Renusatko my tam budeme na 5 dnu, a na expo pujdeme na 1 den akorat, mame i jiny plany:)
Karja jako budu doufat, ze to klapne. Leti s nama kamaradi, taky bez deti, tak si budeme drzet palce:)
rasaNori Určitě si to tam moc užijete a bez dětí v tomhle věku ještě o to víc. S námi už nikdo nechce, takže my už sami podruhé. Já napsala letos, ale bude to až příští rok. Musíme jet v půlce ledna, až bude mít mladší po přijímačkách. To ho tady nechceme v takovém období nechat samotného. Byli jsme v květnu hlavně výletit a povalovat se. Teď chci víc z toho Expa.
rasaNori hoď jiný plány pro inspiraci? Mě Expo taky láká, ale udat děti a letět je těžko realizovatelný. Leda je tam vrazit manželovi a jít sama.
Garfie prosimte letos do tasek z Rohliku uz ne, to by priznala, ze nepouziva ty jejich ekologicky![]()
Tabea klasika, Burj Chalifa, me laka to obri akvarium, jeden den more, jeden to Expo, muz chce skaly v pousti:D jako nez jsme to odkyvali, tak jsme prvne sondovali jestli holky vubec udame![]()
Renusatko no kdybychom tam nemeli ubytko, tak to asi nezrealizujeme, ale takhle jsme si rekli ze jedeme i kdyby ja nevim co.
Já musím teda říct, že letos se mi papír buď nelíbí, nebo je vyprodaný.
continuity Já včera tenhle v Jysku.
Kan díky, já ani nevím kde v Praze Jysk je. Každopádně budu muset ještě někam vyrazit. Nebo objednám na cestě domů, ten byl docela pricetnej.
Garfie hodne inovativni by bylo nakoupit nekde u pultovyho prodeje uzeniny, co se bali do papiru a pak to pouzit na darky
ale nevim, jestli neni bratranek proti uzeninam!:D
continuity v dm maji taky nektere pekne papiry
Garfie mela by vytahnout nejaky papir z darku schovany z lonska, pomackany, s cizim jmenem a jet druhe kolo :)
continuity Fakt? V DM bych si asi vybrala, ten Jysk taky a Ikea má letos taky hezké, ale viděla jsem je jen online, tak možná na živo to bude horší. Já většinou objednávám na bellarose.cz, stejně tam obvykle kupuju i nějaké dárky.
Garfie sakra
vim!!!! Muj nejoblibenejsi tvuj bratranec:D
711990 Muj taky! ![]()
První dárek, jupí a hurá!
Ja nemam rada lidi, kteri nic nechteji, ale pritom ocekavaji, ze darek dostanou. A nemam rada, kdyz navic neumeji darky prijimat.
continuity JYSK je na Zličíně u Ikea a v Galerii Nové Butovice
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.