Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2022 09:24

Sweet Potato to se neomlouvej, já si to nijak nebrala. Mimina už nemáme, ale musea pořád potřebujeme baby friendly, malý je poněkud všetečka:) Každopádně ten Jičín je určitě dobrý nápad, po skalách je to bude bavit, akorát jim musím před tím pustit Rumcajse:)

Offline Malenge
4836 příspěvků moje polička 15. února 2022 10:24

Evaeva kdybyste fakt byli v Jičíně, tak doporučuji stavit se na náměstí v infocentru, loni jsme si tam vyzvedli mapu s nějakými úkoly a sli trasu, na které se hledal Cipisek, kluky to moc bavilo a mohli se porvat, kdo Cipiska najde první, naštěstí možnosti ho najít bylo asi 15  byla to pěkná prochazka a na konci je odměna. Pak vyloženě baby friendly je restaurace La Favorita, mají tam obrovskou hernu s nafukovacim hradem.

a pak je ještě pro děti moc pěkná trasa Hradcem Králové, jmenuje se to hledání lvicka Gustika.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. února 2022 10:54

Malenge díky za tipy

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. února 2022 11:13

Motýlek.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. února 2022 11:14

Offline Hanna6
94 příspěvků moje polička 15. února 2022 11:46

Kan Motýlí dům Praha?

Offline Hanna6
94 příspěvků moje polička 15. února 2022 11:48

Evaeva V Jičíně je muzeum uzpůsobené jako Muzum hry. Všetečkové jsou vítání, naopak je tam pro ně spousta věcí na vyzkoušení, šáhnutí, atd.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. února 2022 11:53

Hanna6 Brno.

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 15. února 2022 11:59

Kan ten je!

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 15. února 2022 12:25
Reakce na Karja:

andulka01 continuity No to mi ani neříkejte,my chceme konečně jet s dětma na dovolenou, ale nějakou pálku za tak krutej tejden se mi úplně nechce dávat. Navíc ty dětské destinace asi budou ještě víc dražší a vybrané. Sakra nechcete nás někdo pozvat k sobě domů? Jsme úplně v pohodě! :-D:-D:-D Do Rakouska bych jela hned, ségra teď splasila taky něco levneho na léto, ale sambo se tomu zahraničí hrozně brání. 

​Prosimtě to mi řekni (nevidim tě to tady zmiňovat poprvé), proč ten tvůj tak urputně nechce nikam jet, za hranice? Hledá ho Interpol nebo co?

Offline andulka01
12795 příspěvků moje polička 15. února 2022 12:45

barbucha Karja Nemá zahraniční rybářskej lístek?

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 15. února 2022 12:45
Reakce na Kan:

Motýlek.

​To je v arboretu Mendelu?

Offline Karja
44523 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:09

andulka01 Von nemá ani ten místní už;-). 

barbucha Je to jednoduchý, za hranice=větší otrava s dětma, jak delší cestou tak i delším pobytem. Ale před dětma jsme normálně za hranice cestovali, to ho zřejmě ještě nehledali!  

Offline Karja
44523 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:22

Pinot Noir Původní myšlenka byla o té rigidnosti státní správy, tam ani tím výdělkem vlastně nemůžeš argumentovat a kolikrát se čeká na to ,,jednou ročně,, nebo ,,budu na tebe myslet,,. Tak jsem chtěla politovat, že i kolikrát když už na to člověk má, v podstatě už i tak jako ,,vyděláno,, tak to tam prostě tím úředním molochem nějak nejde, nehledají se cesty. Pak se do toho vlozila continuity, co teprve soukromej,tam si musíš vydelat. Což už je nějaký obecný pravidlo diskuzi, že jakmile se mluví o státním, vytáhne se soukromý sektor, že to byste teprve koukali nebo že že státního to nebolí...Pak už moje argumentace tou úcetni nebyla úplně šťastná, ale to už bylo v návaznosti na to placení ze strany klienta, a prostě už to s tim vůbec nesouvisí. 

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:34

Karja jasně. Můžu tě ale uklidnit, molochovitost a byrokracie a "nenímožnost" takového obřího korporátu, jako je můj zaměstnavatel, si se státním určitě vůbec nezadá. Jednou ročně, a jenom když to nějaký od reality odtržený dědic rodu v Americe schválí, je klasika. 

Offline barbucha blogger
35694 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:46

Karja 

Tak do toho Rakouska je to stejně daleko jako na druhej kraj republiky přece, a ani tam nemusí jet na půl roku Hele, ty tam jet chceš a sambo zaboha ne... a s dětma jsi stejně většinou sama, jsi zvyklá... tak já bych viděla řešení a třeba by příště sambo už nedělal takový drahoty

Offline Karja
44523 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:50

barbucha Hahahaha, ty ses zblaznila, já ke sklonku dne kolikrát shlížím jak ke smilování až on konečně dorazí domů a já je na chvíli sestresu. Já bych s nima sama delší dobu jak dva dny být nemohla mimo domov navic, nehledě o delším řízení auta. To vůbec. Náš hlavní Bůh a živitel musí jet taky. On by teda byl šťastnej kdyby zůstal sám doma, to mu nikdy neudělám! 

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:51

Karja myslím, že barbucha spíš navrhuje, abys jela sama

Jako ÚPLNĚ sama.

Offline Karja
44523 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:55

Pinot Noir Jo takhle! No hele to bych nemohla udělat taky. Kdyby tohle udělal on mne, zabila bych ho. Na to máme ještě pár let času! Navíc chci jet i kvůli dětem, já sama už toho moc ani od života nechci:-D 

Offline Pinot Noir
29813 příspěvků moje polička 15. února 2022 13:57

Karja já tě chápu, taky bych bez nich nikam nejela, i když jim tím pořád vyhrožuju.