Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Aranel
6569 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 21:53

dzizisketa

0zero7 Ty to prostě bereš úplně jinak! Tak ať nám to jaro něco dobrýho přinese

Offline 0zero7
11778 příspěvků moje polička 04. dubna 2022 22:00

Aranel Ono zalezi i na vychozi situaci asi! bude to dobry!! 

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 11:40

Kokoska to schvalne by me zajimalo, co bys nastavila jinak. Mam pocit ze jdu zdatne ve tvych stopach

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 11:57

rasaNori budu koukat na to soucasne manzelstvi - snazila jsem se ze zacatku, abych vsechno stihla, zaridila, zvladla pokud mozno sama. Muz rozjizdel firmu, bylo s tim dost prace, tak jsem ho nechtela zatezovat tim kolem domacnosti, spis mi pomohly deti. Nejak jsem si neuvedomila, ze i ja hodne pracuju, tehdy neexistoval internet, dalkove pripojeni, vsechno se muselo objet osobne, coz zabiralo strasnyho casu. Mela jsem vic trvat na spoluucasti v mimopracovnim zivote. A kdyz ne od zacatku, tak v dobe, kdy jsme se bez deti prestehovali do baraku. Ted se to vykrystalizovalo do podoby, kdy je skoro vsechno na mne a muz ma tu svou praci. On se teda neflaka a jsme diky tomu dobre zabezpeceny, to zas ocenuju, ale pro me je to - ted nevim jak to nazvat - takova "degradace na uroven hospodyne"? 

Online viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:12

Kokoska rasaNori z toho co obcas zminujete mi pripada, ze jste u manzela v zamestnaneckem pomeru (ted nemyslim realne, to asi fakt jste:-) ale mentalne, ze na vas tak nahlizi, ze vas ridi a ukoluje. to mi prijde proste nerovnopravna pozice, ktera ten vztah deformuje. pritom pracovat s partnerem asi nemusi byt problem, ale to by si clovek musel ty dve roviny nejak oddelit a ohlidat ty hranice - viz Zarinya - kdyz ma volno nedela muzi taxika:-)

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:17

viktorka_od splavu jo, skoro to tak je, asi fakt diky tomu realnemu zamestnaneckemu pomeru. U nas se tomu teda oficialne rika "osoba spolupracujici", tj.nejsem zamestnanec, pracuju na jeho ico. Muz ma asi zvlast posledni dobou pocit, ze jsem spis osoba nespolupracujici, protoze se snazim z toho modelu dostat pryc. U Zarinyi je to jiny, nepracujou spolu, ale ten princip, ze partner by nemel mit pocit, ze musis, kdyz muzes, je stejny.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:36

viktorka_od splavu máš pravdu, být zaměstnanec v mužově firmě hodně svádí k tomu nadřazenému vztahu.

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:40

Kokoska to je uplne presne, hospodyne... 

Offline Tak Betty
6093 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:54

V roce 1992 muž založil s r.o. , já měla svoje zaměstnání, ale pomáhala jsem. První pracovní smlouvy se zaměstnancema, mzdy, účetnictví, daně. Dělala jsem to rok a skončila jsem. Já hodně rychle pochopila, že tudy moje cesta nepovede. A že mě přemlouval abych skončila se svou prací a nastoupila k němu.

Moje oblíbená věta když zkoušel doma si hrát na šéfa je - tohle si nech pro zaměstnance. Ale já si ty hranice uměla nastavit vždycky. Jsem přesvědčená, že tohle mi zajistilo jeho respekt. 

A ted v červnu máme výročí svatby 49let.

edit zdravím černá káva

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 12:55

Kokoska Asi se zeptám blbě, ale proč si nějakou hospodyni nepořídíte?  

Online viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:01

Kokoska ten princip, ze partner by nemel mit pocit, ze musis, kdyz muzes

jj presne to jsem mela na mysli

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:06
Reakce na 0zero7:

koukej na to co dela a ne na to co rika. 

​Tohle asi bude moje prvni tetovani

Made my day

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:06

Kan to by tady musela byt 24 hodin denne. Ja to zvladam, uklid, nakup, na zehleni mam firmu, na okna si taky muzu nekoho najit, to je v pohode. Ale kdyz nekolikrat denne nachazis stejny bordel na stejnem miste pres vsechna upozornovani a prosby, porad dokola, tak to me dokaze vytocit. Ta lhostejnost k tomu, co ja chci nebo spis nechci. Odejdes po obede z uklizeny kuchyne, prijdes za 2 hodiny a vsude jsou drobky, opatlany nuz, polita linka, protoze si pan delal caj... uklidis to a za dalsi 2 hodiny je omatlany kavovar, protoze vytahnout odkapavaci misku je asi pod uroven jeho pozornosti. Jsou to kraviny, ale kdyz to mas denne a fakt ten druhy ma pocit, ze se detailama nemusi zabyvat, protoze to "nekdo" udela, je to umorny. 

No a je jeste par veci za ty roky, ktere mam tak nejak v sobe a kdybych se rozhodovala pro a proti, asi by tu misku vah taky zatizily, ale o tom se tu rozpisovat nebudu. 

Offline černá káva
2116 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:25

Tak Betty Také zdravim. My v srpnu.

Offline stes
9145 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:27

Jedu o Velikonocích do Maďarska do lázní. Vím, že tam bude plno, ale tak se těším, že vypnu a vypadnu. A to jsem byla před měsícem 14 dní na horách. Plus teplá voda a maďarská kuchyně. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 13:55

Kokoskamy spolu nepracujeme v pravem slova smyslu,ale taky me rad zapojuje do jeho kseftu.Dojed,vyrid,odvez.....Kdyz jsem nepracovala OK.

Ale ted to musim proste filtrovat.Treba minuly tyden jsem musela v osm rano ject prevzit nakladak,ktery dovezli driv a muz byl v Italii i kdyz to znamenalo nedat si ani kafe,ale tu vcerejsi blbinu abych ho odvezla,proste ne,kdybych byla v praci tak bych taky nemohla.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 14:04

Kokoska Jo tak to chápu. Paní na 2-3 dny v týdnu nic neřeší. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 14:08

Maminke som k jej dnešným 84 narodeninám urobila najväčšiu radosť tulipánmi. Aj s vázou. Slzy v očiach u oboch. Milujem ju. Ale už je veľmi krehká, slabne.

Offline Karja
44515 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 14:10

Kokoska Ježíš tohle dělá i sambo, já nevím z čeho to je takhleta nepořádnost nebo že se všechno udělá na 80procent. Já ho teď nechci moc buzerovat, protože je v jednom kole, a taky je spousta společných věci o které já se nestarám, ale pak začnu! 

Offline Karja
44515 příspěvků moje polička 05. dubna 2022 14:11

milacka Je krásná!