Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 18:57

Pavlena jo, to muze byt pekny prusvih 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 19:30
Reakce na Tak Betty:

Dnes je mezinárodní den ptactva.

... ptactvo miluju!

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 19:54

Karja continuity brrr asi radšej nie,toto asi nedávam

viktorka_od splavu veľmi sa zmenil, po tom,čo stretol plastiku.No najhoršie, že včera zase elaborát v sms,dnes pokus o telefonát..ja fakt nemám na toto náladu 

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:11

pecka "Plastika" je, předpokládám, nějaká ženská?

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:14

pecka a nemuzes si jeho cislo zablokovat?

Offline Catherinne
10787 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:23

Konečně po dvou letech Praha, je to mimo debatu, ačkoliv, letos s mužem, doufám, že mě pak nepřerazí, že jsem ho ukecala, ať to dá letos se mnou

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:29

pecka lidi se nemění. kdyby nepotkal tuhle, potkal by jinou, prostě je takovej. zablokuj si číslo/FB/WP.. ať můžeš jít dál

49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:32

Pavlena my jsme se znali 7 let pracovně a oba jsme asi měli pocit že toho druhýho "známe", já měla od těch prvních tří vteřin intenzivní pocit "spřízněné duše".. a všecko to byla blbost, jen iluze, něco vysněnýho uplně mimo realitu. dalších 8 let mi trvalo, než jsem si to dokázala přiznat

Luna já ti fakt rozumím, akorát už je teda asi načase z toho vykročit a nesetrvávat v tom a 999 ty jsi prostě furt vpředu, ale už tě trochu stíhám

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:35

viktorka_od splavu Jasne, ja vim. Jako ja jsem spokojena, nic menit nechci, jen jsem se pokusila vysvetlit, jak to ma clovek s pokrivenym vnimanim sveta tezky.

Tobe preju jen to nej nej a doufam, ze se domluvime na predani toho plakatu  

Dam ti k tomu nejake "odskodne" za cekani.

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:38

Dalia áno,to je tá, ktorá má vymenila.Umelé prsia,napichané pery,vybotoxovaný ksichtík (ted kadejaké zákroky, že zakaždým vyzerá inak a bez mimiky).

49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:43

Luna já nemyslím vyměnit manžela jen to vnímání, prostě je to škoda, je hrozně fajn z toho "vyrůst"

rande?!

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:43

Kokoska viktorka_od splavu asi budem musieť. Na fb zablokovaný je,moje súkromné číslo niekde vyhrabal rokoch. Asi ho fakt budem musieť bloknúť aj tam.

viktorka_od splavu on sa takto, kým som s nim bola ja,nikdy nesprával. Bol úplne v pohode,jasné,že nie úplný ideál, ale kto je?No prišla ona a ja som nespoznávala človeka, s ktorým som bola 20 rokoch.U mňa je to ukončená kapitola života. Len on to zrejme nechce pochopiť....

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:44

Catherinne blahoželám. Nech Ti to stále dobre behá :)

49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:51

pecka víš ono se každému může stát, že ho někdo poblázní, že mu prostě přeskočí a jde... ale pokud je to formát, tak se nechová k té stávající partnerce či partnerovi jako hovado, ale férově (slušný rozchod, vyrovnání...) no a co si tak matně pamatuju tak toho tvého prostě krize odhalila. to fakt není o té ženě, to je o něm, jaký fakt je, jen předtím nebyla příležitost aby se to ukázalo. a že si teď ještě na tebe dovoluje tlačit.. no to už vypovídá nejen o něm, ale bohužel i o tobě že si to necháš líbit a on to ví:-(

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 20:58

viktorka_od splavumuzu se zeptat prosim na takovou osobnejsi otazku? Nemusis v zadnem pripade odpovidat.

Pises, ze ti 8 let trvalo si to priznat a tak. Tusil to manzel? Vedel uz dyl, ze zvazujes rozvod a treba tomu neveril nebo rozhodnuti dozralo "najednou" a bum. 

Ale vubec nemusis odpovidat. 

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 21:03

viktorka_od splavu on skúša, lebo vie,že nie som žena, čo strieda mužov ako ponožky,resp.ze si len tak ľahko pusti niekoho k telu.Skúšať môže,no tam to končí. 

Za to obdobie bez neho som sa posunula v živote inde,preskákala si toho veľa,viem,čo chcem a on to určite nie je.

Takže má chlapec smolu. 

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 21:14

pecka vypada to, ze by se rad vlísal zpatky.

Offline pecka
6177 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 21:21

Kokoska zrejme. Žiaľ,došlo na moje slová, čo sa ich spoločného života týka.On jej  pomohol zo sračiek (pardon za výraz) a sám do nich spadol. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 21:27

viktorka_od splavu Jasne, dame si rande a kdyz nam spolu bude fajn, muzem i neco vic

Jde mi to?

49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 21:31

Candance nejsem si úplně jistá, na co se ptáš, ale nemám problém odpovědět, kdyžtak optej znova..  já mám nastavení do závislých vztahů, nebo teda měla, doufám, že tohle poučení už mi stačilo:-) takže jsem se prostě snažila dát do toho fakt veškerý úsilí s tím, že když to furt nestačí tak asi já dělám někde chybu, protože tentokrát ten protějšek je fakt dokonalý, ta zázračná spřízněná duše, jen to zatím teda nepochopil a já mu to dokážu (no na ) tím pádem jsem si nechala všechno líbit a z druhé strany zas nastavení že se lidi nerozvádí, tak jsme se trochu drželi (nechtěně) v šachu, rozsekla jsem to já z toho důvodu, že jsem cíťa a nedalo se mi v tom žít, on nic řešit nechtěl jako všichni chlapi. hlavní ale je, že o mě nestál - to je pro mě takovej zásadní bod. takže pokud řešíš problém, můžu jen doporučit podívat se na něj z tohohle pohledu: stojí o tebe? jako o tebe osobně, nemyslím o "manželku" nebo matku či hospodyni, ale o tebe jako člověka, jako tu spřízněnou duši. pokud jo tak bojuj, pokud ne tak ser na to