barbucha Ty ve vzduchu jsou pro mne právě problém, už jen je najít!![]()
Naskenovat, teda nechat naskenovat, ty staré mne kupodivu tolik nebolí.
barbucha Ty ve vzduchu jsou pro mne právě problém, už jen je najít!![]()
Naskenovat, teda nechat naskenovat, ty staré mne kupodivu tolik nebolí.
barbucha bude z toho fotokniha?
Karoleena my máme hromadu starých svatebních. Teda tam zjistit, kdo je kdo, byla fuška i s babičkou. Kor, když na některých nebyl nikdo s rodiny. Nakonec to popsané nějak máme, aspoň většinu.
Karoleena My máme na chalupě miliony fotek. Moje babička byla v tomhle sběratelka a v naší rodině se hodně fotilo. Prohlíželi jsme je často ještě spolu a někdy už ani ona nevěsěla, kdo to je. Taky si vždycky říkám, že jsem jí měla donutit to na ty fotky napsat. Teď už z té velké rodiny žijí jen muži a ti neví vůbec nic
. Naskládala jsem je do krabice a o víkendu je přivezu, kouknu na to za dlouhých zimních večerů.
barbucha To je moc pěkný, co js pro zřítelnici nachystala. Jednou to oceni ještě mnohem vic. Je úžasné, když se v rodině nekdo takový objeví. Máš muj obdiv .Přiznávám, ze ja to vzdala, ale zas mě fascinuje davno, takze jsem si nechala udelat rozbor mitochondriální DNA. Jsem halt taková.
Renusatko šiš no přesně, u nás je jediným pojítkem můj táta, a to teda vzdávám předem. Už když jsem se ho kdysi při sestavování rodokmenu ptala, jak se jmenovala jeho babička za svobodna, se na mě tvářil, jestli jsem náhodou nespadla z višně s takovejma kryptickejma dotazama. :D
Renusatko Já taky spoustu historek a příběhů slyšela mockrát - a nepamatuju se, jen hrubou kostru nebo útržky. A už se nemám koho ptát![]()
Sweet Potato Já právě taky ne. Něco málo bude vědět ještě moje mamka, ale fotky jsou z taťkové strany převážně. Chci to popsat, co budu vědět, dát do elektronické podoby. Kluky to moc nebere, ale třeba to jednou bude zajímat snachy nebo vnoučata![]()
dneska mi udělala strašnou radost sousedka Luna ![]()
jelikož mi jednak pochválila cvičení na diastázu, ale hlavně!!! mi řekla že nevidí důvod k žádné operaci, že na pacientkách se síťkou pozoruje dost hrůzné následky a že jsem udělala dobře, když jsem se nenechala hnedka kuchat![]()
viktorka_od splavu Ty sis stihla v Booktherapy i domluvit fyziotherapy?
Ses dabel!
Luna jj nejen, však víš (už taky proběhlo) byla to prostě velice plodná akce![]()
viktorka_od splavu Tak to je fajn![]()
a moc se těším na další křest![]()
viktorka_od splavu Super. To je dobrá zpráva.
Nejlepší kamarádka má histologii v pořádku!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
barbucha bude z toho fotokniha?
Právě, fotokniha! Ve středu to doladím s lektorkou od Foto Škoda a do týdne by pak měla bejt hotová.
Já už se taky nemám koho zeptat. Tak jsem to musela stihnout dokud ještě nemám Alzheimera.
barbucha nech si udělat dvě, ať máš taky pro sebe, třeba to jednou ocení i syn.
Myslela jsem na to, ale budu muset udělat jedno znova, mam tam hodně popisků, v angličtině. To by pro syna bylo zbytečný a haranti ani nevim pochopitelně, jakej jazyk budou ovládat.
Jsem uvažovala že si aspoň udělám screenshoty stránek - oni to archivujou jen omezenou dobu.
Aspoň se máš čím bavit za dlouhých zimních večerů :D Jsi dobrá, tohle já už nikdy dohromady nedám.
Doma je taky krabice starých fotek. Myslím, že ji minimálně 20 let nikdo neotevřel, co babička umřela. Půl rodiny neznám vůbec a kvůli všelijakým rodinným sporům v té druhé půlce, příbuzné skoro neznám. Navíc jsou to vzdálení příbuzní, matka nemá sourozence. Mně to nikdy nezajímalo, mým holkám je to asi taky fuk, takže to jednou vezmu a hodím na oheň.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.