Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 06:29

viktorka_od splavu Ne, fakt vůbec. Nikdy, ani ldyz jsem byla mlada Penelope s vlasama do pasu. A vlastne to patri do priznani, ale je to jedna z veci, se kterou se hodne blbe zije a to sebevedomi moc neposili.

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:11

Luna Já to mám stejně. Moje kamarádka flirtovala dokonce s farářem! (ale jako fakt, myslím, že do ní byl trochu zamilovanej), ale já fakt neměla žádnou příležitost, nikdo se o mě nezajímá. 

A myslela jsem teda, že to tak bylo vždycky, ale když teď s odstupem čtu ty deníky, co jsem tu kdysi zmiňovala, tak už ten pocit nemám. Prostě jsem to jen tehdy neviděla. 

Offline Janulik03
20177 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:27

Teeda , to su mi veci. Neukazovalo mi tu nove prispevky, tak docitam az dnes. Dodatocne teda zelam vsetkym stastny krok do noveho života. 

Nech uz vas cakaju len tie prijemne zazitky a teda ufff. 

Dievcata, ste dobre, vsetky

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:39

Garfie Prostě jsem to jen tehdy neviděla. 

no presne!!! Luna je to v hlave (tvoji znam to moc dobre...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 07:52
Reakce na Luna:

Mne prislo vzdycky uplne neuveritelne, ze nekdo nekoho potkal ve 40, 45, 50 letech...Dodnes to nepobiram, ja jsem nemela za poslednich 12 let ani jednu prilezitost. Takze...Jste dobry! 

​vidím to podobně, ale nepotkala jsem nikoho ani ve 20-25-30-atd tak u mě je to spíš setrvalý stav , né že by to bylo nemožné.

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:16

Luna Ale ty mas partnera ne? To je i o tom, ze to okoli (co te zna) trochu odradi a ty to nevnimas. neboj, ja taky nebyla nejak extra zadana. Nebo o tom nevim . Jeste jsem nazivo hodne sarkasticka, to malokomu imponuje. 

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 08:20

Dnes je mezinárodní den ptactva.

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:34

Jos Spíš má jiný, pro chlapy odrazující, osoby kolem sebe:-D:-D

Dneska jsem se pobavila, potkali jsme se sambem jeho známého, jen trochu známého, on ho ani nemohl na první pohled poznat a on se zeptal ,,počkej to není tvoje dcera,,. Hahahahaha, nevím jestli se směju sambovi nebo sobě:-D. 

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:37

Luna Jo ale samozrejme si spíš myslím, že to jednak nevidíš a jednak jak jsi taková uzavřena tak asi nevysílas signály! Ono to kolikrát ani nesouvisí se vzhledem, ale spíš s tím signálem, že je žena přístupná! Ty ses taková královna nepřístupná! 

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:41

Garfie No, ono dozvědět se na prahu padesátky, že ten či onen o mně "tenkrát" strašně stál, taky moc nepomůže. Sakra, proč mi to nikdo tenkrát neřekl, byla bych dnes někdo úplně jinej! (Ne s ním! Se sebevědomím!)

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:42

Luna Spíš si to neuvědomuješ. Jednou jsi sem psala (když jsi ještě byla inkognito), že tě sledoval nějaký muž (ne v blbým kontextu) a pak ti myslím vysekl nějakou poklonu, ještě ses myslím divila, že ho neodradil ani turban na hlavě. Pletu se?

Kdyžtak Karja  doplní

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:48

Len Ajo, no to ale vůbec nepočítám. Já myslím takový ten dlouhodobější zájem, jako že by mě někdo chtěl poznat.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:50

Luna Chápu. Takový asi odrazuje, že máš muže a děti, ne? 

Offline Garfie
28461 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:50

Sweet Potato No to nerozporuju! 

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 12:56

Len Jj přesně tak to bylo! No a jako jak by to měl dělat dlouhodobě? Luna To zkusí takhle krátkodobé na kole nebo v baru, vidí že dlouhodobě to nemá smysl, tak co by dělal. No vidíš to on to nakonec bude každej druhej cyklista a tady si budeš stěžovat! 

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:06

Luna  az takovyho objevim, tak se za nej vdam!

Sweet Potato  no presne

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:07

Len No tak to snad nemám nikde napsaný, ne? Navíc mě tu moc lidí nezná.

Karja No fakt neeee. Jako teď už je to věkem, o tom žádná. Já jsem to zažila akorát v Anglii, tam kam jsem vlezla, tam někdo, Angláni, Němci, Dánové atd...Si začínám myslet, že fakt nezapadám do regionálního vkusu.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:07

viktorka_od splavu Však to jsem taky udělala!

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:24

Luna Napsaný to nemáš, ale při "dlouhodobém zájmu" bys to těžko utajila, ne?

A upřímně, takoví, co mají "dlouhodobý zájem" o zadanou - bič a pryč!

Offline Sweet Potato
40170 příspěvků moje polička 01. dubna 2022 13:26

Luna Hele ale tohle je zajímavé, já rozhodně nejsem exotická kráska jako ty, takže typem to nebude, ale takovýhle zájem jsem taky zažila jen kdysi ve Francii. Přičítám to teda jiným/nepochopeným signálům.