Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:41

Renusatko jeee, budeme spolu slavit ;) tak to jsou fakt podobni a navíc si ten můj teď taky koupil nové kolo koníčka ma zahrádku, ale je hrozně šetrný, a když to není něco echt praktického a levného, tak z toho nemá radost. Ale zase je fajn, ze na sobě šetří, o to víc můžu já utrácet

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:42

Kan

ale lituju, já bych je nenáviděla určitě a úraz by jim hrozil velmi vážný!

Offline Korsičanka blogger
13451 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:43

Kan Posledně nám u toho svítily, jelikož se mu ó Bóže zrychlil tep! Tohle nemůžu dlouho vydržet.

Nevím jak ho donutíš, ale kdyby je náhodou příště radši sundal, mohly by se někam ztratit...

Offline Catherinne
10789 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:47

Kan no občas je musí nabít...

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:49

Pinot Noir To není špatný nápad. Já si v létě koupila príma rejček, tak něco k němu.

nonemy Tak šup, šup, vymýšlej

Ono je to se mnou ještě složité v tom, že mám ráda překvapení. Nelíbí se mi dárky podle příliš konkrétních instrukcí, jdi do obchodu X, kup mi věc Y v barvě Z. To si to radši koupím sama. Jasně u některých dárků to jinak nejde. Chtěla bych nějaký parfém hrozí průšvihem například. To samozřejmě řeknu přesně jaký.
Loni jsem chtěla nějaký mlýnek na kafe - tam se ježíšek mohl aktivně zapojit. A vybral krásný.

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:50

Kan Úplně všechno zas vědět nepotřebujeme!

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:56

nonemy Tak to je jak sambo, já jsem taky vyřešila tak, že mu k narozeninám peču dort. A jako dám mu fakt nějakou blbost, většinou praktickou, něco jako tričko nebo rukavice:-D. Vloni mi řekl, že příští rok ať mu fakt nic nedávám, ať si místo dárků pro něj koupím nějakej pro sebe, že z toho bude mít větší radost. Letos to tak tedy hodlam udělat, možná koupím rovnou dva, co kdyby se mu ten jeden nelíbil.:-D. Ale určitě by se mu líbilo jit třeba na narozeniny do restaurace nebo tak, ale ty hmotný dárky ho neberou. 

Sweet Potato Aha, tak co třeba nějakou kávu? A máš pěkne kávové hrnečky? Kdybys střídala náušnice třeba, tak bych si přála náušnice nebo nějaký jiný šperk pokud nosíš, toho nemůže být nikdy dost! 

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 18:58

KanNo tak to je moc! 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:00

Sweet Potato no s bráchou to mám zařízené tak, ze mu pošlu seznam, kde je toho víc a on mi z toho vybere. Takže dostanu, co chci, ale zároveň mám překvapení, protože nevím, co z toho vybere. No není to geniální? Dárky od něj miluju na seznam dávám věci, které bych chtěla, ale zároveň jsou trošku rozmařilé, takže se mi za ně nechce utrácet. Třeba nějaký (pro mě) dražší pleťový krém, rtěnku, paletku očních stínů. Tento rok jsem si přála umělecké akvarelové barvy. Ty dostanu, protože jsou na seznamu na prvním místě :) já se tak těším!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:05

Karja rovnou dva, ty jsi bozi

Jo, trička jsou stálý dárek :) na rozdíl od kalhot se nemusí zkoušet :) ty jo, taky by mi mohl ten můj říct, at si koupím za něj pro sebe, to ho ještě nenapadlo, ho budu muset nenápadně navest, díky za tip

Popravdě je mi blby mu nic nedat, nebo jen ponožky, tak mam před každými jeho narozeninami a Vánocemi zavařený mozek.

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:08

nonemy Ano, já vloni koupila něco vlastně jen kvůli dětem, aby se nedivily, že tatinek nic nedostal, protože on skutečně urputně tvrdil, že nic nechce. Poté co dostal osusku (ale fotbalovou jo a tahal ji celé léto k vodě) mi řekl, že priste radši něco pro mě. Ale teď mi dochází, stejně vlastně to kvůli těm dětem budu muset něco zabalit. Asi jídlo:-D

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:11

Karja to je nápad, dostane MOJI oblíbenou čokoládu

Offline Karja
44542 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:12

nonemy Vidíš, čokoláda je dobrý nápad! 

Offline Mha
příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:18

Kan

Více Kan a historek s hodinkami! 

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:50

Kan my mame doma takovy nepsany pravidlo, ze hodinky se k teto prilezitosti sundavaj

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:54

Jinak ja budu kupovat monografii Salamouna anebo cyklohelmu. A ja dostanu kolo:)

Offline continuity
42821 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 19:57

Pro muže mám zatím sluchátka a chce peněženku. Tu mám vyhlédlou, chci vidět na živo, on se shlédl v těch pěnových sprcháčích Rituals, tak je to hotovo. 

Pro tátu mám merino triko a dnes přišla flanelová košile, ale je nějaká velká. 

Děti jsou vždy celkem jednoduché, akorát se to časem vyvíjí. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:05

continuity děti jednoduché? No pro mě ani to ne. Dej nějaké tipy, prosím. Moje už si nehraje, lego dostala k narozkám, oblečení si musí vybírat sama a peníze jako dárek neuznávam. Zatím jsem jí koupila nějakou hadankovou knihu Příběhy Sherlocka Holmse.

Offline Sweet Potato
40201 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:16

nonemy To jsme jeden čas s mladší hodně luštily. Ještě máme Poirota. Já pak dostala Leonarda da Vinci, ale ten je obzvlášť těžký. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 02. listopadu 2021 20:24

Sweet Potato já to vůbec neznala, tak mě potěšilo, ze jsem na to náhodou narazila, protože věřím, ze ji to bude bavit. Těším se na to taky. Jediné, co znam je Vrtapka, to měla jako malá rada. Tak dobré vědět, ze existují i další a pro větší