Pavlena Nebyl, bylo to v pohodě.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet Potato aaaa jsem zelená závistí. Užijte si to!
Bedýnka ve vchodu![]()
Dobrý nápad.![]()

Sweet Potato taky zavidim, Nick Cave je moje srdcovka
Budu si muset vecer neco pustit...
Ještě s tím záviděním chvilku vydržte. Doktor mi opíchal ostruhu a momentálně mám pocit, že už nikdy neujdu ani metr, natož abych vydržela celý večer poskakovat na koncertě. ![]()
Sweet Potato tak buď rybářskou židličku nebo tě doprovod bude muset vzít na koně
Ať tě to brzy přejde!
Dneska jsem dostala od pacientky v ambulanci čerstvě natrhané třešně a jahodovou zavařeninu a pak kytku s poděkováním od rodičky, u níž jsme se octla jen shodou náhod pro velký, ale zvládnutelný poporodní komplikace, aniž bych ji předtím viděla... všechno mě to moc potěšilo, že v tý záplavě komplikací a špatných diagnóz se taky něco povedlo.
Pavlena jakej byl ten dunaj? ja furt premyslim, jestli si na ne udelat vylet.. na vysoke jsem je fakt hodne poslouchala, i ty dalsi projekty typu boo (na tech jsem i byla na flede
), ale nevim, jaky to bude s odstupem let.
marieu Jejda to seš teda skromná a dobrá, že ti to udělalo radost!
Lilly_Ku dunaj je moje srdcovka, takze nejsem objektivni. Vaclavek to rozhodne nezpiva jako Kolsovsky, ale furt jsou to ty moje stary oblibeny valy. A ad Bittova? Utlocitne prominou, ale tu carodejnici si vzdycky musim odmyslet...
Luna
To je super!
Sweet Potato s tou ostruhou mě zajímá, jestli ti to pomůže... na to opíchnutí jsem se zatím neodvážila (nebo tedy zatím se to dá vydržet, tak to zatím nemusím řešit)
Lilly_Ku Dobrej byl, dobrej
Bittová je ale fakt mazec.
Tak Maria Elena je na svete.![]()
![]()
Jsem rada,ze si konecne zanakupuju pro holcicku.![]()
Zarinya
Gratuluju!!!
Zarinya gratuluju ![]()
Zarinya gratuluju... ![]()
Zarinya blahozelam!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my