bram domov az zajtra, este uzivame den bez deti ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kora ja sa tiež strašne teším....ešte sa trolinku bojím, aby sme niečo nelapli, v okolí je teraz dosť ľudí s covidom, asi nejaká letná vlna, ale tak žiadne ťažké priebehy. Ale už to strašne potrebujem (koncerty, nie Covid:) )
Fakt mě potěšil tchán. Všechno dává úplně v pohodě, pokud můžeme usuzovat nepije, prášky snad bere. Byli jsme tam dnes téměř dvě hodiny, hezky jsme si popovídali, je rozumně optimistický, i má celkem náhled na svoji situaci. Byla tam i svagrova, normálně hezké odpoledne.
Ještě se tam před osmou omylem dovolala i starší dcera a dobrý.
continuity
to jsou super zprávy, jen tak dál
continuityTak to je moc fajn zpráva
i když člověk ví, že můžou přijít další propady, tak je důležitý, že tchán má nějaký realistický náhled. Ona asi ta hospitalizace mohla pomoct v tom, že si dovolil uznat svůj stav jako léčitelný problém.
continuity to sú dobré správy
. ešte to bude ťažký boj, ale yačína dobre.
Mne dnes táto knižka urobila radosť. ![]()

continuity To je bezva, takový nadechnutí trochu! Moc ti to přeju.
continuity to je dobré. A co holky, jak to po té vaší minulé návštěvě zvládají?
Díky všem. ![]()
Sairon holky tam teď nebyly, protože byly pryč.
Nemuzu to uplne jeste stravit, ale moje trida vyhrala 1. misto v celostatni komiksove soutezi!
Luna To je super :-). Ještě aby nevyhráli, když mají tak skvělou učitelku.
Já včera zažila bubnování s vlky a byl to teda silný zážitek. Trvalo to celkem 5 hodin a byla to vlastně taková muzikoterapie :-).
Luna to je krásne!
Luna skvělý, gratuluju!!
Luna No vidíš, to je super!
Luna A čí jiná třída by to jako měla vyhrá?!
![]()
Květinářství Green Decor v Dejvické.
Chodím tam ráda už delší dobu, ale dnes jsem si tam s paní asi majitelkou moc hezky popovídala. Prodávají kytky vlastní produkce, co jde recyklují, odstříhané stonky vozí na kompost, neprodané kytky suší do věnců a podobně. Lidé si tam můžou kytici poskládat sami. A kytky prodávají na váhu!

Sweet Potato A hned vedle je kafemat![]()
Len Ano!
A naproti Bistro Záhorský.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my