Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Potrefenáhusa
38703 příspěvků moje polička 04. května 2022 18:07

Tabea taky pamatuju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 19:29

Tabea tohle my někdo už vyprávěl, dokonce možná muž to je děs, no! Já běžky naštěstí měla, ale naši neuměli moc mazat, a taky v pubertě mě to bylo mi c námahy nebo co?

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 04. května 2022 20:41

paráda, už je mi jasné že naším holkám zadelavame na trauma do budoucna. Protože tuhle zimu jezdila starší na lyžích na gumicuku za mužem na běžkách, a malá se držela za chariotem s miminem. Naštěstí krátké trasy a v jizerkach...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 21:01

rasaNori hele tomu se nevyhneš. Já na to vzpomínám ráda, naši teda nejsou/nebyli tak akční jako vy. Ale jedna ta naše spřátelená rodina byla asi jako vy a dcera teda žádné trauma nemá, spíš jde v jejich šlépějích

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 04. května 2022 23:32
Reakce na Tabea:

Potrefenáhusa Evaeva my, jako děti, dostali sjezdovky a museli na nich jezdit za nasima na běžkách...taky jsem si to zamilovala...

​Sestro??? Včetně komentářů, jak máme zvedat patu, přestože tato byla přikurtována pevně k lyžím, a zatvrzelého mazání běžek svíčkou Ale teda nucený  vstup do běžkařského oddílu ve 14 letech  to naštěstí napravil, tam už mi byly koupeny běžky, a vysvětlen lidmi, kteří tomu doopravdy rozuměli, princip pohybu na běžkách. 

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 04. května 2022 23:46

rasaNori s malýma jsme to taky tak dělali. Teda muž, do kopce je potahnul, dolů si to sjely, na rovince chvilku tapkaly. 

Žádné trauma nemají, hlavně, když vidí, jak to (ne)jde matce. Jsou akorát líné kůže, ale to se vždy vstřebá v hospodě. 

Letos brblaly, že zima je příšerně období. No ale starší se vrátila z lyžáku a asi zjistila, že umět na lyžích se někdy může dost hodit . A vůbec, ze ta sportovní zdatnost není úplně k zahození, takze začla dokonca sama doma cvičit. 

Offline 1010
214 příspěvků moje polička 05. května 2022 10:03

Ten starý typ měl tu výhodu, že když se vám na botu nalepil (a třeba ještě zamrznul) sníh, dalo se to v pohodě zacvaknout, u těch nových bot to bylo kolikrát fakt peklo vyšťourat z té drážky, na to mám spoustu vzpomínek

Online Karja
44504 příspěvků moje polička 05. května 2022 10:21

rasaNori Tak tenhle peleton bych ráda potkala a viděla na vlastní oči:-D 

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 05. května 2022 12:38

Karja 4 roky zpátky jsme v Jizerkach jeli stylem že kamarád měl za sebou chariota, v něm byla starší. Pak měl muž na laně mě, druhý kamarád na laně svého syna, jeho žena jela sama a jejich starší dcera byla zahacena za jejich australakem. A tímhle stylem jsme byli rychlejší než většinajá měla tenkrát nové skate běžky, bylo strašně podmrzlo a takhle jsme dali snad 30 km. 

Online Karja
44504 příspěvků moje polička 05. května 2022 13:22

rasaNori No jak říkám, tohle já potkat, tak uskakuju ne do vedlejší stopy ale někam do lesa:-D:-D

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 05. května 2022 19:09

Zaparkovala jsem v centru Ostravy na nepříliš inteligentním místě, kde stávám běžně s dalšími auty. A než jsem vyřešila co jsem potřebovala, už u auta blikacky a policajti. Obchazeli, koukali, na skle papírek už, tak jsem si pospisila zpátky a už zdálky volám, dobrý den, pánové já se omlouvám, tak za kolik to mám? A oni se na mě usmali, že dnes zadarmo, strhli papírek, sbalili fidlatka a já vypadla jak blesk radsi:D

Offline 999
19732 příspěvků moje polička 06. května 2022 23:44

Představení La Putyka Cesty. Krásné, dojemné, rodinné, fyzické, dechberoucí... 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. května 2022 11:45

Pochvala od pekneho chlapika v metru jak jsem elegantni.

A to zrovna dnes nic moc pac sobota a sesty den se vlecu do prace.

No rozhodne mi zlepsil den!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 07. května 2022 16:20

Dnes a v posledních dnech mi dělá radost, že jsme přežili výměnu oken, což je taková stavba v bytě za provozu. Ale stálo to za to. :-)

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 07. května 2022 16:33

Zarinya to uplne chapu, ze potesilo. Me dnes soused pochvalil ty cervene litackove saty, ale to se moc nepocita, on je gay.  A litam v nich na rande a taky dobry ohlasy.

Offline Antje
příspěvků moje polička 07. května 2022 16:38

Zarinya co jsi mela oblecene ? Ale tobe to slusi vzdCky!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:05

Antje cosi habit a adidasky.

Pavlena od zen to taky potesi moc,ale chlap je holt chlap.

A s pribyvajicim vekem o to vic.

Offline rozarka
4201 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:20

continuity děkuji za vysvětlení hádanky s výstupkem na špičce lyží. To by mě nenapadlo

Online Karja
44504 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:23

domenica Ty jo, vypadají hrozně pěkne, co je to zač? To jsou jako nová okna aby se hodila do starších bytů nebo jak to nazvat spravne?...

Offline Sieglinde
39 příspěvků moje polička 07. května 2022 17:32