Pinot Noirúčetnictví nerozumím, ale tvůj popis mi úplně stačí a tvojí radosti rozumim.![]()
Já mám radost, že mám týden loňské dovolené, hlavně kvůli návštěvám nemocnice s taťkou, ale alespoň dnes a zitra jsem úplně sama doma. To se mi nestalo asi rok
.
Pinot Noirúčetnictví nerozumím, ale tvůj popis mi úplně stačí a tvojí radosti rozumim.![]()
Já mám radost, že mám týden loňské dovolené, hlavně kvůli návštěvám nemocnice s taťkou, ale alespoň dnes a zitra jsem úplně sama doma. To se mi nestalo asi rok
.
Pinot Noir Účetnictví je pro mě španělská vesnice a tak jsem tomu rozuměla minimum, ale gratuluju ti a přeju, ať jsou další úkoly mnohem klidnější. Jsi dobrá!
Ještě jednou všem děkuju. Šéfovi jsem to oznámila s dovětkem, že to bylo hrozný, a on mi řekl, že kdyby to nebylo hrozný, mohl by to dělat někdo jiný. Tak to mě taky zahřálo. Ale je to zároveň příslib, že se ještě zapotím. ![]()
Pinot Noir Vím o čem to je a při čtení mi bylo normálně špatně od žaludku. Jsi skvělá! Řekni si o odměnu.
Pinot Noir Doufám, že tě za tohle přiměřeně platí! Zní to strašlivě, ale ten pocit, když jsi to dořešila musel být skvělej, ten ti moc přeju :o)
Pinot Noir teda to zní hrozně hustě a jsi fakt dobrá ![]()
sestra je účetní a občas co říká.. tyjo. Pro mě je účetnictví totální no go, holky z financí už si ze mě rvou vlasy.
A když už jsem tady, taky se trošku pochválím.
V rámci firemního pobytového teambuildingu jsem připravila týmové hry pro 60 lidí úplně sama, bez agentury. Část venkovní etapovka, kdy 8 týmů chodilo po trase a přes QR kódy se dostávalo k hádankám, GPS a tajemným předmětům, které jim ve finále otevřely cestu k "pokladu". Část různé poznávačky, firemní pexeso, házení blbostí do obruče. Velký úspěch zaznamenal ten zdejší kvíz s obrázkem s kapelami. Myslela jsem, že to pro ně bude možná trochu dětinské, ale ohlas byl nakonec mimořádný, fakt se pobavili. A i lokalita byla super, v hotelu velmi přístupní a milí.
Strávila jsem na tom dva týdny a teda vyšťavená jsem ještě teď.
andulka01 tak to mi zní stejně scifi jako to účetnictví! Jsi dobrá!
Pinot Noir no, ale šéf teď ví, že jsi nenahraditelná a to už je pozice!
Pinot Noir Teda, tuplovaná radost! ![]()
andulka01 fíha, tak to zní skvěle. Mě by to bavilo moc! Teda ta hra, příprava...eh, no, čísla jsou mi bližší.
. Jsi dobrá!
andulka01 No to říkám už ponekolikate, že chci do práce, kde je Andulka! To jsou pořád nějaký dobroty na jídlo pro kolegy a teď i hry. Kdybych se někdy stěhovala do Prahy, tak vím, kde chci pracovat ![]()
Já mám už několik dní radost, že mi moc šikovná
Citrochnap zachránila můj plesový model!
andulka01 To zní super a to jsem nepřítel bojovek a soutěží.
andulka01 Hezkyyy! ![]()
eM Hele, pracovat se tady ale stejně musí
Ale je pravda, že mě moje práce z valné většiny opravdu baví.
Pinot Noir Děkuji, já zas bojuju s těma číslama, no ![]()
Musím říci, že nejtěžší na tom byla příprava otázek a úkolů tak, aby byly pokud možno neprůstřelné a nedaly se vyložit jinak. Mám totiž nesmírně soutěživého a šťouravého šéfa.
Sweet Potato Díky! A moc díky za tu soutěž s kapelami, já byla asi slepá neboco.
andulka01 Nechceš nám něco nasázet do hádankového vlákna?
andulka01 Říkala jsem, že to dobře dopadne. Zdraví recepční z neděle.
Svět je malej![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.