Dalia zajímavý, to jsem ještě neviděla
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Catherinne To je jediný kus na světě. ![]()
Dalia to je krásne ![]()
Urobil mi radost predlzeny vikend so sirokou rodinou na Liptove a ze starsi zvladol takmer celu 16 km turu po svojich s celkovym prevysenim okolo kilometra. Trosku nas len zaskocil sneh :))

Janulik03 na podobnych lyzich jsem jako dite parkrat jela, mely zespodu zlabek a voskovaly se svickou. No, jela.... neslo mi to.
Mrakoplas Teda, velký je velký chodec. To je krása
brrr no mal chudak dost, museli sme ho posledny usek striedavo nosit, esteze nas bolo jak Hujerovcov :) Ale nezabranilo mu to v tom, aby po prichode na chatu hned vybehol na ihrisko a lietal tam dalsiu hodinu ![]()
Mrakoplas je dobrý! Ty děti mají neuvěřitelnou schopnost regenerace, to mně nepřestává fascinovat.
Kokoska no muz cosi vravel, ze ich vyskúša v buducej sezóne. Ale myslím že ich ani nenasadi na lyžiarky.
kazdopadne zostávajú doma budu niekde vystavené .
Janulik03 Ty lyže mi připomněly poslední závod v kariéře švýcarského sjezdaře Didiera Cuche, 2012 ve Schladmingu ![]()
Janulik03 to máš pravdu, na lyziarky nie. nasazuje sa to na normálne topánky, aj tak sú to skôr bežky. ![]()
Janulik03 do toho reminkovyho vazani se nosily normalni boty, lyzaky do toho nenacpe urcite. To je tak na zlamani kotniku, videlas jak mel lyzar profik co delat v tom videu od Mrs.Robinson a to uz mel vazani kandahar, tam uz byly jiny boty, jako ze lyzaky, ale kotnikovy. Ja jsem jako dite skoro lyzovat neumela, taky s tou vystroji se to moc naucit nedalo, i kdyz pak uz jsem taky mela lepsi lyze. Kdyz jsem zacala jako dospela v soucasnych botach,ktere tu nohu poradne drzi, bylo to o necem jinem. Ale holt poradne jsem se to nenaucila nikdy, na cernou sjezdovku bych nevlezla ani omylem.
continuity no ale sjezdove lyze jsou konstrukcne uplne jine, na bezkach ten sjezd musi byt komplikovany uz diky povaze tech lyzi, ne? Ja teda bezky v zivote nemela na nohach.
Kokoska na běžkách je podle mě nejhorší, že nemáš takové propojení bota lyže jako na sjezdovkách. Jako děti jsme si vždycky sedly na paty a sjížděly po zadku ![]()
Evaeva taky jsem casto sjizdela po zadku, ale ne ze bych chtela ![]()
Kokoska jojo, běžky jsou ďábelský stroj, když se řítí z kopce![]()
Ja teda nie som žiadny lyžiar rodicia mi kúpili poriadne lyze ked som mala 12 a vtedy panoval nazor ze cim dlhšie tym lepšie. No nevedela som to na nich a normalne som zavidela kamaratke co mala detské lyže. Ale sankovat sa viem dobre ![]()
Kokoska tyto historické lyže se spíš než na sjíždění z kopce používali na presun v zasněženém terénu - nejvic bych to teď přirovnala k backcountry běžkam. Proto jsou tam ty háčky na stoupací pásy.
Vůbec se nepředpokládal sjezd po nějakých příkrých stráních a žlabech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my