Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline unseen
542 příspěvků moje polička 05. prosince 2014 16:18

Velmi mě potěšila zpráva, že bulka, kterou má na břiše naše kočička Jája, není nic vážného, jen pozůstatek špatně provedené kastrace, resp. špatného zašití.  Bála jsem se, aby to nebyl třeba nádor...

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 08. prosince 2014 21:18
Reakce na unseen:

Tak to je výkon!  Mě čekají jen tři plechy perníčků a i tak to bude boj - jako obvykle.

Ono to nakonec nebylo tak hrozný. Zdobení nám (Funitel zapáleně pomáhal) sice zabralo celej večer, ale přijde mi, že minulej rok jsem byla z poloviční dávky vyřízená mnohem víc.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 13. prosince 2014 15:43

Potěšily mě prodavačky v Bushmanovi - šla jsem kolem jejich obchodu v Lazarský a nahlídla... našla jsem tam triko který jsem chtěla koupit synkovi (za prvý jsou to trika kvalitní, za druhý má nápis "Cosa Vostra" a obrázek zubatý kosy nad tím ). Ovšem nenašla jsem odpovídající velikost (mladý pán musí mít všechno tip top a jak by to bylo jen kousek mimo, třeba nedejbože volnější, strašlivě by držkoval).

Slečna zkontrolovala sklad a obvolala všechny další provozovny - jediný se našlo v Letňanech. No tak tam mě nikdo nedostane... takže slečna vzala znova telefon a zkusila to ještě na Zličíně (kde nemají vlastní prodejnu leč údajně nějakou frančízu - v tu chvíli jsem se domnívala že mluví o kolegyni Františce ). Nu a frančíza pravila že mi triko převezou z Letňan na Zličín a až tam bude, tak mi zavolají.

Mno, vítejte v civilizaci! Konečně. 

Offline naja
1103 příspěvků moje polička 13. prosince 2014 15:49
Reakce na barbucha:

Tak to je paráda! Je fakt, že v Bushmanovi jsou prodavačky milé i v ČB.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 13. prosince 2014 17:09
Reakce na barbucha:

A tutéž službu dělá i několik dalších obchodů, obvolají, zjistí, zamluví, přivezou.

Příjemné.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 13. prosince 2014 19:05
Reakce na náťa66:

Jo, dělá to třeba taky Zara, jak jsem zjistila.

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 19. prosince 2014 12:54

Neskutečně mě potěšila protější tchyně - občas mi volá a většinou mele samý nesmysly, ale dneska to stálo za to. Nejen že ji zeť prováděl novým bytem a ukazoval, co všechno jsem tam koupila a zorganizovala ("barbucha je hrozně hodná a šikovná"), ale jak se domlouvali na vánočním jídelníčku, tak jí kladl na srdce, aby rozhodně nekupovala lososa a nedělala polívku, páč "to uvaří barbucha až zas přijede, protože ta to umí nejlíp!"

Tak já mám konečně vánoce

Offline Miru
16586 příspěvků moje polička 19. prosince 2014 15:12
Reakce na barbucha:

...no, jeste ze s Tevou nema problem jako nektere damy kdysi jinde..., proste kdyz jsi dobra, tak jsi dobra.!

To je moc hezke.!

Offline Ayuri
669 příspěvků moje polička 19. prosince 2014 17:11
Reakce na barbucha:

Aby Ťa to ešte nemrzelo! ... nakoniec  budeš musieť zaťovi chystať kompletné vianočné menu aj s dezertom.

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. prosince 2014 17:32

včerejší svařák tour 2 se opět povedl a ještě jsme v Douglasu narazily  na jednu členku naší komunity, která tam občas pracuje a za pár dní bude mít miminko a  vypadala přenádherně.

Offline jerry
11041 příspěvků moje polička 23. prosince 2014 18:12
Reakce na náťa66:

Pokud se nepletu, má termín 25.12., tak to má za pár (hodin). Držìm palce.

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 23. prosince 2014 18:17
Reakce na náťa66:

Která to je?

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 23. prosince 2014 19:42
Reakce na jerry:

Tak, tak, skoro pod stromecek, a chlapecek

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 24. prosince 2014 09:17
Reakce na náťa66:

včerejší svařák tour 2 se opět povedl a ještě jsme v Douglasu narazily  na jednu členku naší komunity, která tam občas pracuje a za pár dní bude mít miminko a  vypadala přenádherně.

A to pracuje ještě těsně před termínem? Údernice!  Ale taky by mě zajímalo, kdo to je - abysme mohly blahopřát!

Já měla předevčírem Tour de Malá Strana  a těší mě, že se mi konečně podařilo vystřízlivět  

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 24. prosince 2014 12:09

Mě potěšilo, že jsem si tymián a majoránku do houbového kuby a mátu a meduňku na ozdobu štědrovečerního dezertu právě natrhala na naší zahradě. A včera, když jsme stříhali růže (na podzim jsme to nějak nestihli), našli jsme i pár polorozvitých poupátek, takže na štědrovečerní tabuli budeme mít kytici růží z vlastní zahrady. 

Offline Fleur blogger
6818 příspěvků moje polička 24. prosince 2014 13:14
Reakce na unseen:

Já ti tu zahrádkářskou radost samozřejmě přeju, ale jinak mě to jarní klima spíš děsí (a to zimu nemám ráda!).

Offline unseen
542 příspěvků moje polička 24. prosince 2014 13:18
Reakce na Fleur:

Však už v sobotu se té zimy dočkáme...

Offline Miru
16586 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 09:14

...sníh a mráz

Offline Miru
16586 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 09:17

...a pak to,

že Julia Roberts se stala tváří značky Givenchy pro jaro 2015.

Je prostě nádherná.!

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 29. prosince 2014 10:28

Mě potěšilo včerejší setkání s rodiči synkovy slečny - jednak, že to máme konečně (po dvou letech známosti) za sebou, a za druhý se jevili jako veskrze normální a docela veselí tvorové (který aby dneska pohledal ).