711990 continuity notna Evaeva díky, bylo to fakt skvělý. Hlavně jsem si moc užívala, jak je ta moje holčička príma parťák, jak jsme si povídaly a doufám, že si to i ona užila tak, jako já. Naši s náma volný čas netrávili a já se o ty společné zážitky s rodiči cítím ochuzena, tak nesmím dopustit, aby na tom byla dcera podobně.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
černá káva Já to jednou proberu s dcerami a vyhodím, co se dá. Nechci tu po sobě nechat nepořádek.
Raz im to bude ľúto. A keď nie im, tak vnúčatám. Fotky a dokumenty by som určite odložila. Ako možno upratať, aby to mali ako krabicu bez nutnosti sa tým zaoberať, kým k tomu nedozrejú, ale určite nevyhodiť.
slniecko Mirka To je pravda. Kdyby to mou babičku nezajímalo, protože má jen jednoho syna, kterého to taky moc nezajímá a vše by vyhodila, tak já bych nevěděla nic. Jen ono to možná celkově souvisí s tou rodinou. My jsme vždycky žili tak nějak hodně rodin, které spolu trávili čas. Babička a její čtyři sestry to držely hodně pospolu. Tím pádem se často při návštěvě nebo na svátky ty fotky vytáhly a probíralo se to.
Mirka Právě jsem chtěla napsat, že to že je to dcerám ukradené dnes, nemusí znamenat, že jim to bude ukradené navždy. :-)
černá káva Nejsi, přijde mi to spíš normální.
Právě, že za mlada jsem takové jakoby pouto k předkům nepociťovala, ale jak jdu zivotem ke konci, tak ho nějak pociťuju.
Garfie Před pár lety jsemsi splnila sen a byla v Irsku. A žiju z toho dodnes. Tam mě ta dávná minulost velmi zasáhla.
černá káva
Já ti rozumím.
A absolutně souhlasím se slniecko!
bram souzním. My jsme taky celý dětství jen tak povlávali kolem rodičů a jejich stavebního úsilí. Jako by si nás pořídili kvůli sobě (splněno) a ne kvůli tomu rodičování a kvůli nám jako dětem. Se saunou jsi to vymyslela úplně parádně ![]()
slniecko Souhlasím. Člověk nikdy neví kam se za život posune.
"On" topic- první letošní svařák venku. A velmi obstojný.
černá káva Mám to úplně obráceně.
bram To je moc hezký :-).
bram My jsme takhle s dcerou každý den kecaly, když jsem vařila večeři. Byl to takový náš čas, já vařila, ona seděla na stole a vyprávěla mi, co ten den všechno zažila :-). Byly to krásný půlhodinky :-).
marieu svarak jsem jeste nestihla, ale vcera jsem u nas v jedny maly kavarnicce objevila fakt uplne nejlepsi pernikovy latte. Pro velky uspech bylo dneska repete:) a maj k nemu i fantasticky pernikovy srdicko na okraj hrnecku/kelimku![]()
tina tak to už by bylo na naše poměry vymazlený až moc.. i ten svařák překvapil, jsem ráda, že tu máme vůbec kavárnu, kde udělají slušnou kávu z pražírny a mají pár hezkých dortíků a dá se posedět i s dětma. Ty moje byly dneska úplně neuvěřitelně hodný a sladký a vedle sedící naše bývalá sousedka 70+ let a její girls z nich byly úplně na větvi. Já teda upřímně taky. To bylo samý "dobrý den, děkuju/prosím, sharování zákusků a nevymýšlení s výběrem nápojů- úplně atypický). Kurkumový latte jsem si pak udělala doma
.
marieu ty vies tak pekne podat svoje rodinne potesenicka. Vzdy mi to vytvori dobru naladu
ja sa teda pochvalim ze uz par dni spim viac ako 4 hodiny. Mozno teraz budem dospavat cele tie roky. ![]()
Janulik03 teď jich ale máme jen poskrovnu, tak si je fakt hýčkám. Pochopila jsem z tvého příspěvku, že ti mám popřát dobrý spánek?! Špatný spaní je velký špatný... tak ať se ti daří
. Spát. ![]()
vies co mne to ani nechyba spat dlhsie, ale beviem preco teraz spin dlhsie aprekvapujuco mi to nesposobi ani bolest hlavy ani picit ze som vstala z nrtvych. Tak neviem, no.
A vy si uzivajte tie pekne chvile ked pridu je to to naj ![]()
Janulik03 asi telo naznalo, ze spanek potrebuje. Uzij si to. Ja se od zmeny casu budila v 5.15 a jako sovu me to teda pekne stvalo, u nas se chodi spat tak v pul jedny. Kdyz jsem zalezla driv, stejne jsem neusnula. Ale uz se to taky srovnava. Asi fakt starnu, driv se mi to nikdy nestalo, maximalne druhy den jsem byla srovnana. Mozna uz nastupuje ta starecka nespavost. I kdyz moje mama, cim je starsi, tim dyl spi, chodi si lehnout i po obede. Smaly jsme se kdysi s dcerou, ze ona da spat deti, ja stariky a budeme mit klid na kafe.
My jsme taky celý dětství jen tak povlávali kolem rodičů a jejich stavebního úsilí. Jako by si nás pořídili kvůli sobě (splněno) a ne kvůli tomu rodičování a kvůli nám jako dětem.
Kvůli čemu si nás pořídila matka tuším, ale slušné vychování mi velí neříkat to nahlas. Společně trávený čas to opravdu nebyl. Pracovní síla na stavbu a pozemky se nakonec hodila. Já mám v tomhle vůči dětem taky výčitky a mezery, ale ony moc nechtěly. I když ty je máš malé, to jsme byli taky všichni hodně spolu.
Kokoska tak ak starnutim budem spat dlhsie ehm neviem ci chcem
momentalne je to prijemny pocit ziadne prebratie sa z komy.
Co sa tyka deti tak my sme makali cele detstvo . Staval sa dom, na poli sme tiez robili cele sezony a nemam z toho pocit ze by to bolo nie o zle. Ani ja som decka od prace nesetrila
a tiez sa nezda ze by z toho mali ujmu. Dnes je doba inde, deti su viac opecovavane chranene venuje sa im veskera pozornost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články