OliveOyl uz? Krasna je ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
OliveOyl gratuluju![]()
Gratulujem!!!
Maličkosť ako svetielka na pergole ![]()

Janulik03 krásně útulný to tam máš
Janulik03 ja bych u vas chtela bydlet!![]()
Catherinne diik
viktorka_od splavu beriem, miesto sa nájde
Som išla dnes ráno na jogu, cesty úplne prázdne, dokonale modrá obloha, v rádiu hrali moju obľúbenú pesničku... Prišla som na jogu a tá sa nekonala (akosi mi zabudli dať vedieť), tak som si rozložila podložku na trávnik pred štúdio a hodinu cvičila sama vonku. Parádne to bolo
betsey to zní parádně ![]()
OliveOyl To je krásné miminko. Gratuluju :-).
betsey Tak to je super pohodový ráno. Já jsem ráno kolem sedmé šla kolem hřbitova a nějaká paní tam okopávala a zpívala si k tomu, tiše, spíš pro sebe, ale bylo to hrozně hezký.
Nedělní ráno ![]()
Budíček 2:00, na kopci 4:30. Slunce vykouklo 4:58. Poté přejezd na Mostecké jezero, tam jsme uběhli 8km a v 11h už jsme byli zase doma v posteli.

Dcera. Od jejího učitele hudby jsem dostala SMS "... zahrála nádherně, famózně, asi úplně nejlépe, co jsem ji kdy slyšel".
Catherinne skvěle jste to vymysleli a zřejmě i užili
.
Mirka to je super SMSka. A bezva učitel, že ji poslal.
Tabea Když dcera vystoupí veřejně, nebo má zkoušky, tak mi vždy volá nebo píše. Předpokládám, že všem rodičům.
Janulik03 Tvá zimní zahrada je úplně fantastická
a světýlka jsou prosímpěkně nutnost (miluju světýlka, mám je všude)
Catherinne Nádherný východ, to je tak ve čtyři ráno?
Ne dnes, ale tak nějak celý pohodový víkend. V sobotu dopoledne trh na Náplavce, odpoledne Vinný košt naproti na Smíchovské náplavce kombinovaný s United Islands, vše v pěší vzdálenosti, super drinky (např. OMG gin tonic v Jazz Docku). V neděli volejbal u Labe, příjemné pobytí s přáteli (s kulturním zážitkem jako blázem) a nakonec podvečerní koupačka a válení se u rybníka.
Po dvou vícedenních pracovních akcích báječná pohoda a hlavně cochcárna.
Kan nevím, jak to, ale zmizel text, dopsala jsem to tam znova. Východ.4.58
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my