andulka01 no vidíš to, takový hezký dárek! Sama bych si to nekoupila, vystačím si s čímsi z OBI, co musím po každém sázení znovu narovnat, ale dostat ji darem, to je jiná! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir A má jednu zajímavou (pro mnohé tady) vlastnost. Je ostrá jako břitva. Já jen že se tu někdo tuhle ptal po lopatě, tak na tu jemnou prácičku... ![]()
![]()
Kan můžeš je nedopatřením vyprat, ověřeno
Zina Loni jsem dostala lopatku DeWit. Jsem s ní spokojená. Letos si budu přát další kusy. Je to taková střední třída, žádný Rolls-Royce.
nonemy A vy nepíšete Ježíškovi? To docela pomůže. :-)
Tak jsem právě tchýni zakoupila set nářadí a rukavice.

Mulen tak to doporučuju Orlické hory, u nás se bunkrům nevyhneš, velký, malý, přístupný i nepřístupný ![]()
Garfie píše jen dcera a pozdě. Tento rok si řekla o takový ty držáky do diáře na papíry. To už jsem koupila, stálo to 24 Kč :D
Klukům a chlapům je to fakt tezsi. Buď nic nechtějí, a nebo tajně sni o nedostupném (auto, motorka, draha elektronika...) :)
Svätá pravda. Môj nechce nic okrem CNC frézy ci co to ma byt za 3 000 eur ![]()
JankaM v Orlických horách ta vášeň letos propukla
Byli jsme na chalupě v Sedloňově a právě na té Skutině. A spoustu řopíků prolezli..
A máte tam krásné chaloupky, vybrala bych si ![]()
![]()
Promiň, já taky dostávám nůžky, fiskars nářadí, jednou i sekyrku.
A díky všem za tipy na dárky, já ještě nemám nic, ani ten nápad.
nonemy
To je skromná. Takhle si vždycky psal syn, jeden rok si napsal o ozdobený stromeček, pak o zasněžený kopec. Když jsme byli v Japonsku, napsal si o jednu korunu, po varování ségry, že mu bude k ničemu zvýšil částku na dvě koruny
. Loni mě rozbrečel, to si napsal o babičku a dědu, kteří zemřeli v uplynulých třech letech
Letos chce konečně Lego.
My píšeme celá rodina a je to dost praktické, i když většinou je to spíš soupis toho, co nedostaneš....
Pro inspiraci dcera si napsala o takovou tu pop figurku Hermiony, teď v Potterovi hodně jede, tak dostane asi ještě deštník. Napsala si o nějaké společenské hry a malou Rubikovu kostku. Jinak u nás se jede hodně v knihách, naštěstí. :-)
notna To je parádní výběr nářadí, obchod neznám, takže díky za tip, ukládám!
Jinak si dovolím taky dát tip na zahradnický dárek. Ve čtvrtek Louky květ spouští prodej semínek, letos hodně rozšířili výběr, balení mají také pěkné, jako zahradník bych to jako dárek ocenila.
Victoria Taky jsem je neznala. Lopatku jsem dostala od muže na Vánoce. Tip mu dal náš pán zahradník, tak předpokládám, že má s nimi dobré zkušenosti.
continuity ja jsem davala neteri predplatne casopisu aquila
Victoria ty jo, diky, to bude teda drahe...
jeste doporucim pro zahradkare seminka starych odrud
a jeste takova doplnkova blbina, maji krasne sady kremu pro zahradnice:
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články