Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Stará existence
289 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:30
Reakce na Garfie:

Luna Já to mám stejně. Moje kamarádka flirtovala dokonce s farářem! (ale jako fakt, myslím, že do ní byl trochu zamilovanej), ale já fakt neměla žádnou příležitost, nikdo se o mě nezajímá. 

​A teď si představ, že máš takovou starší sestru! Běžně ji zastavovali chlapi na ulici. Ona ale měla a má kromě krásy i charisma, s ní se chtěly kamarádit i ženské .

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:36

Sweet Potato Prosím tě, jaké máš francouzské signály?:-D

Tak já zkusím někam jet, asi. Mně se líbil kdysi jeden Rakušak a furt mi jeho kamarádi říkali ,,mehr Initiative, mehr Initiative,,. No ale já chudák vůbec nevěděla jak na to v tom cizím jazyce! No tak co, stejně bych nezapadla, to byli takový hoch lidi, neurochirurg, ty by takový pometlo z Česka ani nechtěli domu:-D:-D

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:39

Karja

ja te fakt zeru :)

edit: je mi hrozne sympaticke, jak zivot beres s nadhledem a humorem.

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:40

Karja No to já právě nevim. Přičítám to lehké jazykové bariéře a že jsem trubka nepoznala, že dotyčný Evžen, lovec žen se fakt nezajímá o Havla či Karlův most.

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:49

Karja ja spis vzdycky cekala tu iniciativu od protejsku, ja neumim "balit". Ale zas takovy ten jakoze lehky nezajem z me strany, i kdyz zajem vlastne byl, docela fungoval.

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:52

Sweet Potato Kdovi co jsi říkala, prosím tě! Jestli to v překladu nebylo ,,hledám nezávazný vztah,,:-D 

Lilly_Ku No já jsem dneska úplně společensky saturována, bavila jsem se se čtyřma dospelejma lidma (no vesměs prodavacema), tak mám dobrou náladu:-D. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:01

Luna Sweet Potato Řekla bych, že chlapci v našich končinách jsou oproti cizincům ve směru balení  strašně líní, prostě čekají, která si je vybere. Anebo je to také tím, že třeba Angličanky mi oproti našim holkám přijdou fakt o dost ošklivější - takže tamější muži se musí víc snažit, aby urvali přijatelnější kus!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:09

Luna Ono je to asi hodně dané tím, jaké člověk vysílá signály, i když si to nemusíš uvědomovat. Já jsem nikdy problém neměla, i když si myslím, že vzhledem to nebylo. Manžel uháněl spíš mě, i když jeho uhánělo půl sídliště. Ale nedávno jsem to probírala se svým bývalým tanečním partnerem a on mi řekl, že já teď vysílám neverbální signál....jsem zadaná a něco ve smyslu "na mě nemáš". Nedávno jsem se s kamarádkama značně rozveselila a ráno jsme doma zjistily, že jsme žádná za celý večer nic neplatily. Takže v rámci veselého večera jsem zvládla vysílat i úplně jiný signál

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:13

Renusatko jo, je fakt ze ja se v mladi povazovala za desne neatraktivni a nikdo me nechtel nebo jen fakt hodne divni typci - ale nevzpominam ze bych tehdy za sebe nekdy neco platila

Offline Gatita
8598 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:13

Luna Sweet Potato

Na tom neco bude. Jedine naznaky baleni probehly na Erasmu. Tam obcas ve studentskych barech nekdo neco zkusil. Byla jsem z toho uplne na vetvi, to jsem z Cech neznala - small talk a ze mam pekny oci:)) . A to jsem byla jen u sousedu, nijak exoticky jsem pusobit nemohla. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:18

