clothilde To mě tedy mrzí, že jsem neokusila.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Tohle je moc zajímavá diskuze, až mě úplně nalákalo jet tam taky na vylet. Zeptám se úplně blbě, ale ten nábytek a spousta těch kovových prvků - zábradlí, ty různé kovové tyce tam, to je taky dobové?
Karja A my tady zrovna dnes řešíme, že syn tam má jít se školou a otrávěně tady říká, že už tam jde snad po šesté a že už fakt jít nechce. ![]()
Renusatko :-D:-D
Akrobatické představení Konkurz od Losers Cirque Company.
notna Třeba to byl jen momentální úlet :-).
999 Jestli mluvíš o kavárně Era, tak tam mám čerstvý zážitek před vánocemi, s kamarádkou jsme čekaly na donesení polévek přes půl hodiny, a to tam bylo víc než poloprázdno, a následně kamarádka hovězí polévku vrátila, protože byla kyselá. Sice za to dostala kávu zdarma, číšník se omlouval, ale celkový dojem z podniku byl poněkud rozpačitý.
Isca Ano, o kavárně Era. Tak to možná nebyla náhoda.
Karja nábytek jsou repliky,pár původních kousků je v suterénu.
My jsme byli ve vile nedávno (po několikáté a vždycky jsem stejně ohromená)a chytli jsme úžasný slunce.Onyxová stěna byla tak nádherně prosvícená, že mi až slza dojetím ukápla.To objevení makasarové stěny byla slušná haluz, když se vezme že byla rozřezaná a ještě bylo to obložení na fakultě na ležato
A zaplať pánbůh za objevení,klobouk dolů.
Prave som sa vratila z prace. Po prichode sa smiali ze uz som mimo, ze predsa robim od 8,00. No ja uz som tak naučená tam stale byť, ze uz nesledujem dni
. Tak ma cisto pre seba cele tri hodiny ![]()
Hotový sen . Sama doma , nič nerobiť
Janulik03
mě by to teda zabilo, ve 4:30 se snazim mit hlubokou noc.Tak krásné dobré ráno!
andulka01dobre ranko ti želám
Janulik03 A kdy ty vlastně spíš?
Sweet Potato aale spanok sa preceňuje ![]()
Nahodou sa to zlepsilo
Letošní dovolená bude na chatě v Horní Pěně, v lese u rybníka. Uz jenom necelé čtyři měsíce!
dzizisketa To zní dobře. ![]()
dzizisketa dobrá volba! ![]()
dzizisketa Zajděte si taky do Dolní Pěny projít bludištěm :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my