Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline 74SLena
468 příspěvků moje polička 28. října 2014 20:42

Taky jsem si říkala, že si dali hóóódně na čas.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 28. října 2014 22:41
Reakce na berush:

Ano, to udělalo radost i mně. Na světě je jen málo lidi s takovým charakterem, kteří si zaslouží obdiv a tenhle pán k nim pro mě rozhodně patří.

A souhlasím, mohlo to přijít dřív. Vděčit za to mohou jen jeho neuvěřitelné vitalitě, že to vůbec stihli.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. října 2014 19:09
Reakce na dusty:

buď ráda, že tě odtáhli. tam je to na hodinu minimálně.

ber to pozitivně, obchod jsi viděla a peníze ušetřila.

Já tam vždy v té oblasti někoho potkám, takže Ivana  je tutovka.

Offline andry
2892 příspěvků moje polička 30. října 2014 10:35

právě jsem objednala poslední vánoční dárek. tak, a teď už mi celý svátky můžou...... letos trhám rekord ve včasnosti 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 30. října 2014 15:22
Reakce na andry:

No prosim tě, já dneska udělala chabý pokus o koupení dárků, ale více méně zůstalo jen u pokusu. Manželovi k narozeninám lahvinku whisky a hezkou dárkovou kazetu s bílým čajem v pyramidách z DM (ještě nevím, komu to vrazím). Ale vinotéku jsem doplnila, to zase jo

Offline andry
2892 příspěvků moje polička 30. října 2014 15:40
Reakce na naja:

poslední zmíněné mám naplánované na víkend 

jakou whisky jsi vybrala?

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 30. října 2014 16:36
Reakce na andry:

Nic zvlášního, obyč Jamesona, ta mu chutná nejvíc. On není žádný znalec, pije to jen za dlouhých zimních večerů, jinak ne. To nadšení, kdy jsem mu sháněla různé x-leté destiláty za nekřesťanský peníz, mě už přešlo.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 31. října 2014 19:13

Včera mi udělal radost kompliment od synovo dětské lékařky na kabelku od Santora, hned chtěla vědět odkud a za kolik a když jsem jí ukázala ještě peněženku a kosmetickou tašku, jen se rozplývala. Je to mladá a velmi příjemná Slovenka a po včerejšku ještě příjemnější.

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 11. listopadu 2014 21:40

Právě mě potěšilo, že jsem si dokázala zabalit  Sice jsem musela vytáhnout i příruční tašku, ale snad se do těch kil vejdu.... kromě mých tří triček a pěti spoďárů sice obsah zavazadel sestává jen z chlastu, úzkoprofilovejch M+S máslovejch sušenek a neméně úzkoprofilovejch "babiččinejch" nudlí... ale o to víc místa budu mít při návratu, muhehe.

Neméně mě potěšila letmá návštěva HM, kde mi zlevnili (už dřív obhlíženou) parku o 50%, takže mám i v čem jet, protože předpověď počasí věru nenasvědčuje péřovce, kterou jsem hodlala vytáhnout původně  Trochu sovy do Athén, ale aspoň nebudu muset hned lítat po kšeftech.

Že se těším zejména na zřítelnici oka mého, nemusím asi dodávat   A tentokrát tam budu trochu déle, tak se možná dostanu i do nějaký tý parfumérky 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 12. listopadu 2014 08:14
Reakce na barbucha:

Šťastnou cestu a hezky si to užij, také bych někam jela, ale momentálně radši do tepla. I když, tam může být líp než tady, že?

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 13. listopadu 2014 15:14
Reakce na naja:

Je tady uplne stejne  8 stupinku, ale vitr fouka jak cert.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 14. listopadu 2014 09:05
Reakce na barbucha:

Tak to je tady o něco lépe. Teplého oblečení tam mají určitě dost

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 14. listopadu 2014 17:09

Slunce! Z tý inverze už mi začínalo hrabat...

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 15. listopadu 2014 22:42

Vcera me potesil patecni mejdan ve skole... haranti radili jak utrzeny ze retezu. To by nebylo nic divnyho... ale radily s nima i ucitelky, ktery se ve finale vesele chopily smetaku, aby v rytmu disca zametly rozsypanej popcorn. Pohled pro bohy. Obcas popadly kolem trsajici zacky, aby s nima vysekly par taktu tanga... a zpet ke smetaku. S jednim kazdym se pote loucily vrelym objetim...

Tak jsem si tak vzpomnela na nase ucitelky, jak by se asi tvarily v patek v devet vecer...

A dneska dostala zritelnice od fesackyho hajzldedka na nadrazi - lizatko. Patrne za navstevu 

Achjo, hotovej balzam na nervy to tady je.

Offline Miru
16002 příspěvků moje polička 16. listopadu 2014 06:24
Reakce na barbucha:

...tak to je pêkné...

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 26. listopadu 2014 20:53

Přitáhla jsem plnej kufr dárků... i shromáždila se, v blahém očekávání, rodina. Rozdáno. Poté nastala diskuse, co je k narozeninám (všichni je mají zcela nevhodně zrovna teď) ... co už k vánocům... a vyvstala logická otázka, co pro mě.

Zavrhla jsem veškeré návrhy ohledně voňavek (údajně v Pařížský u Bosse nabízejí nějakou exkluzivní novinku, což mě vyděsilo k smrti), takže se rodina poněkud zasmušila...  ale nakonec jim to došlo a patrně dostanu  kurz švédštiny. Konečně! 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 26. listopadu 2014 21:13
Reakce na barbucha:

Vítej doma a super dárek! I u nás má valná většina narozeniny teď a pak hned v lednu!!! Strašný. Není problém něco koupit, ale to něco vymyslet!!

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 03. prosince 2014 22:36

Právě jsem dozdobila 11 plechů perníčků. Uf! Co by člověk pro ty dva miláčky neudělal...

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 05. prosince 2014 16:13
Reakce na Hoolinkah:

Tak to je výkon!  Mě čekají jen tři plechy perníčků a i tak to bude boj - jako obvykle.