Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 10:56
Reakce na barbucha:

Tak to ti závidím.

Mě teda vůbec nepotěšil dvoudenní pobyt kluka naší Míši - takové tele a lempla zároveň jsem ještě neviděla. Doufám, že ji ty růžové brýle rychle spadnou.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 12:53
Reakce na Alena_In:

Příště si vybere líp

Já bych si slečnu velmi ráda nechala  ale jestli ten malej pitomec nepřijde včas k rozumu (t.j. nekoupí aspoň "ten jeden" prstýnek), tak se bojím že mu uteče...

S dětma jsou furt starosti, sec mazec!

Online Miru
16586 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 13:09
Reakce na barbucha:

...ale celkově to vypadá nadějně.!, pro syna(když děvče svolilo k návštěvě rodičů), a i pro Tebe...

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 17:51
Reakce na Miru:

Snad jo... akorát že děvčeti je už 27! Nejvyšší čas!  

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 17:59
Reakce na barbucha:

Nejvyšší čas?? Dneska mají tu hranici posunutou dál, podle nich to mládí teprve začíná A souhlasím, s dětma jsou starosti opravdu pořád.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 18:16
Reakce na naja:

Hranici posunutou mají, ale kdyby se děvče začalo rozhlížet až ve třiceti, může mít smůlu. I když pořád tvrdí, že s tím naším vohráblem chce strávit zbytek života (nechápu ), tak donekonečna čekat nebude... Trochu zádrhel je v tom, že mladý pán je fakt mladý, je mu o dva roky míň (odjakživa byl na starší), a v tomhle věku - u kluka - je to brzo. Ale škoda by byla pěkného, slušného a šikovného děvčete 

No jo, vono to ňák dopadne. Spíš bych měla sehnat asi nevěstu pro Otíčka 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 18:23
Reakce na barbucha:

Jasně, ať si Oťas užije!!

Tak máme stejně staré kluky, akorát, že ten náš je zase pro změnu na mladší, tudíž ještě dloooouho bude studovat,pak honit kariéru, takže těch vnoučat se asi nedočkám

Offline kwitek
130 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 18:30
Reakce na barbucha:

Hranici posunutou mají, ale kdyby se děvče začalo rozhlížet až ve třiceti, může mít smůlu. I když pořád tvrdí, že s tím naším vohráblem chce strávit zbytek života (nechápu ), tak donekonečna čekat nebude... Trochu zádrhel je v tom, že mladý pán je fakt mladý, je mu o dva roky míň (odjakživa byl na starší), a v tomhle věku - u kluka - je to brzo. Ale škoda by byla pěkného, slušného a šikovného děvčete 

Ahoj Barb, nic si z toho nedělej - brácha si vzal ve 23 "slečnu" o 12 let starší, všichni z toho padali do mdlob a trhali vlasy...  Ale jsou v pohodě spolu, už přes 10 let, paní je zachovalá, i jedno dítko se povedlo 

Takže nějaký dva ročky - pchá!

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 18:40
Reakce na kwitek:

Jo, někteří jsou na o dost starší, zrovna kolem mě se s tím poslední dobou roztrhl pytel. Jeden příklad za všechny:moje 38letá kamarádka, matka 3 malých holčiček na jaře opustila svého manžela a dala se dohromady s 25letým klučinou. Na mne to už nějakou chvíli zkouší taky o dvanáct let mladší, samozřejmě šťastně ženatý soused a rozhodně nijak zachovale nevypadám, někdo má rád holky, někdo zase vdolky... Já už jsem se několikrát zapřísahala, že se nebudu už ničemu divit, ale někdy se to nedá!!

Offline Lalaith
261 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 18:40
Reakce na barbucha:

Tak já mám v okolí docela hodně párů, které měly svatbu cca kolem 25... Ale pravda je, že některé z těch párů jsou křesťané, tam to taky chodí maličko jinak. Můj milý se se mnou zasnoubil taky ve věku 25 (resp. 24). 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 18:47
Reakce na naja:

Moje kamarádka se takhle zamilovala do kluka o 13 mladšího, ale husa zpřetrhala všechny vazby z minulým životem, rozvedla se okamžitě, zavrhla všechny, kdo ji nějak kritizovali nebo radili, prožila 3 roky vášnivého vztahu, kluk nějak dospěl, odešel od ní a ona zůstala sama. Úplně. Pár let do padesátky.

A z toho plyne poučení, užij si, ale neblbni a dělej to v tichosti

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 18:53

Tak vida - třeba to klapne, když vás tak "poslouchám"  

Vono ať se mládí vydovádí, nic proti tomu, ale choděj spolu dva roky, rok spolu bydlej (k oboustranný naprostý spokojenosti), tak bych nerada aby se to nějak zvrtlo... byla by to škoda pro oba dva. Ty zásnuby (jak mě mladý pán předem varoval, že ta rodinná návštěva NEJSOU zásnuby) by úplně stačily, na nějakou dobu 

Offline kwitek
130 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 19:09
Reakce na náťa66:

Moje kamarádka se takhle zamilovala do kluka o 13 mladšího, ale husa zpřetrhala všechny vazby z minulým životem, rozvedla se okamžitě, zavrhla všechny, kdo ji nějak kritizovali nebo radili, prožila 3 roky vášnivého vztahu, kluk nějak dospěl, odešel od ní a ona zůstala sama. Úplně. Pár let do padesátky.

A z toho plyne poučení, užij si, ale neblbni a dělej to v tichosti

Pěkný ponaučení, jak od chlapa - v tomhle se máme co učit. Nejseš ty náhodou chlap? 

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 19:27
Reakce na kwitek:

ty jo, asi ne... viděla jsi mě nedávno, ne ?

A je rovnoprávnost, tak co.

Ale pravda je taková, že kdyby to děvenka dělala potají a nepálila mosty, tak bylo vše jinak.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 19:35
Reakce na náťa66:

Správně!!! Stejně je nakonec všude chleba o dvou kůrkách.

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 19:38
Reakce na kwitek:

No, ono to má opravdu něco do sebe, já jsem v tomhle taky trošku chlap, ale v žádném případě to neobhajuji. Tohle právě dělají často ženský, zblbnou a slepě jdou, nekoukají napravo nalevo.

Online Miru
16586 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 20:36

...jojo, máte pravdu.

Offline Daisy.zlouky
20 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 21:20

Někde jsem četla, že ženy po 40 jsou pro muže nejžádanější, mají své za sebou, kariéru rozjetou, děti odrostlé z nejhoršího piplání, životní hodnoty srovnané - mně je 40 právě dnes , tak čekám, kdy to vypukne

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 21:24
Reakce na Daisy.zlouky:

Gratuluji a čekej, čekej

Offline zdensy
1132 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 21:39
Reakce na Daisy.zlouky:

Daisy, všechno nejlepší!