Evaeva ještě že tak!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dlouho už jsem si nic nekoupila v COSu. Poslali mi 25% slevu ![]()
Dnes je den zdravotních sester a ošetřovatelek. ![]()
Velký dík!

Sweet Potato A začíná Pan Serboni!
Včera mě taky (jako nedávno Sweet Potato ) velice velmi potěšilo setkání se spolužáky, svolaný narychlo před dvěma dny...
Naše základka slavila 120 let a mimochodem to pojali ve velkým stylu, od rána až do večera den otevřených dveří, venku spousta stánků nejen s občerstvením, ale i suvenýry včetně docela obsáhlý brožury, co k výročí škola vydala (jmenný výčet všech žáků po ročnících incl.), kapela tam hrála... mraky lidí tam bylo. My se sešli v přilehlým parku v příjemný hospůdce, přestavěný z bývalý školky a moc šikovně, a jak se mi tam původně ani nechtělo, tak jsem se nakonec výborně bavila. Sešlo se nás teda jen deset, ale kluci byli vtipný, holky milý... dobrý to bylo. Rychlovky jsou nejlepší ![]()
barbucha my jsme vždycky říkali, že nejlepší pro uspořádání srazu, mejdanu apod. je živelnost až nezodpovědnost. Když se to plánuje dlouho a pečlivě, skoro vždycky se něco podělá.
Dlouho už jsem si nic nekoupila v COSu. Poslali mi 25% slevu
Hej a považujem to za pekelný podraz. a to som myslela, že tento mesiac budem šetriť!
slniecko no tak nejak![]()
Sweet Potato
To je krásný!
Mulen
No ale udělalo ti to radost! ![]()
A mně dnes udělali radost děti dárkem ke dni matek, vyrobili mi poukázkovou knihu (převážně na úklid a "stop hádkám") :-)
Garfie ale to je od nich pozorne!
moora Viď! Očekávám, že příští měsíc tady bude konečně pořádek, ticho a klid! ![]()
Garfie No, chceš toho po nich celkem dost. Všechno tak najednou. ![]()
Tak Betty Neboj, já si ty poukázky budu šetřit!!! ![]()
To úplně souhlasim!
Garfie No pozorně si prostuduj jakou mají uvedenou platnost, ať ti tím šetřením nakonec nepropadnou ;)
DruI Když propadnou, budu muset zase zvyšovat hlas!!! ![]()
Dárek od švagrovců.
dzizisketa ten je hezkej, taky bych ho ráda koupila pro kamarádku. Má tyhle věci ráda. Nevis odkud je?
dzizisketa To je hezký, přídávám se k Tak Betty a sháním další info. polštáře moc neužiju, ale na cokoliv jinýho, je to pro mě:-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“