Catherinne Nádhera.![]()
Syn takhle jezdí fotit, má rád ty západy a východy slunce na horách. V ložnici máme jeho fotku vycházejícího slunce v Alpách.
Catherinne Nádhera.![]()
Syn takhle jezdí fotit, má rád ty západy a východy slunce na horách. V ložnici máme jeho fotku vycházejícího slunce v Alpách.
Catherinne Tak sem se sek.
Já ty východy docela sleduju a teda co dělají ptáci 3:15 za koncerty![]()
Vyšel mi článek, který jsem odevzdala v roce 2019 a mezitím jsem na něj tak trochu zapomněla ![]()
Mohučanka tak ho můžeš s kritickým odstupem zhodnotit ![]()
Mohučanka
pořád se něco děje... gratuluju!
(Cca před dvěma měsíci vyšla kniha, kterou jsem začala překládat v roce 2017... no)
Tabea
přiznávám, že jsem k němu mezitím napsala druhý díl, ve kterém jsem téma rozšířila a doplnila a nějakou chvíli hrozilo, že vyjde dřív než ten původní článek. Pak jsem téma odložila jako vyčerpané a šťastně pozapomněla...
Aranel jo, děje se. Nám teď (jako editorům) napsal nějaký nebožák, že čeká na vydání svého článku v konferenčním sborníku už 10 let, a jestli by ten svůj článek nemohl aktualizovat a vydat u nás.
andulka01 moc ti přeju, že se konečně něco vydařilo možná i nad očekávání...
My jsme měli strašně krásnou sobotu na svatbě. Spousta kamarádů a známých, výborné jídlo, tanec až do rána. Obrovské překvapení, že za mixážním pultem stojí náš spolužák z gymplu (neviděli jsme se 18 let). Pohled na pařící svatební maminky k nezaplacení:) a kompliment od muže byl úplně nejvíc odzbrojující
Jen ta neděle potom byla krapet těžší![]()
tina Děkuji, ono se mi vlastně teď celkem daří furt, jen ten stres před těmi pracovními věcmi je ubíjející. Ale nakonec to dopadne dobře, byť třeba ne úplně podle představ.
A teda povedená svatba je fakt super. Moc vám to přeji a jen houšť, skvělých zážitků není nikdy dost ![]()
V práci pokračuje shitstorm každý den. Medicínsky, personálně. Včera to odskákala moje platební karta. Ale. Starší měla dnes v městské knihovně pasování na čtenáře (já to od nás ze vsi neznám, ale tady je to každoroční rituál pro prvňáčky). Teď si vzala random dětskou knížku a sama mi začla číst ![]()
marieu to je hezky zvyk. Taky se tesim, az mi bude nekdo cist, ja zatim furt jen dostavam priklady z matiky![]()
tina dneska poprvé. Matika jí tolik neba, tak snad hude pořád to čtení.
Zistila som, ze v kniznici sa daju pozicat eknihy, zajtra sa idem zapisat a rovno zapisem aj syna
.
zatim oopatrne, ale rysuje se mi potencialni vikendova brigada, abych mela z ceho financovat kone![]()
2. to je spis do Priznani, byla jsem vcera na kineziologii a prej to mam 3x a dost, ted uz je prede mnou jen skvela budoucnost, uzasni chlapi, duha a skotaceni jednorozcu v zapadu slunce![]()
viktorka_od splavu Přeji Ti, aby se vše splnilo a byla jsi spokojená. Ke kineziologii mám ale silně negativní postoj.
viktorka_od splavu Já byla na kineziologickém vyšetření jen jednou a dozvěděla jsem se, že jsem byla žena náčelníka Inků a protože velmi svobodomyslná jsem někoho bránia proti všem, upálili mě na hranici a jediné děti kmene pro mě plakaly
Na druhou stranu jsem absolvovala kdysi přednášku zakladatelky o dvou hemisférách mozku a ta byla velmi podnětná
Takže ke kineziologii mám kladný poměr![]()
DrowRanger Zajímavé eknihy ke stažení zdarma jsou i na databázi knih.
Korsičanka
nacelnice!
no ja na tyhle veci neverim vubec, vzdyt ja mela za sarlatany i klinicke psychology:-) holt clovek musi vyzkoust vsecko
kazdopadne to byla stranda, prirovnala bych to spis k nejakemu vesteni z karet a tak
viktorka_od splavu Já si to zas naordinovala sama, když jsem asi byla trochu v transu - prý říkejte, co vás (po nějakém hýbání pažemi-to mě vracela do minulosti)napadá. A sama jsem se divila, co to plkám. Ale dala mi na doma nějaká fyzická cvičení a ta mi tehdy před 25 lety - nevím už od čeho - pomohla![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.