Kan vlastne je to od nej mily a mela bych si toho povazovat, ne?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska Netlačí tě ta svatozář?
Sweet Potato obcas :)
Kan vlastne je to od nej mily a mela bych si toho povazovat, ne?
Jo já myslím že měla![]()
Si představ že uděláš to všechno co píšeš a chlap mezitím leží u televize ( s tím nemám problém), načež se zeptám jestli by si po kafi nechtěl vyjet na kole? ne, mám moc práce - a plynule se přesune k počítači.
viktorka_od splavu ale to neni u nas nic neobvyklyho. Jen teda nelezi na kanapi, ale sedi u toho pocitace, kde teda ale cte zpravy a vsechno mozne, co se netyka prace. Takze pak ma pocit, ze ztratil spoustu casu a musi to dohnat. Mne je to fuk, jen ty reci by si moh nechat.
Kokoska Moje máti zase celej život poslouchá: Mělo by se. Mělo by se ostříhat maliní, měla by se smotat hadice, mělo by se... V říjnu budou slavit zlatou a fakt to budou slavit! Osobně bych to měla ve Světlé n/S už odseděné.
Kan Můj soused je právník, vzdycky jsem říkala ,,jo ten mě dobře rozvede,, a on je teď už soudce, myslím že se ti hodí mnohem víc:-D
Kan melo by se uz ignoruju, bud nereaguju vubec nebo reknu Mas moznost.
Docitam pozde,
viktorka_od splavu gratuluju k rozhodnuti a preju vse nej do budoucnosti!
Pred tydnem jsem se rozesla s pritelem, bude to teda znit blbe, ale mam z toho uplne radost (na me strane chybely ty spravne city najednou, tak to nebylo moc tezke rozseknout, on z toho nadsenej nebyl a komunikace posleze potvrdila, ze to bylo spravne rozhodnuti).
pecka a ty kdy prijedes na dovolenou prosimte? Ha! By te nejakej klofnul a treba bych te tady mela na porad!
A o tom jak jsem byla chápavá, vstřícná a měla pochopení bych mohla začít psát romány
s timhle jsem mivala docela dost problem v minulosti, protoze jak se zalaskuju tak bych se rozdala, no uz to nedelam! Ale je to docela tezky ze zacatku, jak si to clovek uvedomi, se s tim poprat. Moje stesti je, ze nejsem zmanipulovatelna (driv ano), pokud je to kombo a partner je lehce manipulator je to jeste tezsi. Drzim palce, to prejde! Se to teda vsem keca tedka, to je jasny! Me nejlip funguje mit skoro porad nejaky program, kdyz jsem zdrbla z neceho.
0zero7 dekuju! a preju at je i u tebe brzy lip![]()
a mas pravdu, clovek se musi zamestnat, s tim teda nemam problem ted, horsi to bude v zime ale ta je jeste daleko![]()
0zero7 teda to je fakt epidemie. Jak dlouho jste spolu byli? Nekdy to je proste takovy ten "prechozeny vztah", jako ze uz to neprinasi nic novyho.
viktorka_od splavu No me je prave skvele, on to byl z casti vztah na dalku, takze se mi nejak zasadne nic nemeni. Akorat jsem spokojenejsi a za ten tyden jsem si vsimla, ze spousta zajimavejch chlapu okolo. Jinak teda neprijemnym rozchodem jsem si samozrejme prosla taky, to se nikomu asi nevyhyba. Tentokrat jsem vedela na 100% co chci, akorat minulou nedeli typek sedel na gauci u me a chtel to hrozne resit a ja nechtela uz nic no, tak jsem musela zatlacit na odchod trochu.
Kan na malo by sa vždy odpovedám: Máš pravdu. Ideš to urobiť hneď?
A urobila mi dnes radosť čiastočná čistka šatníka. Vyhodila som vrece vecí, čo mi doteraz bolo ľúto vyhodiť a normálne sa mi tak uľavilo!
Kokoskaneco pres rok a pul, castecne covid vztah a nevideli jsme se docela dlouho ptz zavreny hranice s USA. Nevim jestli prechozeny, ja jsem najednou zjistila, ze uz nejsem zalaskovana a ze mi vadi a iritujou me nejaky veci (treba byl trochu linej). Ono to melo z me strany rychlej spad, jakmile jsem si to uvedomila, tak sup do 2 dnu konec. Akorat on teda nadsenej nebyl a i na tu manipulaci doslo, to jsem se skoro smala, ze zkouset muze. Fajn chlap, ale ne pro me.
Evaeva Noo jako, k tomu se snad nedá ani nic napsat....když tady visí vzhůru nohama na tom trakčním lehátku, všude bordel, děti do toho něco chtěj....já už z toho jeho cviceni nemůžu, on tak jako cvičí celodenně teď,mezi ruznejma aktivitám, mně to úplně někdy hlava nedava....třeba jdu do kuchyne a vidím ho jak leží na lince?!?!?! To už jsou takový momenty!
Řeč už je někde jinde, ale já ti musím napsat, jak s tebou soucitim a strašně se tu směju. Mám doma totéž, věčně visí někde ve futrech, na zemi tři sta dek a jogamatka, věčně někde leží nějaká protahovací guma, u jídla vrže o lino tím gumovým bodlinatým míčkem a aspoň si masíruje nohy. Lehátko ale nemáme! ![]()
0zero7 tak at brzo potkas nejakyho fajn muzskyho!
0zero7 mozna se nechoval standardne, panc byl prekvapenej. uprimne receno ja bych teda cumela jak puk, kdyby si nekdo po roce a pul vztahu behem dvou dnu stihl uvedomit, ze se mnou nechce bejt a jeste by to stihl i zrealizovat :D nic ve zlym.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my