Mirka Mám to úplně stejně. Jenžety fotky nedokážu ani vyhodit. Jako bych těmi fotkami je držela v rodinném povědomí. No nejsem praštěná?![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
černá káva Nejsi.
Sweet Potato Děkuju, ale rodina si to nemyslí.
![]()

moora To je moc pěkné, takové renesanční a psací písmo, nádhera. Předek?
Kan ne, jen vystavka v Sokole
barbucha To je super, žes tu knihu udělala. Asi bych ji taky rovnou nachala natisknout 2x nebo si ji na něco nechala stáhnout.
Já ji dělala pro mámu, vzala jsem to zeširoka, navštívila i její kamarády z mládí a nechala je vyhrabat fotky z mejdanů :-). Bylo to moc fajn, i ta práce na tom.
Dneska jsem měla všední, ale moc pěkné ráno. Jak jsme měli v září a začátkem října všichni krizi, všechno se nakonec utřepává a zlepšuje... holčičky přes počáteční pokňourávání (ne! Žekla sem, že chci mít zavžený dveže a spát. A zhasnout!) dobře vstaly, posnídaly, za povinnostma jsme vyrazily dokonce dřív, než podle plánu. Malou jsme spokojenou vypustily ve školce (suverénně od prvního dne mezi dveřma zapomíná na existenci rodičů a vrhá se mezi děti a za zábavou), místo plánovaného mhd jsme si daly s velkou procházku do školy, koukaly na červánky a hrály hru se slabikami a slovy, jak se učí číst... do práce jsem dorazila s menším zpožděním, než s jakým jsem počítala. I v práci jsem měla celkem klidný den a nakonec i přes odpolední neshodu o programu mimo povinnosti, to všechno doproběhlo naprosto v klidu a míru.
marieu To je super, že si to všechno sedlo. Byla jsem dobrým prorokem, když jsem ti to v prázdninách psala.
Kan no máme spoustu slabších dnů, samozřejmě- takhle pěkně, jak to bylo dnes, se to podaří opravdu jen vyjímečně. Ale. Holky si docela dobře zvykly na vstávání a velká vcelku dobře prosperuje ve škole a naprosto, ani na chvíli ani jen jednou neprotestovala proti úkolům nebo docházce. Tak jen, aby nám vydrželo zdraví. Všem.
moora Sokol Vršovice
Samé krásné vzpominky
Porod císařem,dítě v plodovem obalu. ![]()
černá káva Já to jednou proberu s dcerami a vyhodím, co se dá. Nechci tu po sobě nechat nepořádek.
Vidíš, nechat stáhnout je dobrej nápad. Pokud by v tom šlo pak upravovat hlavně ty popisky, tak by to bylo super. Hned se na to dneska zeptám!
Mirka Právě jsem chtěla napsat, že to že je to dcerám ukradené dnes, nemusí znamenat, že jim to bude ukradené navždy. :-)
černá káva Nejsi, přijde mi to spíš normální.
Dcera začala chodit plavat do plaveckého oddílu a já jsem se rozhodla, že místo 45 minut pobíhání po obchodech a nákupech budu raději chodit do sauny, která je hned u bazénu. Takže jsme to včera zrealizovaly, já jsem se prohřívala, dcera plavala, po skončení přešla za mnou a dala si dvě krátké sauny se mnou. Moc se jí to líbilo, užily jsme si spolu čas v odpočívárně a rozhodly jsme se, že to takhle budeme dělat pravidelně. Nákupy vyřešil manžel a ještě nás tam pak vyzvednul.
bram to je skvely!!!!
bram ja to tak dělala léta, teda jsem kromě sauny i plavala, ale bylo to super. Velká motivace tam detičky vozit.
bram To je super rozhodnutí!
bram to by se mi taky líbilo, super!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články