Luna Já se jenom "pochlubím", že jsem byla kdysi v Barceloně o Velikonocích - v polovině dubna - a spálila jsem se tam od slunce nejvíc v životě, myslím, že kromě šílenýho bolestivýho spálení kůže jsem poprvý v životě z úpalu zvracela. Takže nebuď blbá jako někdo (kdo si říká: "duben, to přece ještě slunce moc nepere, a nohy se přece nespalujou") a pořádně se chraň a drž se ve stínu. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Barcelona dobrý, akorát se na můj vkus nějak moc crcali s tou sagradou famili a já viděla jen plachty. Byla jsem 2x.
barcelona je skvela, nekolik mesicu jsem tam bydlela a bylo to nejlepsi ![]()
rano jsem chodila behat po plazi a vecer vysedavala v poulicnich restauracich.. zavidim, hned bych se tam vratila.
Zrcadlíme a svítíme, to mi dnes udělalo radost, protože jinak jsem doma já, junior a neštovice.
tzaziki Moc hezky! A neštovic ať je málo a jsou brzy pryč...
tzaziki neštovice blbý, ale koupelna se moc povedla!
A ještě mi udělal radost nový klip kapely BOO, který vyšel v pátek... protože muzika a vtipné téma, protože Karel Dobrý a Marek Daniel... a protože, v neposlední řadě, mladý pán za kamerou. :-)
Mladý pán, jakože tvoje dítě? Gratuluju moc!
Jj, moje dítě. :-) A děkuju!
...moc gratuluji!.
(pamatuji si, jak jsi dávala syna na youtube s jeho videem a s jojo.?. Už tehdy byl talentovaný a moc šikovný!)
domenica jee, to jsem uplne prehlidla.
gratuluju k sikovnemu synovi. ani jsem nevedela, ze boo znovu hrajou, poslouchala jsem je driv hodne :)
to je ale hooodně dávno, strašně to letí no. :-)
No jo, vlastně už "legendy brněnské alternativy" :-) , a díky! :-)
domenica To je super!
udelalo mi radost, ze jsem si na konec kvetna zaridila cyklisticky vylet labskym udolim v saskem svycarsku. vzdycky kdyz tam jezdim vlakem, hrozne se mi ta cesta libi, a uz dlouho jsem ji chtela projet na kole.
letos na jare na kolo nemam partaka ale rekla jsem si ze to nevadi a pojedu sama. bude to teda velmi rekonvalescencni jizda snecim tempem, ale to je jedno, uz se fakt tesim!
tzaziki Moc hezka koupelna a super je ten tram.
Po 3 letech jsem byla zase na flamenku.
Super, mladýmu pánovi se daří
Tak jen tak dál! ![]()
Zas mě potěšil zeť... právě mi volal že kouká na letenky a jestli mam něco proti tomu, že by poslal zřítelnici v půlce června. No jestli!
Jen jsem se podivila že to vlastně bude týden po mojí návštěvě u nich, ale prej zřítelnice projevila zájem a tak spolu strávíme - s krátkou přestávkou - aspoň delší dobu. Už se na celej červen fakt těším ![]()
Tak a tady sranda končí ![]()

Včerejší koncert MIG21 v Lucerna Music Baru. Na nich je tak vidět, že je to hraní moc baví, i když jedou šňůru. Obrovská energie. Klidně bych pařila dál, ale dneska jsem měla výroční hodnocení se šéfem, takže jsem bylas hodná holka s perlivou vodou :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my