nebo je to další typ.
Pak společenské hry, nějaké čtivo a asi to i stačí.
Sweet Potato zrovna tam jsou ty recenze dost všelijaké. Neznám, chvilku jsem o tom i zauvažovala, ale asi se na ni nejdřív podívám.
nonemy To vypadá taky moc pěkně
Chtěla jsem jim předplatit časopisy, ale nevím pro mladší, ráda vaří a tvoří - nemáte tip?
continuity Kde? Teď jsem se ztratila.
nonemy Já to teda takhle stejně dělám i u manžela. Sepíšu víc přání ve více cenových kategoriích. Na úplné překvapení moc nervy nemám.
Letos mám i problém u kluků. Mladší má dneska 15, dárek vymyslel na poslední chvíli. Pod stromek sám netuší, co chce. On je ještě ke všemu trochu zvláštní, takže u něj nehrozí ani žádné značkové oblečení, počítač komplet dostal loni, co k němu potřebuje si pořídí, mobil vůbec nepoužívá a na hračky už je prý velkej.
Sweet Potato na ty databazi kníh, prý je to sama trojčlenka.
continuity Jo tak. No je tam toho dost matematického, to melduju.
Chceš to půjčit?
brrr ona zatím žádné oblíbence nemá. Teda žere Stmívání, ale na oblečení by to asi neocenila :)
Karoleena to je moc hezké, děkuji. Na to mrknu detailněji.
continuity děkuji, vidíš to, já zapomněla, ze už mám pro ni schovanou dříve koupenou stolní hru ![]()
v těch mi dost jedeme, koupila jsem ji Divukraj, vypadá krásně. Měla jsem ji objednanou už minulý rok, ale nestihli ji v dostatečném množství vyrobit, takže u nás vůbec nebyli, tak jsem ji koupila hned, jak naskladnili.
No skvělé, já už mám dceru vyřešenou a ani o tom nevím ![]()
Sweet Potato díky moc, já jen nevím jak bychom si to předali.
nonemy no vidíš.
Pinot Noir Tu mercedesovou zahradnickou lopatku (koupeno ve Ctěnicích, mimochodem na zámečku krásné ubytování) jsme dali ke kulatinám mé "tchýni". Je předsedkyní jednoho místního zahradnického svazu nebo co to je. Lopatka je boží, krásná a nesmrtelná a jde do ní i gravírovat! Tohle nářadí je jak měděný hrnce, odkážeš to dětem, oni zas těm svejm... akorát abys jim odkázala i nějakou tu latifundii ![]()
Renusatko To je totiž nejlepší systém, jen můj manžel se tomu pořád brání, protože mě chce překvapovat. Jo potom překvapí nějakou praktickou hnupovinou ![]()
No abych ho tu nepomlouvala, občas se mu to povede :) i když už jsem od něj dostala třeba flashku, nebo nůžky ![]()
Klukům a chlapům je to fakt tezsi. Buď nic nechtějí, a nebo tajně sni o nedostupném (auto, motorka, draha elektronika...) :)
Synovi všechno nejlepší!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.