Hm, mňa balil každú chvíľu ktosi, asi vyhodnotili, že som ľahká korisť

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:24

betsey Jo tak to jsem to sem jednou psala, jak mě balil jeden surfař až jsem se z toho sambovi div nerozbrecela. On byl hrozně hrozně pěknej, ale fakt hrozně, navíc na ty pláži, ta postava a se surfem, určitě to byl ten nejhezčí kluk co mě kdy oslovil. Já rozhodně na pláži nejsem hezká ani náhodou, nemám co dát do plavek, nemám makeup, teď jsem sparena jako prase, ale ne do jakože potu, aby to bylo sexy, ale do takovýho toho ruzovyho praseciho spareni, navíc mám kšiltovku, někde ve stínu, tvářím se hrozně.....no jak říkám já byla tak o dvě kategorie níž, chtěl si prostě jednoduše zajistit večer, bylo to tak ponižující!:-D 

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:26

Sweet PotatoKamarádka takhle uhranula celou partu Francouzů, celý večer s nimi strávila i když neuměla a nerozuměla slovo francouzsky. Teda vlastně jedno slovo uměla. Vždycky když měl její protějšek pauzu v řeči, tak řekla jen: incroyable..! a hodně se u toho smála. Ráno ji všichni z francouzské party milovali.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:31

Kokoska se obávám, že ač je lehký nezájem taky můj postup (nejsem zvyklá ty chlapy balit, ani postrkovat k činnosti, fakt ne..!), tak to asi vždycky přeženu, neb už jsem se parkrát dozvěděla, že působím odtažitě a namistrovaně. Ale teď se mi už zas povedlo, že jsem si takhle na koncertě vyhlídla sympaťáka a on si asi za 2 minuty přišel "náhodně" sednout za mnou. Akorát v následném small talku dost prodrbal ty pověstné 3 vteřiny, za které měl zaujmout, takže smolík. Ale sebevědomí se tetelilo, to jo.

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 14:40

o me driv zajem byl a dost, asi i jak jsem delala muziku a tak, ale mela jsem sebevedomi uplne k nicemu a spis z toho dycky byl nejakej prusvih

radsi nevzpominat :)) jezis jesteze uz to je za mnou.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 15:07

Sweet Potato Ale ja jsem to spatne vylozila, rozhodne nikoho nehledam. Ale spis ze kolem me to vsichni strasne resi, jsou vdany a vsechny maji tunu prilezitosti, je to jen o tom zvedlym sebevedomi. A ja docela koukam, pac me by nezaujala ani jedna, pac jsou proste strasne nezajimavy. 
A ano, jsem nafoukana, ja vim.

Offline Aranel
6569 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 15:08
Reakce na Kokoska:

33lejaby no teda!

Ale i kdybys nejaky cas byla sama, neni to podle me ztraceny cas. Srovnas si myslenky, pustis se do novych veci, usporadas si zivot tak, aby vyhovoval tobe, predevsim tobe. A pak se uvidi.

​Jo, to je přesný. Mě trochu trápí, že to je náročný na peníze, já bych se pouštěla do všeho, ale dost z toho něco stojí. Ale myslím, že se to srovná. Zas třeba ušetřím na jídle a na topení, já si klidně vezmu svetr, nemám takový ty panelákový manýry

33lejaby Pavlena snad založíme nějaký jiný vlákno, tady šíříme strašlivou epidemii! Myslím na vás. Nakonec ten můj případ je vlastně jen "obyčejnej" rozchod...

Btw. na radiu Wave vyšel podcastový seriál Rozchod, dost dobře udělaný to je. Kdo by si to chtěl třeba nanečisto vyzkoušet

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 15:11

Luna Nebo kecaj, no.

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 15:29

Pavlena pravidlo tří vteřin jsem ani neznala, u mě to bylo spíš pravidlo tří týdnů  Buď to během tří týdnů začalo být vážný nebo to zašlo na úbytě. 

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 15:31

Aranel to dáš! Ten oddychový čas bych řekla, že je důležitá fáze. Zjistíš, co chceš, co můžeš, na co máš, co za to stojí a co ne. Osobně si myslím, že není dobrý hned vletět do dalšího vztahu, ale někdo to zas může mít jinak.