Vari Jj tak to už jste větší, právě si to neumím představit, co bychom si tady psali:-D. Máme tisíc ob.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Karja Hele, u nas tam zverejnujou i treba ztraceny klice nebo pobihajici psi :-D.
Karja my máme 900 a píše se tam dost, ti psi, klíče taky, ale lidi třeba shání doporučení na řemeslníky, zvou na čarodějnice a podobné akce, nabízí věci za odvoz nebo prosí o půjčení nějakého nářadí, pak věčné diskuze jsou o lidlu, který tu plánuje stavět, tak vykupuje pozemky, nebo jen dávají fotky okolí, co se jim povedly, pořád něco prostě.
Včera měli hlídání a šli jsme do divadla a asi z toho budu nějakou chvíli žít. Byli jsme i na večeři, na drinku a na dortu a všechno bylo super, ale to divadlo byla fakt rána komoru. Hra se jmenovala Terminus a hrál to divadelní spolek Kašpar v divadle v Celetný, bylo to temný a syrový, místy až krutý, ale neskutečně silný, krom jinýho navíc úžasně přeložený.
Kde mám gratulovať k novozvolenemu prezidentovi? A práve ma dojala naša prezidentka ![]()
Jeseníky dnes

brrr to je snehu! ![]()

Malorka dnes ![]()
Lilly_Ku no sbohem. Víc sněhu než tady. ![]()
no rikala jsem si, ze kvuli snehu jsem nemusela na malorku ![]()
Lilly_Ku no trochu mi zatrnulo, co ti budu povídat. Letíme v pátek a o žádne extrémní počasí nestojím.
Zina To ti moc přeju! ![]()
Lilly_Ku Jejda.
continuity Nechtěli jste na Madeiru?
Lilly_Ku Uff! Snad jste nejeli za sluníčkem a teplem....![]()
brrr chceme, ale víš jaké je to počasí teď nevyspytatelné. Klidně si sneží i v Africe, je nestojím ani o žádné bouřky.
Lilly_Ku
tolik sněhu jsme na horách neměli. Jaká je předpověď na další dny?
od zitrka se otepli, my pozitri odjizdime :D
ale jako story super, no a zitra jdeme na trek v nizine, tam snih neni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my