andulka01 Všimla sis, že dámský rýč se jmenuje Auva? ![]()
Ty konve jsou krásné. Ale asi budou těžké, což?
Jinak mi to bronzové nářadí připomnělo starý nekorektní vtip, jak se pochromují vidle...![]()
andulka01 Všimla sis, že dámský rýč se jmenuje Auva? ![]()
Ty konve jsou krásné. Ale asi budou těžké, což?
Jinak mi to bronzové nářadí připomnělo starý nekorektní vtip, jak se pochromují vidle...![]()
Garfie Tyhle nesplnitelné dárky jsou srdcervoucí![]()
Sweet Potato jak?
Pro menší děti, co rády luští, bych si dovolila doporučit předplatné Makovice. Je to tuším čtvrtletník. Vydávají to takové sympatické nadšenkyně.
viktorka_od splavu eeee...vrazej se chromýmu do zad.
nonemy toho Sherlocka mám pro tátu, aby si v důchodu bystřil mozek:)
continuity Rituals pěny jsou geniální zlepšovák nálady po blbým dni, ty vůně![]()
tina Jdu okamžitě do Rituals!
Sweet Potato fakt doporučuju, aktuálně mám oranžovou, nově snad ve žlutým obalu a ta mě teda vždycky nabije
Sweet Potato a patlám na sebe pak i tělový krém a to je co říct
Garfie to je krásný a strašně dojemný![]()
Garfie to je moc dojemné a smutné s těmi prarodiči ![]()
dvě koruny ![]()
Tvoje dcerka má pěkná přání. Rubikovku jsem kupovala minulý rok, takovou tu rychlejší. Moje bohužel moc nečte, ale já knížky miluju a stejně vždycky nějaké nadělím. A vždycky se k tomu najde nějaká pro mě :)
Victoria krásná nabídka semen
škoda že i neposílají
tina tak vím, komu budu psát o radu, když s něčím nebudeme moct hnout ![]()
A Rituals mě zaujal už včera, jak o něm psala continuity, to taky asi bude dárek "když pro tebe, tak i pro mě" :)
nonemy No, vždycky když si ten jeho dopis přečetla moje ségra, tak mi vyhrožovala, že na nás zavolá sociálku! ![]()
Jinak když mluvíme o Rituals, tak dceři můžeš koupit takovou tu pěnu, co vytvoří růži, ta je pro holky bezva!
Sweet Potato Takové... návodné?
Ovšem když už kopat TU jámu, tak pořádným nářadím, ne? Trochu úcty ![]()
Konve jsou překrásný, ta 3l váží 2,5 kg, no není to málo. Máme na Výtoni podobnou měděnou 2l, ani nevím kolik váží, ale je nádherná. V popisu téhle je krásná věta: Estetický účinek bronzu a formy konve se může příznivě projevit nejenom na růstu rostlin, ale také na naší náladě.
A pochromení vidlí
jem fakt neznala!
Kam neposílají? Co neposílají? Je to eshop, semínka jenom posílají. Ale možná si nerozumíme:-)
Garfie jééé, to je moc hezké, to jí koupím, děkuji
Victoria aha, tak to já jsem jen asi slepá. Hledala jsem dopravní podmínky a nenašla, našla jsem jen odběrná místa v Praze, tak jsem myslela, že se to dá koupit jen na místě. Tak to určitě vyberu, děkuji moc.
A už bych sem asi neměla lézt pro tipy na dárky, protože je tady naráz tolik zajímavých, že mě ten ježíšek vyjde pěkně draho :)
nonemy Taky ji chci koupit, dceři i neteři. :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.