Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 04. května 2022 09:50

Evaeva mě teda na běžkách chybí hlavně hrany, ale muž i obě děti na nich sjedou modrou sjezdovku úplně s přehledem. Když upadnou, tak vstanou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 09:53

continuity taky jsem modrou zvládla, ale při normálním sjezdu po cestě někde na výletě se mi blbě pluží třeba. Nejvíc mi asi vadí ten nezpevněný kotník.

Offline continuity
42775 příspěvků moje polička 04. května 2022 09:59

Evaeva kotník mi třeba nevadí vůbec, já jsem schopná omylem něco sjet i v nezapnutých lyzacich. Nebo si je zapomenu přehodit z chůze na lyžování. To kolikrát zjistím až dole, když pátrám, proč mě ty lyže neposlouchaly. 

Ale postavit se na lyži, která se podemnou všelijak kroutí a ohýbá, to mě berou všichni čerti. 

Offline Aranel
6567 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:04

Kdo viděl film Poslední závod (s Markem Adamczykem ), mohl získat nějakou představu. Např. Kaiser tam sjíždí takovou loučku telemarkem, to se dneska dávno nedělá. 

A sjezd na běžkách je adrenalin, souhlasím, prostě tam ty hrany člověk nesmí hledat a musí si poradit jinak

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:18

Aranel jj moc pekny to bylo! (na bezkach ted uz pluzit umim, ale novy vazani, ty stary co drzely jen spicku byly desnyyy:-))

Offline Aranel
6567 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:25

viktorka_od splavuJaký nový vázání? To je princip běžek, že drží jen špičku, jinak by se na nich nedalo jet

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:26
Reakce na Mha:

Dalia

Moc pěkné, kdo to vyrobil?

(Já bych zvládla tak rozbít to nádobí) 

​Moje kamarádka. Ona takto a různě jinak tvoří. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:29

Dalia To je šikovná a musí to být i náročné, udělat ten střep do tvaru. 

Online barbucha blogger
35672 příspěvků moje polička 04. května 2022 10:30
Reakce na Evaeva:

Kokoska jojo, běžky jsou ďábelský stroj, když se řítí z kopce

​Ježiš jo! Jednou jsme kdysi museli sjet na běžkách Lysou horu, a to byla hrůza děs!

(možná částečně i proto, že jsme se celej den, abychom tam nahoře neumrzli, nalejvali grogem )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 10:41

continuity no vidíš, tak to já nemám. I lyžáky si utahuju hodně.

49213 příspěvků moje polička 04. května 2022 11:17

Aranel NN vázání má drážky a drží celou podrážku - když stojíš samozřejmě:-)) jak zvedneš patu drží jen špička toseví. nevím jestli ty starý vůbec pamatuješ:-) něco jako kandahar ale jen za takovou placku na špičce boty. zbytek se tam blembal

Offline Aranel
6567 příspěvků moje polička 04. května 2022 11:53

viktorka_od splavu Jo takhle, nepamatuju, o tom mi vyprávějí jen rodiče, jak se dalo patou šlápnout normálně vedle lyže

49213 příspěvků moje polička 04. května 2022 12:19
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 12:46

viktorka_od splavu já si teda nepamatuju, že by se pátá nějak blembal. Ale pamatuju si, jak mně z toho bolely špičky. Ta nová vázání s hrazdičkou pro mě byla dost úleva a pokrok.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 04. května 2022 16:34

Kan Šikovná je moc. Toto je také její práce. 

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 04. května 2022 16:38

Evaeva co nový vázáni, ale hlavně ty nový (zatepleny) boty

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 16:51

Potrefenáhusa já jsem na to vázání přešla asi na prahu puberty, zimu si nepamatuju. Zato si pamatuju, jak se mi na té staré botě jednou na výletě udělal žralok až někam za prstyJeště ten den bylo našim nějak blbě a já šla jen se spřátelenou rodinou. Normálně mi přes botu dali řemínek na svázání běžek a jelo se dál

Offline Potrefenáhusa
38704 příspěvků moje polička 04. května 2022 17:00

Evaeva no ve mne tyhle zážitky z dětství s tímhle vybavením posílily dost nenávist k zimním sportům, ty bezky naštěstí trochu rehabilitovaly 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. května 2022 17:06

Potrefenáhusa u mě ne, já zimní sporty ráda. Běžky jsem šíleně nenáviděla v pubertě, to mně naši vždycky radši vysadili někde u vleku, abych celý výlet neremcala. Teď bych i vyrazila, ale nemám s kým. Ale až děti povyrostou, donutím i muže, musíme to znechutit další generaci

Offline Tabea
8043 příspěvků moje polička 04. května 2022 18:01

Potrefenáhusa Evaeva my, jako děti, dostali sjezdovky a museli na nich jezdit za nasima na běžkách...taky jsem si to zamilovala...