Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 12:14

GarfieJe to i tak výborné, uvidíš co dál. Ono spousta dětí se potom hroutí, protože jsou na ně kladeny velké požadavky, třeba i ze stran rodičů. Uspět v Japonsku bude dle mého celkem těžké. Bude záležet i na vašem přistupu. My jsme tady za podobné školství dali dost velké peníze, za ty roky, ale nelituju. Ty děti se zatím výborně chytají na středních školách, takže asi to funguje.

Klauzury ze školy, jsem dala do vlákna her, protože v prvnim pololetí tvořili deskovky. Bavily jsme se o tom v Brně, kdybys chtěla kouknout.

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 12:15

Kokoska 999 Děkuju! :-)

Renusatko Ty jsi taky můj vzor, pořád sleduju, jak se s tím perete.  Hry jsem viděla, super!!!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 12:37

Garfie ty vaše děti budou mít super vklad do dalšího života.  A podle toho, co tu o nich píšeš, se vůbec nebojím, že by si na high school neporadily. Třeba nebudou premianti, ale ty zkušenosti budou zásadní a neocenitelný.

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 15:21

Dneska jsem si byla koupit kafe, nez synovi skonci hudebka a v kavarne sedely dve studentky, asi 16-17roku a evidentne jedna Ceska a jedna Ukrajinka a ucily se spolu cesky u kavy. A povidaly si o ukrajinskych Vanocich. Bylo to hrozne hezky.

Offline Karja
44458 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 20:41

Luna Jeee, to je moc hezký. 

Offline Pinot Noir
29768 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 20:54

Mám radost ze sebe! Resp. z toho, co jsem zvládla v práci. Přítomné účetní mě určitě pochopí. Koncem října jsem se náhodou dozvěděla, že čtyři majetkově propojené společnosti, které účtuji, k prvnímu říjnu zanikly sloučením do páté společnosti, kterou jsem sice neúčtovala, ale v tutéž dobu jsem se dozvěděla, že jsem účtovat měla. Naši milí právníci a daňoví poradci připravili projekt fúze, všechny smlouvy a zahajovací rozvahu už v červnu, mně jako účetní se to ovšem nikdo neobtěžoval říct. Tomu se nedivím, to je naprostá klasika. Rozhodným dnem byl stanoven 1. leden 2022. Takže jsem musela dohnat téměř celý rok účetnictví té páté společnosti a pak do ní nalít účetnictví těch dalších čtyř za celý rok 2022 tak, aby to vypadalo, že po celý rok 2022 už existovala jen jediná společnost.  Nikdy jsem nic podobného nedělala a když mi v tom říjnu docvakl rozsah akce, dělalo se mi mdlo.  Měla jsem k dispozici zahajovací rozvahu eliminující vzájemné vztahy těch společností (opravdový propletenec podílů, pohledávek, závazků a půjček), ovšem ta je v zaokrouhlených celých tisících a účetnictví musí sedět na halíře. Takže všem číslům jsem musela porozumět, odkud, kam, kolik... Bylo to náročné, ze soustředění mě vytrhávala jak rodina, tak hlavně fakt, že ty společnosti, teda teď už jedna velká společnost, dál čile podnikají, takže na mě dál hrnou faktury, výpisy, přiznání..., většinu navíc blbě, protože tak, jako o zániku zapomněli říct mně, tak zapomněli i na dodavatele, takže většina faktur byla špatně. Plus ostatní mí nevinní klienti taky v činnosti nepolevili.

Dnes jsem to dokončila, na halíř to všechno sedí. Mám strašnou radost, jsem na sebe pyšná! A jsem v pokušení to šéfovi pár dní neříct, aby na mě nevrhnul další takový špek!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:06

Pinot Noir Tak to klobouk dolů, seš šikovná. Já měla problém v POHODĚ zaúčtovat faktury a to ten program dělá všechno.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:15

Pinot Noir wow, to je husty. Ses skvela a statecna!

Offline SunEclipse
3468 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:17

Pinot Noir ty jo to jsi teda dobrá, smekám

Já na tvém místě bych to teda šéfovi náležitě prodala - nějakou mimořádnou odměnu by sis zasloužila určitě. 

Offline Tabea
8032 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:18

Pinot Noir to sis pěkně mákla! Jsi moc šikovná!

Online continuity
42712 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:30

Pinot Noir jsi super.

Offline Kokoska
34649 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:35

Pinot Noir klobouk dolu! Ucetni sice nejsem, ale delam vsechno kolem faktur a jsem s nima dost v kontaktu. Jsme sice mala firma, ale obcas je taky asi pekne stveme :)

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 21:37

Pinot Noir jsi hustá a dobrá k tomu!

Offline Garfie
28430 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 22:01

Luna  To je milý! 

Pinot Noir  wau, jsi hustá! Mně se dělalo špatně už při čtení! :-)

bram Já si to myslím taky, něco k tomu mám, ale přesunu to do japonského, stejně tam pro tebe mám dáreček! :-)

Online Tak Betty
6089 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 22:18

Pinot Noir Ja jako bývalá hlavní účetní ovšem ve státním podniku, což je ve srovnání s tebou o ničem, palec nahoru. Jsi dobrá .

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 23:13

Pinot Noir to by fakt chtělo odměnu! Jsi skvělá!

Offline Mohučanka
7353 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 23:15

Garfie mně se dělalo mdlo a to jsem rozuměla maximálně třetině

Pinot Noir jsi krutopřísná!

Offline Pinot Noir
29768 příspěvků moje polička 30. ledna 2023 23:57

Děkuju moc všem! Otevřela jsem si víno jménem Odměra, to je skoro jako odměna, a zítra se napráskám šéfovi a budu čekat nové výzvy.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 06:24

Pinot Noir rozhodne si zaslouzis. A ty radosti, kdyz ti to sedne na halir, rozumim!

Offline viktorka_od splavu
49188 příspěvků moje polička 31. ledna 2023 09:24

Pinot Noir  ses borka!