domenica Gratuluju!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Lilly_Ku To zní moc dobře! Dej pak, prosím, report ![]()
Dítko se dostalo na oba gymply. Je to super, ale teď nastává ta horší část, vyjednávání. My chceme, aby šel na jeden a on chce na druhý, který je hůř dostupnější a v Ostravě.
brrr Gratuluji, syn je moc šikovný. A vyjednávání nezávidím.
notna Dík, bude to těžké (asi budeme muset uplácet a.možná ani to nezabere).
brrr asi mu tam jdou kamarádi? To možná nepřeperete
.
andulka01 jsou zábavní a přátelští, protancovala jsem celý jejich koncert. Dtto Monkey Business.
Mirka akorát teda se začátkem si dali fakt na čas. Mám lístky i na červen do Ledáren, těším se moc. LMB je ale top.
andulka01 To už si nepamatuju, jestli začali později, bylo to před covidem. My chodíváme v Mladé Boleslavi do nějakého baru? Pódium, hlediště bez židlí, tedy na stojáka, vpředu bar a zpravidla roznášejí nějaké pití, které kapela propaguje, třeba namraženého "jégra". Je to fajn.
Lenka22 Jo, jeden. Ale problém je, že naše dítě není zas tak moc kamarádské, vůbec mu třeba nevadí, že se s kamarády nevidí celé prázdniny, ani si nevolají nebo nepíšou. Prostě nějak nemá potřebu. Kdyby to byl někdo s kým tráví celé dny, tak by to bylo něco jiného.
Moje dítě bylo na přijímačkách na ten "náročnější" (francouzský) gympl první v pořadí! Jako normálně tady všichni hledime, lehce v šoku (druhý ještě nemá výsledky).
brrr Gratuluju! Proč chce na ten druhý? Nemůžete mu ten druhý nějak vymalovat?
Garfie Tak to je super, gratuluji moc!
Garfie Je, gratuluju moc!!!!
Chce tam jít, protože tam jde ten kamarád (a blízko prodávají kebaby a donuty a když chybí učitel, tak se nesupluje ...). Bude to těžké a obávám se, že i drahé. Ale fakt nechceme posílat 11leté dítě do Ostravy s iks přestupy, když tady má jeden stejně kvalitní téměř pod nosem.
Garfie tak to je bombička, dmula bych se pýchou
.
Garfie tak to je dcera vážně dobrá ![]()
Gratuluju, to je úplně úžasnej výsledek!!!
A taky mám radost, dcera byla přijata na bilingvní francouzské gymnázium.
(Na všeobecné ne, tam jsou pod čarou i uchazeči s 85 body...)
Garfie skvely, gratuluju..!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my