Velmi mě potěšila zpráva, že bulka, kterou má na břiše naše kočička Jája, není nic vážného, jen pozůstatek špatně provedené kastrace, resp. špatného zašití.
Bála jsem se, aby to nebyl třeba nádor...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tak to je výkon!
Mě čekají jen tři plechy perníčků a i tak to bude boj - jako obvykle.
Ono to nakonec nebylo tak hrozný. Zdobení nám (Funitel zapáleně pomáhal) sice zabralo celej večer, ale přijde mi, že minulej rok jsem byla z poloviční dávky vyřízená mnohem víc.
Potěšily mě prodavačky v Bushmanovi - šla jsem kolem jejich obchodu v Lazarský a nahlídla... našla jsem tam triko který jsem chtěla koupit synkovi (za prvý jsou to trika kvalitní, za druhý má nápis "Cosa Vostra" a obrázek zubatý kosy nad tím
). Ovšem nenašla jsem odpovídající velikost (mladý pán musí mít všechno tip top a jak by to bylo jen kousek mimo, třeba nedejbože volnější, strašlivě by držkoval).
Slečna zkontrolovala sklad a obvolala všechny další provozovny - jediný se našlo v Letňanech. No tak tam mě nikdo nedostane... takže slečna vzala znova telefon a zkusila to ještě na Zličíně (kde nemají vlastní prodejnu leč údajně nějakou frančízu - v tu chvíli jsem se domnívala že mluví o kolegyni Františce
). Nu a frančíza pravila že mi triko převezou z Letňan na Zličín a až tam bude, tak mi zavolají.
Mno, vítejte v civilizaci! Konečně.
Tak to je paráda!
Je fakt, že v Bushmanovi jsou prodavačky milé i v ČB.
A tutéž službu dělá i několik dalších obchodů, obvolají, zjistí, zamluví, přivezou.
Příjemné.
Jo, dělá to třeba taky Zara, jak jsem zjistila.
Neskutečně mě potěšila protější tchyně - občas mi volá a většinou mele samý nesmysly, ale dneska to stálo za to. Nejen že ji zeť prováděl novým bytem a ukazoval, co všechno jsem tam koupila a zorganizovala ("barbucha je hrozně hodná a šikovná"), ale jak se domlouvali na vánočním jídelníčku, tak jí kladl na srdce, aby rozhodně nekupovala lososa a nedělala polívku, páč "to uvaří barbucha až zas přijede, protože ta to umí nejlíp!"
Tak já mám konečně vánoce ![]()
...no, jeste ze s Tevou nema problem jako nektere damy kdysi jinde..., proste kdyz jsi dobra, tak jsi dobra.!![]()
![]()
To je moc hezke.!![]()
Aby Ťa to ešte nemrzelo! ... nakoniec budeš musieť zaťovi chystať kompletné vianočné menu aj s dezertom.![]()
včerejší svařák tour 2 se opět povedl a ještě jsme v Douglasu narazily na jednu členku naší komunity, která tam občas pracuje a za pár dní bude mít miminko a vypadala přenádherně.
Pokud se nepletu, má termín 25.12., tak to má za pár (hodin). Držìm palce.
Která to je?
Tak, tak, skoro pod stromecek, a chlapecek
včerejší svařák tour 2 se opět povedl a ještě jsme v Douglasu narazily na jednu členku naší komunity, která tam občas pracuje a za pár dní bude mít miminko a vypadala přenádherně.
A to pracuje ještě těsně před termínem? Údernice!
Ale taky by mě zajímalo, kdo to je - abysme mohly blahopřát!
Já měla předevčírem Tour de Malá Strana a těší mě, že se mi konečně podařilo vystřízlivět
Mě potěšilo, že jsem si tymián a majoránku do houbového kuby a mátu a meduňku na ozdobu štědrovečerního dezertu právě natrhala na naší zahradě. A včera, když jsme stříhali růže (na podzim jsme to nějak nestihli), našli jsme i pár polorozvitých poupátek, takže na štědrovečerní tabuli budeme mít kytici růží z vlastní zahrady. ![]()
Já ti tu zahrádkářskou radost samozřejmě přeju, ale jinak mě to jarní klima spíš děsí (a to zimu nemám ráda!).
Však už v sobotu se té zimy dočkáme...![]()
...sníh a mráz

...a pak to,
že Julia Roberts se stala tváří značky Givenchy pro jaro 2015.
Je prostě nádherná.!

Mě potěšilo včerejší setkání s rodiči synkovy slečny - jednak, že to máme konečně (po dvou letech známosti) za sebou, a za druhý se jevili jako veskrze normální a docela veselí tvorové (který aby dneska pohledal
).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje