Taky jsem si říkala, že si dali hóóódně na čas.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ano, to udělalo radost i mně. Na světě je jen málo lidi s takovým charakterem, kteří si zaslouží obdiv a tenhle pán k nim pro mě rozhodně patří.
A souhlasím, mohlo to přijít dřív. Vděčit za to mohou jen jeho neuvěřitelné vitalitě, že to vůbec stihli.
buď ráda, že tě odtáhli. tam je to na hodinu minimálně.
ber to pozitivně, obchod jsi viděla a peníze ušetřila.
Já tam vždy v té oblasti někoho potkám, takže Ivana je tutovka.
právě jsem objednala poslední vánoční dárek. tak, a teď už mi celý svátky můžou...... letos trhám rekord ve včasnosti ![]()
No prosim tě, já dneska udělala chabý pokus o koupení dárků, ale více méně zůstalo jen u pokusu. Manželovi k narozeninám lahvinku whisky a hezkou dárkovou kazetu s bílým čajem v pyramidách z DM (ještě nevím, komu to vrazím). Ale vinotéku jsem doplnila, to zase jo ![]()
Nic zvlášního, obyč Jamesona, ta mu chutná nejvíc. On není žádný znalec, pije to jen za dlouhých zimních večerů, jinak ne. To nadšení, kdy jsem mu sháněla různé x-leté destiláty za nekřesťanský peníz, mě už přešlo.![]()
Včera mi udělal radost kompliment od synovo dětské lékařky na kabelku od Santora, hned chtěla vědět odkud a za kolik a když jsem jí ukázala ještě peněženku a kosmetickou tašku, jen se rozplývala. Je to mladá a velmi příjemná Slovenka a po včerejšku ještě příjemnější
.
Právě mě potěšilo, že jsem si dokázala zabalit
Sice jsem musela vytáhnout i příruční tašku, ale snad se do těch kil vejdu.... kromě mých tří triček a pěti spoďárů sice obsah zavazadel sestává jen z chlastu, úzkoprofilovejch M+S máslovejch sušenek a neméně úzkoprofilovejch "babiččinejch" nudlí... ale o to víc místa budu mít při návratu, muhehe.
Neméně mě potěšila letmá návštěva HM, kde mi zlevnili (už dřív obhlíženou) parku o 50%, takže mám i v čem jet, protože předpověď počasí věru nenasvědčuje péřovce, kterou jsem hodlala vytáhnout původně
Trochu sovy do Athén, ale aspoň nebudu muset hned lítat po kšeftech.
Že se těším zejména na zřítelnici oka mého, nemusím asi dodávat
A tentokrát tam budu trochu déle, tak se možná dostanu i do nějaký tý parfumérky ![]()
Šťastnou cestu a hezky si to užij, také bych někam jela, ale momentálně radši do tepla. I když, tam může být líp než tady, že?
Je tady uplne stejne
8 stupinku, ale vitr fouka jak cert.
Tak to je tady o něco lépe. Teplého oblečení tam mají určitě dost![]()
Slunce! Z tý inverze už mi začínalo hrabat...
Vcera me potesil patecni mejdan ve skole... haranti radili jak utrzeny ze retezu. To by nebylo nic divnyho... ale radily s nima i ucitelky, ktery se ve finale vesele chopily smetaku, aby v rytmu disca zametly rozsypanej popcorn. Pohled pro bohy. Obcas popadly kolem trsajici zacky, aby s nima vysekly par taktu tanga... a zpet ke smetaku. S jednim kazdym se pote loucily vrelym objetim...
Tak jsem si tak vzpomnela na nase ucitelky, jak by se asi tvarily v patek v devet vecer...
A dneska dostala zritelnice od fesackyho hajzldedka na nadrazi - lizatko. Patrne za navstevu ![]()
Achjo, hotovej balzam na nervy to tady je.
...tak to je pêkné...![]()
Přitáhla jsem plnej kufr dárků... i shromáždila se, v blahém očekávání, rodina. Rozdáno. Poté nastala diskuse, co je k narozeninám (všichni je mají zcela nevhodně zrovna teď) ... co už k vánocům... a vyvstala logická otázka, co pro mě.
Zavrhla jsem veškeré návrhy ohledně voňavek (údajně v Pařížský u Bosse nabízejí nějakou exkluzivní novinku, což mě vyděsilo k smrti), takže se rodina poněkud zasmušila... ale nakonec jim to došlo a patrně dostanu kurz švédštiny. Konečně! ![]()
Vítej doma a super dárek! I u nás má valná většina narozeniny teď a pak hned v lednu!!! Strašný. Není problém něco koupit, ale to něco vymyslet!!
Právě jsem dozdobila 11 plechů perníčků. Uf! Co by člověk pro ty dva miláčky neudělal...
Tak to je výkon!
Mě čekají jen tři plechy perníčků a i tak to bude boj - jako obvykle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“