marieu to se tak krasne cte, jsi uzasna ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoskatohle nepocka,ale holt si vezme taxik,ktery by si musel vzit kdybych volno nemela.Mne to taky strasne vytaci a to vis,ze je urazenej.....
no me je to fuk ja se budu valet v posteli.![]()
Zarinya ja vzdycky slysim "Dekuji za pomoc", takovym strasne protivnym nastvanoublizenevzteklym hlasem. Driv jsem mela vycitky, ted uz si rikam v duchu Porad si.
Kokoska ale houby, dělám jen, co můžu. I když to někdy teda fest drhne.
marieu no prave, ze i kdyz to drhne a padas na usta, dokazes z toho vypichnout tu pohodu.
Kokoska tomu se říká pasivní agrese a je to na facku ![]()
SunEclipse ja uz se tim nenervuju. Samozrejme jsou veci, se kteryma pomuzu bez debat, ale uz myslim poznam, co je manipulace a kdy je to fakt potreba.
Takže v očích mnoha hodnotitelů v podstatě někdo, s kým je možno na vztahu ještě zapracovat, že?
no tvl jako! Me se stava, ze obcas si nektery divky/zeny stezuji na muze tak nejak celkove, jak jsou nestali a nespolehlivi a ztraci zajem atd. Pak vyjde najevo jaky je opakujici se model chovani a pak se nedivim. Spousta jich si neuvedomuje, ze zalezi nejvic na tom, jaky hranice si samy nastavi (urcite to plati i obracene), protoze tim eliminuji chovani, co jim nevyhovuje. Misto toho toleruji skoro vsechno, a pak jsou otravene.
Plus jeste teda argumet "kdyz my se strasne milujeme" (ale jinakl je to na totalni houby), to me toci taky dost!
SunEclipse ja uz se tim nenervuju. Samozrejme jsou veci, se kteryma pomuzu bez debat, ale uz myslim poznam, co je manipulace a kdy je to fakt potreba.
![]()
0zero7 to souvisi s tim, o cem ses zminila - ty hranice se nastavujou vetsinou, kdyz je clovek zamilovany. A kdyz se potka s manipulatorem, ktery to rozpozna a hbite vyuzije, je zle. Taky bych nektere veci nastavila jinak, mit tehdy dnesni rozum.
Kokoska a ted si vem,ze ja to od zacatku nastavila uplne vyborne,ale casem jsem vymekla a obcas to sklouzne nekam kam nechci.![]()
Zarinya to je ta druha moznost.
Kokoska jo to urcite! A souhlasim, ze se to meni. Ja jsem myslela specificky ty holky co se chteji seznamit a randit tak treba kolikrat toleruji chovani jen proto, ze zrovna nikoho nemaji, cili je to ve stadiu prvnotniho poznavani. Ono je nekdy tezky si uvedomit, ze i po nejake dobe a intenzite je ten protejsek v podstate porad cizi clovek, nebo alespon castecne. Kolegyne si stavela takovy vzdusny zamky celkem nedavno, rikam, hele byli jste na 5 rande, vubec ho vlastne neznas, koukej na to co dela a ne na to co rika.
A já musím toho svého za poslední dva týdny jen pochválit a nechám ho pozlatit.
dzizisketa v krizi se pozná charakter![]()
marieu jsi skutecne neskutecna![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my