Sweet Potato Děkuji, pohledam.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tahle úžasná ulička v Olomouci. Dost foukalo a bylo boží se dívat jak se to všechno točí ![]()

Udělala mi radost maminka - poslala mi fotku novejch zoe vagabondů a že budou mít dneska premiéru k sukni, podotýkám, že mámě bude za dva roky osmdesát![]()
Chytila jsem žábu, co dělala zlou krev mezi námi a sousedy (kteří jsou teda na palici)!!!![]()
Už třetí den se s dcerou, která je nemocná, loučím se slovy, výdrž tu chvíli, jdu na lov. Žába pořád unikala, jednou mi ze sítě vyskočila, až dnes se zadařilo a žabka už plave v říčce.
Doufám, že ty semetriky sousedky už daj pokoj, včera na nás začaly kvůli tomu řvát![]()
Vilemina
maminka je hustá!
Mulen No to teda, jak někomu může vadit kvákající žába? Svět je plnej pošuků.
Kan no ona měla občas dost nepříjemný projev, to zas jo. Ještě tam máme skokana hnědého, ale ten je zticha.
Kan Jestli to byl skokan skřehotavý, tak to celkem i chápu. Ale copak si ho Mulenovic nasadili schválně?
Mulen Sweet Potato Právě. Cvrčci dělají taky pěknej koncert, prostě příroda.
Mulen Máš svatozář, já bych se na lovení žab kvůli divnejm sousedům teda vyprdla. Maximálně jim půjčila síťku a otevřela branku. Hele stejně si myslím, že si za čas vymyslej něco dalšího.
Mulen Gratuluju k odlovu, ale pozor, často se vracejí!
Sweet Potato no přesně, mě nevadí, že jim to vadí, ale to se přece dá říct slušně a ne vystěknout, ať s tím něco uděláme a začít řvát.
Mě nad jejich chováním včera padla brada fakt. Normálně jsem začala z balkonu na ně řvát taky (a to jsem tichy nekonfliktní introvert), že se ho snažím odlovit celý den. A prý: my tě tu vůbec neviděli! No pavlač hadr, teď se stydím, že jsem se nechala strhnout. Ale přece je nenechám, aby mi rvali na manžela a návin před synem
Pardon za elaborát, Bubla to ve mě ještě teď.
andulka01 no ona to byla (do včerejška) spíš zábava.
brrr snad neee. Ale včera jsem si sbouchala lepší síť ( s růžovým tylem
) a s tou to docela šlo.
Mulen A políbila jsi ji před vypuštěním do řeky
?
Hanka H Nee, zacinala bourka, byla jsem ve stresu. Ale divala jsem se za nim dlouze, kdyz odplavaval
. Na plavajici zabu je moc hezky pohled.
Mulen No abys nelitovala![]()
!
Do háje proč mám pořádné vlny zásadně když si stihnu vlasy umýt až před spaním?
Mulen ty jsi teda fakt svatá. Já vyjdu opravdu s každým, ale pokud na mě začne někdo řvát, pošlu ho do pr...(ať je to kdokoli) a končím s komunikací. A žábu bych lovila jedině v případě, že by vadila mě.
dzizisketa to je moc hezká fotka, vlasy parádní.
dzizisketa jojo, to je klasika. Nejlepší vlasy mám v den, kdy nikam nejdu![]()
Hanka H litovat budu jen když se vrátí ![]()
crazydaisy ona tak trochu vadila i nám a se sousedkama se asi bavit nebudem. Syn byl úplně v šoku, doteď na něj byla paní jen milá, to bylo pořád Kubiku sem a Kubiku tam...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my