žluťásek jezis to vrzani micku pri masirovani taky nedavam (sportovec), ani na gauci nemuze lezet v klidu, furt se hemzi!!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já to teda taky musím napsat. Syn měl dnes vystoupení v divadle. Tři ročníky 7,8 a 9 připravili vystoupení pro ostatní děti a rodiče, v divadle. Režíroval to bývalý spolužák, který šel na režii, jeden z učitelů hrál s nimi, opona, osvětlení. Byly to povídky od Arnošta Golgflama, sami si z toho udělali scénář, texty a odehráli to perfektně. Původně se mi moc nechtělo, ale tak dobře už jsem se dlouho nepobavila. Kluci se nestyděli, převlékli se i za ženské postavy a nakonec ještě vysekli kankán
, tekly mi smíchem slzy.
Lilly_Ku precti si to znovu, predpokladam, ze uvedomovani trva dyl?
Lilly_Ku no to ne, dva dny mi trvalo se rozhodnout o rozchodu. JInak ten vztah probihal normalne, jen jsme se min vidali, protoze long distance, u toho proste trva nez nektery veci vyplavou. Ty dva dny je casovy horizont od toho, kdy jsem si uvedomila, ze to z me strany neni tam kde by to melo byt (bylo, ale zmenilo se to bohuzel) do rozhodnuti se rozejit. I jsem nechtela jeho tahnout na varene nudli. Mimo jine vyslo na jevo, ze mi lhal a to nedavam teda.
Lilly_Ku jo a teda prekvapenej nebyl, protoze vedel, to poznas, ochladnuti. POznal, protoze se zacal vic snazit, ale uz bylo (pro me) pozde. Taky se to jal zachranovat pronasenim veci jako I need you, coz na me je rudej hard, takova manipulace (v kontextu tomhle I need you = citim se mizerne a potrebuju te aby ses zapricinila aby mi bylo lip a jestli to neudelas je tvoje vina, ze se citim takhle mizerne).
Renusatko to je super! My jsme na stredni hrali Vysetrovani ztraty tridni knihy a bylo to bezvadny.
0zero7 no tak to chapu, i need you je zabijak vasne ![]()
Lilly_Ku Ja jsem se strasne vytocila ten moment, to byl jeho hrebik do rakve non plus ultra ![]()
Dneska mam rande haha
0zero7 No a jak se manipuluje při rozchodu třeba? Mně by to fakt zajímalo, ale pokud je to pro tebe dost osobní tak normálně neodpovídej.
No teď se rozešla kamarádka, protějšek trochu víc chlastal a trochu víc se kurvil. A zrovna jsem říkala se sambem jak ta společnost chlapům dost nadržuje úplně ve všech oblastech, jak ji třeba někteří lidi říkali že se to dá odpustit nebo že se muze změnit a podobny kydy. Jako dělat tohle ženská, skrz ten chlast kupříkladu tak za dva měsíce úplně skončí, vlastně nejen tom vztahu, ale tak jako u půlky města
0zero7 Je promiň já měla rozepsany příspěvek celé uspávání už se to posunulo!
Teda tu zas toho pribudlo. Ani sa uz nechytam, ale joginske prihody su teda fakt sranda citat, horsie je to asi v reále. Ale kazdy mame nieco.
Som si pri čítaní uvedomila, ze mi muz uz nevravi ze mi to svedčí, zato mi pred chvilou povedal ako nahlas som v noci chrapala. ![]()
Mam dojem ale ze som sa v noci budila na zvuky chrapania a kopala som do muža nech nechrape. No asi som pocula samú seba. ![]()
Ale som vyspana.
Inak mam doma uz dôchodcu, a vlastne pomaly sa z neho stava taka gazdinka. Ani mu to radsej neberiem, pekne si to chcem užiť, keďže som pracujúca zena. Len keby este ten poriadok vedel lepsie, ale to sa naučí ![]()
Renusatko To věřím! Já kde jsem se kdy nejvíc zasmála bylo v ochotnickým divadle, někdy to prostě tak jako sedne! Kluci jsou šikovný;-)
No teď se rozešla kamarádka, protějšek trochu víc chlastal a trochu víc se kurvil.
