nonemy Aha. Odběrná místa jsou asi pro kytice. Semínka i sazenice standardně posílají (pokud jste tedy v ČR, ale SR jde myslím taky, byť si nejsem úplně jistá), adresa se vyplní při objednávce. Oni jsou na ty detailní informace dost lemplové, kolikrát už napsali, že něco udělají a stále nic. Jako třeba návody na setí, některý rostlinky jsou fajnovky a chtějí pro vyklíčení své. Takhle už před rokem slíbili návod na pěstování hledíků ze semen, mají několik druhů a každý chce trochu jiné podmínky. Letos je v té avizované nabídce hledíků hodně a návod stále není. Ráda bych je nakoupila, ale klíčení se mi moc nevede, tak mě to trochu odrazuje. Je mi ale jasné, jak to dopadne, stejně to zase budu zkoušet:-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Victoria Tak držím pěsti, snad se zadaří :)
Asi nemají čas na takové podružnosti, pěstování je důležitejší než nějaký eshop :)
Já nakonec s nákupem ještě počkám, protože chci hlavně květiny k sušení a píšou, že budou v prodeji až na konci listopadu. Mají krásný výběr, to bude těžká volba :) Zahrádku máme malinkou, aby se nám tam potom pro samé květiny vlezla i nějaká ta zelenina :)
andulka01 Hm, tak to leda na dekoraci, tahat bych se s ní asi nechtěla
Victoria kytky vozí osobně ![]()
Garfie nonemy Dcera má z té řady sprchovou pěnu, která se hned nerozpadá a dá se z ní tvarovat. https://www.rituals.cz/holi-playable-foam
notna Nekomplikovat prosím!
Ještě mají nějakou praskavou, tak aspoň tip na příště!!
Garfie Už mlčím ![]()
nonemy To je tahle. A mají tu praskací a tvarovací jako dárkový set.
A už s váma končím, to platí i pro slizy!!! Pavlena ![]()
Pavlena odstup satane ![]()
Garfie hm, taková dilemata v pracovní době ![]()
Pavlena ale to mivaji jen kolem dusicek, na vanoce uz to tam loni nebylo (sliz lush)
Tie peny Rituals, to vyzerá ako niečo, čo by ohromne bavilo moju dcéru. Myslíte, že je to vhodné aj pre trojročné?
Akurát teda rozmýšľam, ze ona to vypláca celé za jedno dve kúpania, tak to je asi príliš draha sranda
https://www.fann.cz/produkty/gardeners-gift-basket/4893/9122
....tady ještě taky jeden dárek pro milovnice zahradničení, měli jsme s ním úspěch.
betsey Já bych to asi tříleté nekoupila, to spíš nějaké ty koule do vany, co mají v sobě hračku nebo tak něco, ale vlastně proč ne. :-)
Renusatko No s těma klukama je to fakt horší, poloviční syn, dva synovci, všichni odrostlí hračkám, to je katastrofa. Syn má v listopadu narozeniny, takže ten dostane adventní kalendář Pringles. :-) Jinak většinou nějakou hru (velký úspěch mají Krycí jména), poukázku na exit game, pak nějaká turistická výbava jako nože a tak, technický věci nechávám na muži. No je to náročný.
Tak jsem se tady namotivovala, že mám pro muže nakoupené dárky
Vánoce si odškrtávám ![]()
Garfie Adventní kalendář Pringles
To by synovci asi uvítali. Že já to tady čtu! Se mi ten advent začíná pěkně prodražovat.
nonemy Díky, i vám, i když místa není třeba tolik:-) A máte pravdu, že píší prodej až od konce listopadu. Přitom na Facebooku i Instagramu mají, že zítra spouští projekt se semeny, tak to asi prodej nebude... necháme se překvapit:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články