Pavlena takhle to nemůžeš brát, z kdejaké původně skvělé volby je vyklube pěkný kokot.
Joo, kámoška teď říkala, že to by měla být první otázka na novýho člověka, ještě než se zeptáš na jméno, tak se zeptat: A nejsi náhodou kokot..??? ![]()
Pavlena takhle to nemůžeš brát, z kdejaké původně skvělé volby je vyklube pěkný kokot.
Joo, kámoška teď říkala, že to by měla být první otázka na novýho člověka, ještě než se zeptáš na jméno, tak se zeptat: A nejsi náhodou kokot..??? ![]()
Jos Pro mě také - ale bohužel přesně toto se stalo i v mé nejbližší rodině.
Pavlena A druhá: A co alimenty, ty bys platil?
Garfie ty feministický řeči podle mě patří k tomu věku. Vždycky si vzpomenu na svojí spolužačku, co tvrdila, že se nikdy nevdá a nebude mít děti. Samozřejmě je vdaná a má dvě
Mládí je hrozně radikální.
ja jsem nemela zajem se vdat a mit deti drive a nemam ho ani ted ve 38, fakt to neni cil kazde zeny.
Lilly_Ku to netvrdím! Ale to, co tvrdíš v patnácti, ti nemusí vydržet celý život.
Evaeva to je fakt :)
Joo, kámoška teď říkala, že to by měla být první otázka na novýho člověka, ještě než se zeptáš na jméno, tak se zeptat: A nejsi náhodou kokot..???
![]()
Aranel viktorka_od splavu 33lejaby Nevím co napsat, tak vám posílám velké objetí![]()
![]()
.
Mne prislo vzdycky uplne neuveritelne, ze nekdo nekoho potkal ve 40, 45, 50 letech...Dodnes to nepobiram, ja jsem nemela za poslednich 12 let ani jednu prilezitost. Takze...Jste dobry!
Pavlena Jeho chyba, že se nestará o dceru, on přichází o hodně. Dceři přeju hodně štěstí a zdraví k narozeninám.
continuity
Tak nevím myslím, že v 50 jsou ty moznosti seznámení dost omezené.
Ale když tu zase čtu Dalia a Zuzuli, tak si vlastně nemám proč stěžovat, i když i mi život naložil. Zneužívání dědou, týrání otcem, znásilnění zákazníkem restaurace kde jsem pracovala. Od 7 let jsem vychovávala syna sama, a o oba rodiče jsem se postarala, když umírali na rakovinu. Konec zpovědi, fakt ten život nebyl jednoduchý.
Neměla jsi to jednoduché, to je fakt. Asi jsi silná žena. Ono taky co člověku zbyde, že? Než být silná. Objímám Tě na dálku a přeji co nejvíce hezkých dnů. ![]()
Dnes už vím, že rozchod sice bolí, ale přebolí. A mnohdy je to mnohem lepší, než udržovat vztah o ničem.
Jsem sama už pár let a zůstanu sama do smrti. Zpočátku mělo moje okolí takové ty řeči, že se někdo objeví, že nemůžu přece zůstat sama atd. Ale já můžu, proč bych nemohla? Je mi takto mnohem líp než ve vztahu. A navíc, kdo by chtěl nemocnou a zjizvenou ženskou, že jo?
viktorka_od splavu Opožděně přeji vše nejlepší jak k narozeninám, tak v dalším životě!

Aranel Přeji krásný začátek i pokračování nového života. ![]()
![]()
Dali jsi moc moc statečná, a vždycky tě tu ráda vidím ![]()
33lejaby
nech Ti nový život prinesie viac lásky,radosti a šťastných chvíľ
Luna ja som už takmer 4 roky sama. Na online zoznamovanie stavaná nie som a v reále vďaka covidu tých možností stretnúť niekoho moc nebolo.
Ak nerátam, že za posledný mesiac sa ma párkrát pokúšal kontaktovať ex
zrejme mu to s tou plastikou nejak nevyšlo.
A děkuji všem, měla jsem dnes potřebu ventilovat staré křivdy.
Nakonec jsem to vypotila v sauně
Po 4 letech si vzpomněl? Ať vím na co se za 4 roky připravit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.