Takže v očích mnoha hodnotitelů v podstatě někdo, s kým je možno na vztahu ještě zapracovat, že?![]()
![]()
radost mi to neudelalo,ale kdyz tu o tom diskutujem......
zitra mam necekane vyjimecne volno...(jdu tedy na kliniku a nechtela jsem mit stres)A muz!!!! mi vymysli co bych jako mela udelat.
Se tu asi nakazil.
No takze na to,ze uvarim dpbry jidlo jsem jeste kyvla(i ja mam chut si na necem pochutnat)a ted zas,ze ho musim nekam odpoledne odvezt....takze to uz tedy muselo prijit na radu razny ne!
jako kdybych nedostala volno co jsem si dnes dojednala tak ho odveze kdo...?fakt.![]()
![]()
Hanka H No jasně, protoze jinak je docela fajn přece. Ale tak o tom kurveni se málokdo ví, kamarádka ho zas nechce moc shazovat nebo to vyprávět jeho rodičům. Ale stejně stačí i ten chlast a hlavně jako má právo se rozejít s kýmkoliv i sebevíc zlatým a přátelé ji nemají co víc do toho kafrat. No tak snad to dá, ono ji to samozřejmě hlodá (věk, teď si dodělali dům), on si sype popel na hlavu, slibuje horydoly! No snad vydrží její odhodlání!
Dnes mám radost a o trochu víc cítím vděčnost s přítomným okamžikem. Že jsem zvládla hrozně těžkou nedělní službu, že od tý práce nechci utéct, i když ta zodpovědnost člověka drtí, že vím, že to prostě musím dělat, když můžu. Jsem ráda, že všechny děti i jejich mámy jsou v pořádku. Že jsem se rozhodovala správně a všechno se v dobré obratilo. Že jsem si mohla dát sama doma strašně dlouhou a horkou sprchu, abych toho co nejvíc spláchla, vlněný ponožky na nohy, a že jsem se mohla zavrtat do postele a dospat aspoň trochu z tý mrtvolný únavy. Že jsem měla nápad vyzvednout velkou ze školy, že jsem měla čas vzít jí samotnou na nákup velikonočních dekorací a že jsme si daly fresh a já asi pátý kafe v kavárně. A že se k nám malý plašítko přidalo ze školky s dobrou náladou. A že na obou bylo vidět, jak jsem jim chyběla, když jsem byla v práci. A i když byla zima, svítilo slunce a byl čas na blbiny po cestě domů. Dneska byly obě milionový, jako už dlouho ne. Odpoledne uplynulo úplně klidně i s večerem a teď jen čekám na muže, až se taky vrátí z práce, abych mu mohla říct, že jsme to zvládly, dát mu pusu a jít zase spát, abych to zvládla ještě do konce týdne, protože bude ještě víc syrovej, než ten předchozí. Abych pak mohla mít zase radost a bejt vděčná.
a ted jsem samozrejme za hroznou neochotu......vsak vydelava penize pro nas.![]()
pritom pri me sestidenni pracovni dobe uz vubec nevim co je to mit volno.![]()
Zarinya tohle vstupovani do myho rozvrhu me strasne vytaci. Navic je to vetsinou nejaka kravina, ktera by mohla pockat.
Karja tak jeden priklad mas to co uz jsem psala, s tim potrebuju te. Ufff. Lidi manipulujou i chovanim, konkretne tady citil, ze neco neni ok, tak zmenil chovani "K lepsimu" a chtel to tim zachranovat, coz manipulace byt nemusi, ale muze. V tomto pripade byla, mluvili jsme o tom pak a nebyla s nim moc rec, samozrejme chapu, ze jsem ranila rozchodem jeho city, ale pres nektere veci se proste neprenesu (kdyz nepocitam o citove ochladnuti u me).
Jinak jsem zazila pokusy o manipulaci driv uz (nezdarene ze strany iniciatora, ale to jim nebrani se pokouset znovu a zase), napriklad rozervany partner, ktery nevi co chce, ale nechce te v podstate pustit a jak je to od zdi ke zdi, tak zkousi jak daleko muze zajit a jak moc jsi oddana a schopna obetovat se. Proste dela si carky za zasluhy (ve vztahu blbost imho, neni to transakce) Oni taky zahy poznaji, ze tudy cesta nevede a stve je to, ale zkouset to budou dal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my