Sweet Potato Bylas včera? Nick Cave byl úplně boží! Dnes se moc těším na Tatáče a Becka. Mrakoplas furt kontroluju meteoradary, liják by měl přijít kolem půlnoci, to bychom mohli aspoň kousek Becka vidět ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dnes nemůžu, ale zítra na Dana Bártu. ![]()
Zarinya gratuluju, at hezky roste a je zdrava a vesela!
bram Sweet Potato já vám to tak závídím...! Moc si to užijte.. ![]()
bram ja moc dufam, to je posledna hudobna vec na mojom wish liste, ktoru som este nevidela. Ale asi zmoknem, nemam bundu
. A pred nim hraju este Lola Marsh, su moja srdcovka, sice som ich uz videla x krat (naposledy pred par mesiacmi :)) a starsie koncerty boli lepsie ale aj tak sa tesim. Dva moje najoblubenejsie hudobne pociny v jeden den ![]()
Sweet Potato bram Mrakoplas závidím a moc vám to přeju!
andulka01 vdaka. Uz pozeram z hoteloveho okna ako prsi :)) Ale pokial nebude burka, som rozhodnuta, ze mi dnesok nic nepokazi!
Mrakoplas Beck je taky moje splněné hudební přání. A na LM se taky těším. Chtěla bych stihnout i EMily Burns a Tatabojs. Ale doufám, že teď se vyprší a pak bude do půlnoci klid.
Sweet Potato Na Bártovi se potkáme! Budu v první řadě! :)
Zarinya Gratuluju
. Přeju spoustu zdraví a tobě, ať si tu holčičku pořádně užiješ.
Bylo to fajn :-). Klobása, pivo, Metallica :-). Chodíme všude, 2 roky jsme nemohli a taky, aby nám neumřeli :-).
![]()
![]()
![]()
Muž bol v pondelok na Iron Maiden a ja idem v stredu na Helloween...
Zarinya gratulujem
!!!
Zarinya moc gratuluju k holčičce![]()
Kokoska Mrakoplas crazydaisy slniecko Renusatkodekuju.:-)
slniecko na Iron Maiden jsem byla taky a bylo to super, i když jsme pěkně promokli. Před dvěma týdny Metalfest, jsem ráda, že jsou tyhle akce zpět ![]()
Kora na Maidnech byl manžel, byl strašně nadšený, až na tu dopravu
.
Do Brna se dostali ve 4 ráno a prý cestování otřesné. Narvaný vlak se ve Svitavách přesunul do čtyř autobusů.![]()
bram ja som ta asi videla na Emily. Riflovka a zlta kabelka?
Slejvák.......Andulka1 promiň....viz stezovaci vlakno
Renusatko my jeli taky vlakem. Z Prahy odjel s pulhodinovym zpožděním, ale celkem to srovnal, v Plzni jsme byli v půl druhé. Takže celkem pohoda.
Moc nechápu proč vlak na Brno neposilili.
Zarinya gratulujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my